- 8 Ağustos 2014
- 627
- 571
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.481
Canm senin sutunun kivamli tarafini daha cok emiyorsa o da kabizlik yapiyr. Ben bebegim de denedmYok canım sadece anne sütü alıyor.ben de ona şaşıyorum ya.sadece anne sütü alan bebek kabız olmaz diyolar ama
Bide devitte kabizlk yapiyormusYok canım sadece anne sütü alıyor.ben de ona şaşıyorum ya.sadece anne sütü alan bebek kabız olmaz diyolar ama
Hayallerimize bakKızlar iyi geceler. Umarım bebişlerimizin gazlarını pırt pırt çıkarttığı. Huzur dolu mışıl mışıl uykulu bir gece olması dileğiyle
Ayni bizibtarif etmissiniz. Dr dan gelince me dedigini yazar misinizMerhaba kızlar benim kızımdada kaka problemi başladı yalnız söyle bisey var öyle günlerce degil 1 gün yada aksama kadar yapamadi diyelim cok aglıyor gözünden yaslar geliyor karnını bacaklarini kasıyo daha önce doktora gittigimizde biogaia vermisti onunla birlikte zincoda kullanıyoz fayda etmedi ama gazını güzel cikariyor. mesela bugün sabah ve öglen kaka yapti akşama dogru aglamaya basladi kendini kasarak meme bile ememedi yani emmek istiyo ama sanırım sancılanıyo..dayanamadık fitil verdik yine yapmadı sakincali olmasina ragmen kulak çöpüne zeytinyagı sürüp mudahalede bulunduk fazla zorlamadan ve yemeyesil su gibi kaka yapti.. ve genelde hergun boyle oluyo fitile alistirmak istemiyorum. ayrıca gunlük kakasınida yapiyo hic anlamadim. Sizce nedendir . Bi kac gun icinde doktora götürcem tekrar. aglamasa sorun degil bekleriz 10 gün ama 1 gün zor duruyo cocuk. Ve kakasini yaptirincada rahatliyo hemen uyuyo.
Sanki benim kızımı tarif ettin :)) ben ikindigi zaman bir cay kaşığının ucunda zeytin yağı veriyorum canim faydasını gördüm bir de gaz damlasi kullanıyorum öyle zamanlarda. Eger sadece anne sütü alıyorsa bir hafta on gün kaka yapmaması normal deniliyor ama kızım çok ikiniyor ben zeytin yağının faydasını gördüm aklında olsun canimMerhaba kızlar benim kızımdada kaka problemi başladı yalnız söyle bisey var öyle günlerce degil 1 gün yada aksama kadar yapamadi diyelim cok aglıyor gözünden yaslar geliyor karnını bacaklarini kasıyo daha önce doktora gittigimizde biogaia vermisti onunla birlikte zincoda kullanıyoz fayda etmedi ama gazını güzel cikariyor. mesela bugün sabah ve öglen kaka yapti akşama dogru aglamaya basladi kendini kasarak meme bile ememedi yani emmek istiyo ama sanırım sancılanıyo..dayanamadık fitil verdik yine yapmadı sakincali olmasina ragmen kulak çöpüne zeytinyagı sürüp mudahalede bulunduk fazla zorlamadan ve yemeyesil su gibi kaka yapti.. ve genelde hergun boyle oluyo fitile alistirmak istemiyorum. ayrıca gunlük kakasınida yapiyo hic anlamadim. Sizce nedendir . Bi kac gun icinde doktora götürcem tekrar. aglamasa sorun degil bekleriz 10 gün ama 1 gün zor duruyo cocuk. Ve kakasini yaptirincada rahatliyo hemen uyuyo.
Oğlum da böyle oldu. Doktorumuz muayene etti ciğerleri temiz dedi. Ama küçük oldukları için ciğere inerse hemen yatış veriyorlarmış. Her gün kontrole çağırdı,öksürük hızlı ilerliyormuş.balgam yumuşatıcı bir ilaç verdi. 2 gün 2 defa 1 çay kaşığı kullandık geçti. Ama maalesef şimdi yine aynı öksürüyo. Ben de götürüp götürmeme konusunda emin değilim. Ama cigere de inerse allah korusun bronşit yada zatürre ye çevirebilirmiş.Hanımlar dün de yazmıştım oğlum öksürüyor baya doktora gittik yatış yapabiliriz dedi resmen ellerinden kaçırdık çocuğu evde soğuk buhar veriyoruz. Sırf para alacaklar diye gece orda tutacaklardı bebeğimi. Aranızda doktor olan ya da aynı durumu yaşayanlar var mı acaba.
