Biz bugün 3. Ay kontrolünden geldik.
Bizim sağlık ocağı rota aşısını yapmadı, devletin onlara gönderdiği aşılardan olmadığı için sizin dışardan getireceğimiz aşıya güvenemeyiz dediler, bozuk olabilirmiş ,biz aşıyı yanlış muhafaza etmiş olabilirmişiz gibi ihtimallerden yapmadıklarını belirttiler.
özelde 165 liraya yaptırdık (2. Doz bizimki- diğeri 5. Ayda).
Ben sabah akşam verdiğim damlaları sadece akşam vermeye başladım. Bu ara baktım hep sabahları unutuyorum ama gaz falan olmuyor ben de sabahı kesiverdim ama akşamı gözüm kesmedi daha.
Doktor bu ay için bol bol ses çıkarıyor mu, her şeyi, ellerini, insanları tek tek inceliyor mu dedi, salya akışı yoğunlaşabilirmiş (ki var epey diş kaynaklı), gece uyku düzenini sordu, evin ısısının 29larda olduğunu söylediğimde beni bir güzel haşladı. (Ev kutu gibi, kettle çalıştırsam ev yanıyor ben ne yapayım) sürekli havalandır dedi. Zaten akşam buhar makinası açık yatıyoruz biz.
Kanguruya onay verdi, 4. Aydan sonra sadece kucakta yavaş yavaş oturtur gibi yapabileceğimizi şimdilik vazo gibi taşımaya devam dedi. Dişini sordum, dişler yerini belli ediyor, batar çıkar batar çıkar hemen patlamaz ama erken çıkaracağa benziyor dedi.
Ayakları terliyor oğlumun, tulumları ıslanıyor bazen, genetikmiş olabilir dedi. (Benim de terler ara ara)
2cm boyu uzamış, 900 gram da almış çok şükür.
3. Ay sonu raporumuz böyledir.