2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Denedim denemem mi hemen gözler açılıyor. Gündüz öyle değil ama saat gece 12 oldu mu herşey değişiyor. Sabah 7 de uyuyor sonrada oy oy inşallah geçicek.

Kızlar
Şu anda oğlumun babaannesi ve 3 halası evde. Kucaktan kucağa uçuyor. Tabi her uçuşta herkafadan bir ses. Biri birine verirken bu aç kalmış diyo,diğeri gazı var masaj yap diyo,diğeri ne kadarda hafifmiş diyo fln fln fln. Ve oğlum deli fırtına ağlayıp duruyor. Tabi ağlama sebeplerini yine herkes kendince açıklıyor. Resmen tımarhaneye döndü ev. Tabi baş deli ben

Alah yardımcın olsun

annesinden başka herkes herşeyi bilir zaten
bizim kültürümüz mü böyle her ülkede mi böyle bilmiyorum ama çok gıcık bi durum
benim de kayınpederim herseyi bilir bebek yüksek sesten korksa kalabalık görmüyor ya ondan korkuyo diyo sürekli Allah'tan başka sehirdeler ama ordan bile yetiyolar

tek basina geldi bebegi görmeye sırtımı dondum iki dk bebegin bezini açmış şeyini gorecekmis gidene kadar nerde pipin diyip durdu tabi pipide demiyo doğum yapali 15 gün olmuş dikişler bi yandan kanama bi yandan gazlı bebek bi yandan, o kadar yemek yaptım hizmet ettim de sofrayı oğlu kurdu diye eline sağlık demedi her zaman diyen adam, zoruna gitmiş oğluna sofra kurdurtmak, ben çok sinirleniyorum bu tarz şeylere
allah sabir versin hepimize

Reflü y
Reflü yatağı var öneriyorum kesinlikle

Benim doktorum uyanmazsa 3,5 4 saatte ver dedi gece için

Reflü y

Reflü yatağı var öneriyorum kesinlikle
Doktor reflu yataginin egimden baska bi ozelligi yok dedi yataginin bas kısmını yukseltsende olur dedi bende öyle yaptim. Cok Teşekkür ederim onerin icin

Bende 12 günlük doğum yapmıştım.kaynanam aman kocanı ihmal etme.kadinlar bu dönemde istemeden de olsa ihmal ediyor sen yapma dedi. O an esimi dusunecek haldeyim ya.esimle yemek hazırlayalım dedik kayınpeder kırk kere laf durttu. Ikiside o kadar zoruma gittiki. Kızım kızım diyorlar lafa gelince ama oğullarının hizmetçisi muamelesi gördüm. Cahillik gercekten zor kardesim.sabir gerçekten sabir...

eşin yardımcı oluyosa sana önemli değil, benim kaynanamla annem evde yattı eşim refakatçi kaldı yanımda kendi istedi, annemle kaynanamdan daha iyi baktı Allah razı olsun, bide doğumu ben yaptım eşime acidilar yazık markete eczaneye gidiyomus yoruluyomus
tabi bana ne oluyo ki bütün hamileliği tek başıma gecirdim herşeyimi yalniz yaptım son güne kadar işe gittim dogumumda kimse yoktu, yazık esim markete eczaneye gitti
kadınların erkek çocuklarına zaafi oluyo sanirim, benimde oğlum var inşallah onlar gibi olmam

Kaynanam küsmüş bi de. Oğlan ın adını neden kendi babasının adını koymamışım diye. Bu arada kaynanamın babasının adı abdulbari
Güleyim mi yanayım mı bilemedim

ah canım kusermis de
sen onlar eglensin gönülleri olsun diye yaptın ya çocuğu
babam kardeşimin adini x koymus babaannem y istiyomus belki dayanamaz degistirir diye kardesime iki yasina kadar y demis
bosver ya bizim büyüklerin jenerasyon gerçekten sıkıntılı nerde yol yordam gostercek akıl daniscak görmüş geçirmiş olgun büyükler, hep türk filmlerinde kaldi galiba kusleri baristiran insana poliyanna aşısı vuran hulusi kentmenler adile nasitler

Ara sıra yazıyorum ama sık sık okuyorum mesajlarınızı hepimiz çok yorucu günler geçiyoriyoruz haliyle de bunalıp şikayet ediyoruz ama bizim için evlatlarımızın sağlığından daha değerli birşey yok kızım 2 aylık ve ara ara ateşi yükseliyor geniz akıntısı vardı ve 2 gündür öksürüğü çok arttı Dr götürdüğümde virüs kaynaklı burnunu sık sık temizle ve sık sık emzir demişti dikkat etmeme rağmen yine de hastalığı ilerledi yarın tekrar götüreceğim inşallah ciğerlere inmemiştir
Büyük kızım da şu an ateşli ve ben de gerçekten ağır bir grip geçiriyorum ama yatma lüksüm yok ve şuan onlar uyusa da ben ateş nöbetindeyim
Bu arada kardeş düşünüyorsanız büyüğün okul dönemini de dikkate alın bize ablamız mikropları taşıyor
Bizim için dua edin bir an önce iyileşelim Allah herkesin evladını bağışlasın ne hadtalıklarla uğraşanlar var Rabbim hepsinin yardımcısı olsun hepsine şifa versin inşallah

Bazen sikayet edince cok üzülüyorum. Bu uykusuzluga, bu yorgunluğa ulasmak icin yıllarını verenler, hasretle bekleyenler var. Gercekten sağlık olduktan sonra, gerisi gecici yorgunluklar. Ama benim kapasitem dusuk herhalde. Perisan oluyorum resmen yorgunluktan uykusuzluktan ağlıyorum. 20 30 dkdan uzun uyumuyor resmen yarin da aşı olacak bakalim insallah ates falan yapmadan atlatırız

Çok doğru söylüyorsun. İlk kızım 1 yılı geçkin uğraştıktan sonra zarzor oldu. 2. Mucize oldu. Tek yoran bebişimin yatağında uyumaması ve kısa uyuması. 1. Kızıma yetişemiyorum ki o da 2 yaşında. Gerçekten çok yorucu. Ruhum yaşlandı resmen. İnşallah gaz bitince gençleşicem tekrar sağlık olsun. Geçen cuma olduk bizde aşıları o gün uyudu bak. İnşallah seninkide güzel uyur 1 gün 1 gündür.

Kızlar bebeğiniz 2.ayda kaç gr aldı? Benimki ilk ay 980 gr almıştı. Sonra 2.ayın dolmasına 5 gün kala işte 25 günde 580 gr almış.
3080 gr doğmuştu.
Gram olarak normal sınırlar içerisinde almış ama ilk ayla bu ay arasında bu kadar farklı alması normal mi ki neredeyse ilk ayın yarısı kadar almış. Doktor az ya da çok gibi bi yorum yapmadı. Ben de başka şeyler sormaktan bunu sormayı unutmuşum.

Bizim evde de durumlar aynı.
Kış cocugu ve okula giden kardesi olunca bebegin hastalanmaması imkansız oluyo.
Cok gecmis olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…