Uyuyor sürekli. Ama kesiliyoe öksürükle balgam ve hışırtı çok hissediliyor.
Nereden temin ediyorsun. Aktardan mı eczaneden mi. Ben hiç kullanmadım da.ben de kullanayımBu arada ben gunde 6 tane bira mayasi tableti ve 1 2 bardak humana içiyorum. Bebegin aldığı kiloda mutlaka etkisi vardir
Benim inmiş yatış vereyim dedi itiraz ritim yatmadan geldim evde soğuk buhar veriyorum. İlaç veremiyorlar henüz 2 aylık bile değil. Ne önerirsiniz neler yapmalı kızlar ?Oğlum da böyle oldu. Doktorumuz muayene etti ciğerleri temiz dedi. Ama küçük oldukları için ciğere inerse hemen yatış veriyorlarmış. Her gün kontrole çağırdı,öksürük hızlı ilerliyormuş.balgam yumuşatıcı bir ilaç verdi. 2 gün 2 defa 1 çay kaşığı kullandık geçti. Ama maalesef şimdi yine aynı öksürüyo. Ben de götürüp götürmeme konusunda emin değilim. Ama cigere de inerse allah korusun bronşit yada zatürre ye çevirebilirmiş.
Ayni bizibtarif etmissiniz. Dr dan gelince me dedigini yazar misiniz
Sanki benim kızımı tarif ettin :)) ben ikindigi zaman bir cay kaşığının ucunda zeytin yağı veriyorum canim faydasını gördüm bir de gaz damlasi kullanıyorum öyle zamanlarda. Eger sadece anne sütü alıyorsa bir hafta on gün kaka yapmaması normal deniliyor ama kızım çok ikiniyor ben zeytin yağının faydasını gördüm aklında olsun canim
Buhar en iyisi. Özellikle kayatuzu varsa suyuna biraz onu katın. Ama iyi takip edin allah korusun bronşit e çevirmesin.Benim inmiş yatış vereyim dedi itiraz ritim yatmadan geldim evde soğuk buhar veriyorum. İlaç veremiyorlar henüz 2 aylık bile değil. Ne önerirsiniz neler yapmalı kızlar ?
Bira mayasi tableti eczanede. Humana bebek magazalari ve eczanelerde varNereden temin ediyorsun. Aktardan mı eczaneden mi. Ben hiç kullanmadım da.ben de kullanayım
Canım ben onları kullanmıyorum ama bizim de Kilo alımımız, boyumuz iyi çok şükür, kuruyemiş, incir, kayısı yiyorum,su içiyorum, sanırım bebekle ve annenin yapısıyla ilgili biraz daBira mayasi tableti eczanede. Humana bebek magazalari ve eczanelerde var
Merhaba, kızım 23 günlükken önce kreşe giden abisi grip oldu sonrası malum. Doktor anında yatış verdi. 3 gece 4 gündüz kaldık. Ağzından iki farklı antibiyotik verdiler. İlkini içemedi kustu. Diğerini içti. Buhar tedavisi aldı. Serum alıyordu. Damaryolu çıktı. (Burası biraz olaylar olaylar) 6 kez iğne yapıldı. Antibiyotiği iğneyle verdi. Şükürler olsun taburcu olduk. Doktorumuz oğlumun da doktoru. Uzun süredir tanıyorum. Siz de doktorunuza güveniyorsanız tedavisi için ne gerekiyorsa yaptırın bence. Zira daha çok küçükler. Bağışıklık sistemleri gelişmedi henüz. Tabii siz bilirsiniz. Geçmiş olsun.Benim inmiş yatış vereyim dedi itiraz ritim yatmadan geldim evde soğuk buhar veriyorum. İlaç veremiyorlar henüz 2 aylık bile değil. Ne önerirsiniz neler yapmalı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?