- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #35.501
yok csnim anlat tabii ne kusuru. Zeytinyağı markette satılandan değil doğal ev yapımı bulabilirsen onu kullan. Benim kızımda günde bir kez yaptığı zaman ikinciyi yakarken ikiniuor doktor bana fitil vermedi normal dedi popo kasları gelişecek kendi yapmayı öğrenecek dedi. Ama ben o ikinirken dayanamıyorum poposuna masaj yapıyorum kızım da o esnada baZen yapıyoEvt cnm genelde anne sutüyle besleniyor ama tek göģsümu emiyo digerini emmiyor o yüzden onda süt kalmadi diyebilirim. mama veriyorum ama sütum azaldigı zamanlarda veriyorum bazen günde 2 defa bazen daha fazla bazende hic vermedigim bile oluyo. yani gögsimdeki sute göre.. zeytinyagıni duymuştum denicem mutlaka. Gaz damlasi var vanim zinco ve biogaia kullaniyoruz gazını rahat cıkariyo. Hatta kakasınida yapıyor cok rahat bazı zamanlar. Yani hic yapmiyo degil. Mesela sabahki kakasini yapabiliyor gün icinde yine kakasi geliyo onu yapamiyo basliyo ıkınmaya ve hic durmadan aglamaya basliyo. gözlerden yaşlar suzüluyor yürek dayanmıyor ben nasıl 10 gün beklerim o cocuk öuleyken bende agliyorum hatta bazen onunla.. yani 10 günü bekleyin diyolar ya ben mecburen rahatlasın diye fitil yapıyorum öylede oluyo. Ama alısmasindan korkuyorum cnm. Belki bagırsaklarinda problem vardır mutlaka doktora götürcem. çünkü kaka yaptigi halde gun icinde yine kaka yapamadigi icin agliyo. Cok uzun anlattim kusura bakma