- 15 Ekim 2010
- 774
- 1.950
- 313
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #35.441
Benim kızımda kusuyor sürekli doktor normal fizyolojik reflu var dedi. Ben de ilk zamanlar gazi çıksın diye uğraşıyordum emzirmeden hemen sonra. Ama sonradan farkettim ki hareket ettirince pozisyon değiştirince daha çok kusuyor. Bu yüzden emzirdikten sonra bir müddet bekliyorum midesi yatışsın diyeCok şükür kilo alimi iyi dedigin gibi bizim doktorumuzda ilac vermek istemedi. Bende yatagin bas kismini yukselttim canim bide yan yatiriyorum. Ama her kusmada uyaniyo sanirim midesi bulaniyo. Yanliz birakinca korkuyorum aslinda kusar cigerlerine kacar Allah korusun boğulur diye. Yukseklik yeterlimi bilmiyorum.
Bende biyerde gaz cikmazsa bebekler daha cok kusar diye duymustum oyuzden bende hemen gazini cikartiyodum. Senin soyledigini ilk defa duydum çok tesekkur ederim paylastigin icin bende oyle yapicam bakalim insAllah ise yarar. Bilerek olmasada soyle yapiyorum bazen emerken uyuyakaliyo hemen almiyorum yatar pozisyonda duruyo ara ara emer belki diye sonra kaldirip gogsume yayiriyorum gazini almak icin hemen kusuyo yine.
Rahatsiz etmese korkulucak bisey olmasa takmicam da yanliz birakamiyoruz bu sebepten dolayi