2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
40 tan sonra namaz kılabilirsin özüre giriyor benim kanamam 50 güm sürdü namazımı kılmaya başlamıştım 40 tan sonra
Aralık 31 i çekiyor senin bebiş bugün 41 günlük
Aaa 40 ı bugün çıkmadı yani. Öf karışık . Bi de bugun de banyo yapamadik disaridaydik

Kızlar selam, herkes iyidir umarım.

4 moms mamaroo almayı düşünüyorum ama oğlum 6 kilo civarında. 9-10 kiloya kadar kullanılıyormuş. O kısmı problem değil ama 6 kilo sonrası gıcırdamaya başlıyormuş alet. Şimdi bende alıp hemen gıcırdayacak bir şeye o kadar para vermek istemiyorum. Kullananınız varsa bana bi Bilgi verirse çok sevinirim.

Ben yazmıştım canım 3 gün uyku yaptı sonra normale döndü. Ateşte yapmadı. Sorunsuz atlattık yani. Umarım seninde sorunsuz geçer...

Canım Azkullanilmiskaynanamvar arkadaşımızda var bildiğim kadarıyla. Sana bilgi verir. Bende bir ara almayı düşündüm sonra vazgeçtik. Çok pahalı eğer içinde durmazsa boşuna almış olacağız diye düşündük... zaten 2,5 aylık bebeğim gazı olmadığı sürece eskisi kadar sıkıntılı geçmiyor artık günlerim...

Benim de sıkıntılı değil, tek derdim işlerimi evden yürütebilir hale geldim fakat sürekli kucağımda iken çok zorlanıyorum. Kucakta uyutup koyduğum an uyanıyor. Uykusunu devam ettirecek bişey lazım. Bana gün içerisinde 3-4 saat kazandırsa yeter. Gece baya ürün inceledim. Çoğu 9kg a kadar. O da o kadar para verdikten sonra az geliyor tabi. Başka tavsiyesi olan varsa onları da inceleyeyim.

Nasil gecti sünnetiniz

Sorunsuz atlattık çok şükür, şimdilik bir sıkıntımız yok iyileşiyor. Dikişsiz oldu bizimki, sünnet yerine klamp takıldı sünnetten 2 gün sonra çıkarıldı. Sünnet olmadan önce iğnenin acısını daha az hissetmesi için uyuşturucu bir jel sürüp 1 saat bekletti doktor, sonra lokal iğneleri yapıp uyuşturdu. Yavrum sünnet başlamadan önce uyuyordu, iğnenin acısına uyanıp 3 saniye ağladı sonra yine uykuya daldı:) sünnet olurken de uyanmadı:) eve gelip lokal anestezinin etkisi geçince ve ilk çişini yapınca biraz huzursuzlandı ağladı, sonrası rahat geçti.

Ben çok stres yapmıştım o gün resmen ellerim uyuşmuştu ama iyi ki yapıldı bitti yavrum bir şey anlamadan. Büyüdükçe daha da zorlaşıyor.

Kızlar günaydın aşıya gittik geri döndük şimdi saat 10 da aşılar açılıyormuş. Ateş düşürücü yazdırdım doktora ne yazdı bilmiyorum siz hangi ateş düşürücüyü kullanıyorsunuz

Kızlar günaydın bizde aşımızı olduk bişey sorcam simdi internetten baktım 2.ay aşısi için 4 tane yazıyo bize 2 bacaga iki tane yapıldı bilgim olmadığı için de hemşireye soramadım arasam mi ki hemşireyi size kaç tane yapıldı ?

Oğlum 6 kilo üstü, altına ince bir battaniye serip üstüne oğlumu üstüne de ince bir örtü örtüyorum son zamanlarda epey zorlanmaya başladı alet. Ben sadece gündüz arka odada kullanıyorum, beni sesi rahatsız etmiyor, tv müzik falan açık evde koşturan başka bebek var.

hoplatma seçeneği var , yenidoğanken havalara çıkartıp indiriyordu nerdeyse , şimdi alet ağlaya ağlaya 5 cm yükseltiyor.

Ben olsam bu saatten sonra almazdım, genelde 0-3 ay koliğe destek bir alet, ben de kullansam kullansam maksimum 1-2 ay kullanabilirim sanırım.

2 bacağa(bir sağa/bir sola) bir sol kola (verem- bizim koldaki gibi) toplam 3 aşı.

Verem aşısı yoktur belki ondan sonra çağıracaktır belki?

Canim senin kizin 4 aylik degilmi. Bizim asilarimiz dogdugu gune gore vuruluyo duzeltilmis yasina göre degil. Duzeltilmis yasimiz bir bucuk aylik. Asilari 1 ay once olduk

Azkullanilmiskaynanamvar ben bugün hemsireyle konustum verem asisinin izi hala olusmadi dedim. 6 aya kadar olusmamasi normal dedi. Soyle bisey de soyledi iz cikmasi tuttugu anlamina gelmez iz cikmamasi da tutmadigi anlamina gelmez dedi. Eger tutmazsa ona yapacak bisey yok dedi. Bi hemsire arkadasi cocuguna 2 kere yaptirmis iz cikmadi tutmadi diye ama 2 sinde de iz cikmamis

Canim senin kizin 4 aylik degilmi. Bizim asilarimiz dogdugu gune gore vuruluyo duzeltilmis yasina göre degil. Duzeltilmis yasimiz bir bucuk aylik. Asilari 1 ay once olduk
5.ayımizin içindeyiz canım ay bi anlam veremedim hemşire sürekli şu aşı şu tarihe ertelenecek falan diye not alıyo diğer aşı tarihimizi 5 marta verdi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…