- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.421
Bebeğin göğsünde falan uyur kalırsa yerine al yerinde yatsın canim yanına kendi kıyafetlerinden koy o zaman beşiğinde uyur. Senin kokunu arıyordur o yuzden beşiğinde yatmıyordur. Bana komşumuz böyle dedi bende ise yaradı canim.
Alah yardımcın olsunKızlar
Şu anda oğlumun babaannesi ve 3 halası evde. Kucaktan kucağa uçuyor. Tabi her uçuşta herkafadan bir ses. Biri birine verirken bu aç kalmış diyo,diğeri gazı var masaj yap diyo,diğeri ne kadarda hafifmiş diyo fln fln fln. Ve oğlum deli fırtına ağlayıp duruyor. Tabi ağlama sebeplerini yine herkes kendince açıklıyor. Resmen tımarhaneye döndü ev. Tabi baş deli ben
t bende gece ğişik kremini bol sürüyorum değştrmiyorumBen gece uykusuna yatirirken kremi bol sürüyorum temizlemiyorum ne olursa olsun doğduğundan beri gece gündüzü ayiriyor
annesinden başka herkes herşeyi bilir zatenKızlar
Şu anda oğlumun babaannesi ve 3 halası evde. Kucaktan kucağa uçuyor. Tabi her uçuşta herkafadan bir ses. Biri birine verirken bu aç kalmış diyo,diğeri gazı var masaj yap diyo,diğeri ne kadarda hafifmiş diyo fln fln fln. Ve oğlum deli fırtına ağlayıp duruyor. Tabi ağlama sebeplerini yine herkes kendince açıklıyor. Resmen tımarhaneye döndü ev. Tabi baş deli ben
Reflü yatağı var öneriyorum kesinlikleCok şükür kilo alimi iyi dedigin gibi bizim doktorumuzda ilac vermek istemedi. Bende yatagin bas kismini yukselttim canim bide yan yatiriyorum. Ama her kusmada uyaniyo sanirim midesi bulaniyo. Yanliz birakinca korkuyorum aslinda kusar cigerlerine kacar Allah korusun boğulur diye. Yukseklik yeterlimi bilmiyorum.
Bende biyerde gaz cikmazsa bebekler daha cok kusar diye duymustum oyuzden bende hemen gazini cikartiyodum. Senin soyledigini ilk defa duydum çok tesekkur ederim paylastigin icin bende oyle yapicam bakalim insAllah ise yarar. Bilerek olmasada soyle yapiyorum bazen emerken uyuyakaliyo hemen almiyorum yatar pozisyonda duruyo ara ara emer belki diye sonra kaldirip gogsume yayiriyorum gazini almak icin hemen kusuyo yine.
Rahatsiz etmese korkulucak bisey olmasa takmicam da yanliz birakamiyoruz bu sebepten dolayi
Benim doktorum uyanmazsa 3,5 4 saatte ver dedi gece içinBenimki yatsa da keşke 2 saatte bir kalkması kalsa be güzel maşallah inşallah o da kalkar güzel uyku çekersin. Bide yatağında da yatmıyor hala üstümde. Tek o olsa kalsın üstümde 2 yaşında kızım var bide sabaha karşı bebişim yatıyor 1 saat sonra diğer kızım kalkıyor. Sonunda lafayı yicem heralde.
Kızlar
Doktor reflu yataginin egimden baska bi ozelligi yok dedi yataginin bas kısmını yukseltsende olur dedi bende öyle yaptim. Cok Teşekkür ederim onerin icinReflü y
Reflü yatağı var öneriyorum kesinlikle
Bende 12 günlük doğum yapmıştım.kaynanam aman kocanı ihmal etme.kadinlar bu dönemde istemeden de olsa ihmal ediyor sen yapma dedi. O an esimi dusunecek haldeyim ya.esimle yemek hazırlayalım dedik kayınpeder kırk kere laf durttu. Ikiside o kadar zoruma gittiki. Kızım kızım diyorlar lafa gelince ama oğullarının hizmetçisi muamelesi gördüm. Cahillik gercekten zor kardesim.sabir gerçekten sabir...annesinden başka herkes herşeyi bilir zaten
bizim kültürümüz mü böyle her ülkede mi böyle bilmiyorum ama çok gıcık bi durum
benim de kayınpederim herseyi bilir bebek yüksek sesten korksa kalabalık görmüyor ya ondan korkuyo diyo sürekli Allah'tan başka sehirdeler ama ordan bile yetiyolar
tek basina geldi bebegi görmeye sırtımı dondum iki dk bebegin bezini açmış şeyini gorecekmis gidene kadar nerde pipin diyip durdu tabi pipide demiyodoğum yapali 15 gün olmuş dikişler bi yandan kanama bi yandan gazlı bebek bi yandan, o kadar yemek yaptım hizmet ettim de sofrayı oğlu kurdu diye eline sağlık demedi her zaman diyen adam, zoruna gitmiş oğluna sofra kurdurtmak, ben çok sinirleniyorum bu tarz şeylere
allah sabir versin hepimize
Bende 12 günlük doğum yapmıştım.kaynanam aman kocanı ihmal etme.kadinlar bu dönemde istemeden de olsa ihmal ediyor sen yapma dedi. O an esimi dusunecek haldeyim ya.esimle yemek hazırlayalım dedik kayınpeder kırk kere laf durttu. Ikiside o kadar zoruma gittiki. Kızım kızım diyorlar lafa gelince ama oğullarının hizmetçisi muamelesi gördüm. Cahillik gercekten zor kardesim.sabir gerçekten sabir...
Kaynanam küsmüş bi de. Oğlan ın adını neden kendi babasının adını koymamışım diye. Bu arada kaynanamın babasının adı abdulbari
Güleyim mi yanayım mı bilemedim
Bazen sikayet edince cok üzülüyorum. Bu uykusuzluga, bu yorgunluğa ulasmak icin yıllarını verenler, hasretle bekleyenler var. Gercekten sağlık olduktan sonra, gerisi gecici yorgunluklar. Ama benim kapasitem dusuk herhalde. Perisan oluyorum resmen yorgunluktan uykusuzluktan ağlıyorum. 20 30 dkdan uzun uyumuyor resmenyarin da aşı olacak bakalim insallah ates falan yapmadan atlatırız
Bizim evde de durumlar aynı.Ara sıra yazıyorum ama sık sık okuyorum mesajlarınızı hepimiz çok yorucu günler geçiyoriyoruz haliyle de bunalıp şikayet ediyoruz ama bizim için evlatlarımızın sağlığından daha değerli birşey yok kızım 2 aylık ve ara ara ateşi yükseliyor geniz akıntısı vardı ve 2 gündür öksürüğü çok arttı Dr götürdüğümde virüs kaynaklı burnunu sık sık temizle ve sık sık emzir demişti dikkat etmeme rağmen yine de hastalığı ilerledi yarın tekrar götüreceğim inşallah ciğerlere inmemiştir
Büyük kızım da şu an ateşli ve ben de gerçekten ağır bir grip geçiriyorum ama yatma lüksüm yok ve şuan onlar uyusa da ben ateş nöbetindeyim
Bu arada kardeş düşünüyorsanız büyüğün okul dönemini de dikkate alın bize ablamız mikropları taşıyor
Bizim için dua edin bir an önce iyileşelim Allah herkesin evladını bağışlasın ne hadtalıklarla uğraşanlar var Rabbim hepsinin yardımcısı olsun hepsine şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?