2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evdeyim su an altını açtım bekliyorum hatta tersten alt açma serdim naylon kısımda kalır idrart diye ama bu sefer pamuk olan kısım emdi
Sakın herhangi bir naylon üzerinden alma idrarı. Yani idrar torbası dışında herhangi bir nesne üzerinden alırsan o nesnede var olan mikrop idrarda varmış gibi görünür. Bu da yanlış teşhis ve yanlış tedavi demektir
İdrar poşeti çok zorlar. İdrar kabı elinde kalsın. Bebek yarıçıplak bataniye ye sarılı bekleyin. Başka yol yok. Biz hep böyle alabildik . Tabi yaptığı yer çiş oluyo orası ayrı.

Rotavirüs zaten iğne değil damla şeklinde. Ama rotayı soğuk muhafaza etmek lazım.

Gercekten mi ? Bnmde sütum var gören cok zayif sütün mu yok diyor ister istemez etkileniyorm.
Soyle ki;bebek memeyi emerken yoruluyor cabuk birakiyor yari ac yari tok uykuya daliyor dogru duzgun uyuyamadan uyaniyor tekrar meme icin.gene yari ac yari tok uyuyor.sonra doktor kilo alimi az mama basla diyor caresiz mamayi veriyorsun biberonla.sonra bebek daha cok uyumaya basliyor.diyorsun demek sutum yetmiyormus yagsizmis vs bak mamayi icti uyudu.aslinda dogru bebek mamayi doyana kadar icebildi.cunku biberonla icti onun yerine anne sutunu icse gene doyar.Kalitesiz yagsiz sut veya sutum yaramadi diye bsy yok.Bebek cekerken zorlaniyor doymadan uyuyakaliyor.Bunlar tabi benim fikirlerim.Bunun yaninda cok cok emen bebekler de var tabi.Ben mamayi biberonla vermeden once madem biberon cikacak ortaya mamadan once en azindan bir ay kendi sutumuzu verip deneyelim diyorum.Kilo alimina gore bakilir yine

Doğru sende haklısın çok zormuş bebekten idrar ornegi almak hala alamadım ((

bence gayet mantikli gibi geldi deneyeyim bnde. Teskkr ederm

Kehribar kolye icin kararsiz kaldim. Instagramda bi tane meshur sayfa var 130 lira bebek kolyeleri. Baska onlarca sayfa var 80 lira. Hepsi de sertifikali. Ama neticede sahte sertifika yapmak zor birsey degil ki, kağıt parçası. Fazla para vermek istemiyorum eger ayniysa. Ama az olacak diye o miktari çöpe atmak da istemiyorum

Sütü sagip icirme konusunun mamadan once denenmesi gerektigine tamamen katiliyorum..ama biberonun rahatligina alisan bebek anneyi emmek istemeyebilir. Bu yuzden kaşık daha mantıklı

Sütü sagip icirme konusunun mamadan once denenmesi gerektigine tamamen katiliyorum..ama biberonun rahatligina alisan bebek anneyi emmek istemeyebilir. Bu yuzden kaşık daha mantıklı
Orasi da muallak bir meme reddi baslamis gidiyor.eskisine nazaran ya bebekler degisik ya memeler.cevremde o kadar cok hem biberon hem meme emeren büyümüş bebek var ki.benimki biberon emse memeyi reddediyor meme emse biberonu istemiyor bir sure.sanirim bebekten kaynakli bu durum.bebegin karakteri aliskanlik edinmeye yatkinsa duzenin degismesini istemiyor.tabi ben kimseye meme emen bebege biberon verin diyemem ama eger kilo almiyorsa mamadan once biberonla anne sutu verilebilir.Kasikla icirmesi zor ve sanki hijyen daha zor saglanabilir.Biberon dememin nedeni aslinda tam da kolay olup bebegin cok icmesiyle alakali

O zaman biberon riskli olabilir yani biberona alisip emmeyi birakirsa uzulurum bunu yazdigima siz yine de nolur nolmaz kasikla siringayla vs verin risk almayin.Soylediklerim daha ziyade zaten biberonla mama emen bebekler icindi.sizinki iyi emiyorsa ve zaten biberonla mama aliskanligi yoksa biberonu sokmayin araya
hayir vermiyorum emiyor sadece

Oglum kuvezdeyken 1 aya yakin biberonla beslendi. Bende korkuyordum alisti biberona meme alirmi diye ama ilk emisinde aldi memeyi sanki daha once meme emiyomus gibi. Simdi de gunde 1 kere biberonla veriyorum sütü belki az ama memeye isteksizlik gibi bisey olmadi simdilik

Biberona alisma konusu bence sans isi ya da bebegin karakteri diyelim cunku gercekten biberonunu emen emzigi agzindan dusmeyen ama ayni zamanda meme asigi bir suru bebek var.bunun yaninda bir iki kere biberon kullanip memeyi unutan da

En son 15 gunluk falandi kasikla verdigimde. Tabi 30 cc bile degildi sut. Simdi tabii zor olur. Ama mamayi biberonda hazirladigim icin kasikla uğraşmıyorum. Biberonun sadece ucunu agzina koyup, biberonun memesini parmagimla sıkarak akita akita iciriyorum. Ama haftada bir en fazla 50 60 cc. Devamli veren icin zor.
Sol gogsumde sut daha az, daha küçük. Asla emmek istemiyor. Çıldırıyor sinirden. Uyku arasinda verebilirsem nadiren emiyor. Ben de meme reddi ne, ac bebek mecbur emer diye dusunuyordum ama oyle degilmis

Hamileligimiz boyunca her seyi o kadar cok konustuk ki burada en iyi biberon en iyi emzik en iyi doktor en iyi hastane ama emzirme hakkinda hic konusmamisiz.en onemlisiydi oysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…