2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Mama aliyrmu canm. Genelde sdc anne sutu alinca civik oluyr

Benm ilk cocujta oyleydi hep ilacla zeytin yagiyla yapardi doktorlar normal diyrdu. Buyudu hala kakasi olaydr

Canim doktor cok ciddi bulmuyo bunu oyuzden bende pek takmamaya calisiyorum oglumda da oyle pek rahatsızlık hissetmiyorum. Hic arka arkaya yaptigini hatirlamiyorum. Genelde 9 günü buluyo bazen 5 6 gün oluyo ama genelde 9 gün. En son ilk defa 11 gun oldu yapmayali fitille yapti. 4 gün oldu hala yapmadi.
Yapinca hep civik oluyo hic kati olmadi simdiye kadar ama rengi hep yesildi islak kina gibi. Degidin seyleri bende zaman zaman görüyorum afedersin sümük gibi rengi acik kahverengi. Bende uzun süre yapamadığından diye düşünüyorum canim.

Peki zeytinyagi veriyormusun canim

Peki zeytinyagi veriyormusun canim
2gün verdim üst üste yine yapmayınca eşim verdirtmedi. Yukarıda anlattığın şeylerin aynı özelliklwri biz de yaşıyoruz.ben sebebimi bulamıyorum. Aşıdam sonra mı oldı’ devit 3 dsmlasının yan etkisi mi,alerjik bi reaksiyon mu.

Bende bunu merak ediyorum boyu ilk aylarda uzunsa bu uzum boylu olacağı anlamına mi geliyor

Benim bebeğimin cıvık oluyor. yani bir değişiklik olmuyor canım...

1 yaştan sonra belli olurmuş uzun olup olmayacağı. Yani genetik boy 1 yaştan sonra ortaya çıkarmış. Benim kızım da uzun maaşallah o yüzden araştırmıştım hatta hayal bile kurmaya başlamıştık voleybolcu ya da basketbolcu yapacaktık kızımızı :d bakalım inşallah 1 yaştan sonra da uzun olurlar : )

Evet her ay 1 kilo almıyorlar ama ilk 3 ay her ay 1 kilo alması öneriliyor ya hani 3 aydan sonra gr alımı düşermiş diyorlar o yüzden endişelenmiştim ama belki de yapısı böyle olacaktır kızımın zayıf ve uzun. Sağlıklı olsun da zaten kilosu önemli değil.

Maaşallah bebeğine. Mama takviyesi yapıyor muydun sen, çok güzel kilo almış maaşallah.

Maaşallah bebeğine. Mama takviyesi yapıyor muydun sen, çok güzel kilo almış maaşallah.
Haftada bir kere falan cok bunalirsam veriyorum mama en fazla 50 60 cc. Doktora söyledim, birsey olmaz ver dedi. Kilo aldirmaz o kadar mama dedi.

Bizim ailece boyumuz fazlaca uzun. Yegenim 56 cm dogdu, 9 yasinda hala cok cok uzun. Diğer kiz ve erkek yegenlerim de hepsi oyle. Ben de uzunum ama esim benimle ayni boyda. Bebegimiz 50 cm dogdu, cok merak ediyorum boy durumunu

Bu arada aşı ateş yaptı 37.6 su an cok mizmiz ve huzursuz surekli ağlıyor. 37.8 olunca yarim fitil ver demisti vereceğim

Merhaba kızlar benim kızımdada kaka problemi başladı yalnız söyle bisey var öyle günlerce degil 1 gün yada aksama kadar yapamadi diyelim cok aglıyor gözünden yaslar geliyor karnını bacaklarini kasıyo daha önce doktora gittigimizde biogaia vermisti onunla birlikte zincoda kullanıyoz fayda etmedi ama gazını güzel cikariyor. mesela bugün sabah ve öglen kaka yapti akşama dogru aglamaya basladi kendini kasarak meme bile ememedi yani emmek istiyo ama sanırım sancılanıyo..dayanamadık fitil verdik yine yapmadı sakincali olmasina ragmen kulak çöpüne zeytinyagı sürüp mudahalede bulunduk fazla zorlamadan ve yemeyesil su gibi kaka yapti.. ve genelde hergun boyle oluyo fitile alistirmak istemiyorum. ayrıca gunlük kakasınida yapiyo hic anlamadim. Sizce nedendir . Bi kac gun icinde doktora götürcem tekrar. aglamasa sorun degil bekleriz 10 gün ama 1 gün zor duruyo cocuk. Ve kakasini yaptirincada rahatliyo hemen uyuyo.

bizim doktorumuz sabah aksam verebilirsin demisti.bizim asidan öncede oyleydi.Bence cok takma 2 doktorda onemli olmadigini düşünmüş ki fitil verip göndermiş. Hem baksana böyle kaç bebek var uzulme sütün gitmesin. Surekli 10 günü gecerse mudahale edilmeli bence. 3. Aydan sonra duzeene girerler insAllah. Bide cok kusuyomu cok kusan bebeklerde de olabiliyomus canim

Bizde de ateş yaptı aşı ben calpol vermiştim düşürdü hemen bide uyku yapmıştı.

merhaba kizlar benim bebegimdr 65 gunluk oldu cok sukur bizimki cok kolay bir bebek aksam 8 de koyuyorum yataga uyuyor kendim yatmadan once aksam 23.30 tekrar karnini doyuruyorum sabah 7. 7.bucuk gibi uyaniyor birdaha iciyor bugun 10 kadar yatti sabah 2 saat durup tektar yatiyor kizim cok zordu ama oglum cok kolay cok sukur zamanla butun bebekler kolaylasacak sabredin yeter ve aksamlari artik sallayarak veya kucakta uyutmayin yatagina koyun uyusun ilk 3 dk 5 dk aglasin sonra emzik verin agiz mendili koyun basina uyur hemen veya elinizi basina koyun Yaninda oldugunuzu bilsin biliyorum her bebek ayni degil ama hergun denemekte fayda var hemen pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…