- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.001
Aaa 40 ı bugün çıkmadı yani. Öf karışık . Bi de bugun de banyo yapamadik disaridaydik40 tan sonra namaz kılabilirsin özüre giriyor benim kanamam 50 güm sürdü namazımı kılmaya başlamıştım 40 tan sonra
Aralık 31 i çekiyor senin bebiş bugün 41 günlük
Ben oğlumu yatırıyorum kartı tutuyorum bakışları sabitlenince kartın üzerindeki şeklin ne olduğunu anlatıyorum sürekli konuşuyorum. Kartı hareket ettiriyorum gözleriyle takip ediyor agu ugu diyor hoşuna gidiyorBen de bugün aldım ama nasıl kullanacağım bilmiyorum
Zaten kartların üzerinde aylaru yazıyo 0-4 ay olanları gösteriyorum bazıları 6-12 ay. Benşm oğlum 1 hafta sonra 3 aylık olacak.Mikado cocugun var, bi de diy toyun var. Icerik aynidir herhalde. Ama kac aylik bebeginiz? Daha erken degil mi
İnstagramda babyfashion_kids sayfasında canımCanım hangi siteden aldın.ben de almak istiyorum
Ben yazmıştım canım 3 gün uyku yaptı sonra normale döndü. Ateşte yapmadı. Sorunsuz atlattık yani. Umarım seninde sorunsuz geçer...Kızlar merhaba bugün 2. Ay asilarimizi olduk sürekli bir uyuklama hali var daha önce burda biri de yazmıştı öyle o yüzden rahatım aslında ama yine de normal mi bilemedim alışkın değilim masum masum yatıyor kendi kendine uyuyakaliyor acısını yarın çıkarıcak herhalde.. ateşle ilgili bişey demediler sormayı da unuttum ama takipteyim
Ben de aynı şekilde kullanıyorumBiogaia günde 1 kere 5 damla ben öğlen veriyorum. Zinco sabah akşam 4 damla umarım iyi gelir
CanımKızlar selam, herkes iyidir umarım.
4 moms mamaroo almayı düşünüyorum ama oğlum 6 kilo civarında. 9-10 kiloya kadar kullanılıyormuş. O kısmı problem değil ama 6 kilo sonrası gıcırdamaya başlıyormuş alet. Şimdi bende alıp hemen gıcırdayacak bir şeye o kadar para vermek istemiyorum. Kullananınız varsa bana bi Bilgi verirse çok sevinirim.
Bende çıkmıştım avm ye çıt çıkarmadı 4 saat nerdeyse deliksiz uyudu bi benim güzel geçti heraldeHerkesin ilk macerası boyle galibaben ikinciye çıkamadım zaten o tecrübeden sonra
CanımAzkullanilmiskaynanamvar arkadaşımızda var bildiğim kadarıyla. Sana bilgi verir. Bende bir ara almayı düşündüm sonra vazgeçtik. Çok pahalı eğer içinde durmazsa boşuna almış olacağız diye düşündük... zaten 2,5 aylık bebeğim gazı olmadığı sürece eskisi kadar sıkıntılı geçmiyor artık günlerim...
Nasil gecti sünnetiniz
Kızlar günaydın aşıya gittik geri döndük şimdi saat 10 da aşılar açılıyormuş. Ateş düşürücü yazdırdım doktora ne yazdı bilmiyorum siz hangi ateş düşürücüyü kullanıyorsunuz
Kızlar selam, herkes iyidir umarım.
4 moms mamaroo almayı düşünüyorum ama oğlum 6 kilo civarında. 9-10 kiloya kadar kullanılıyormuş. O kısmı problem değil ama 6 kilo sonrası gıcırdamaya başlıyormuş alet. Şimdi bende alıp hemen gıcırdayacak bir şeye o kadar para vermek istemiyorum. Kullananınız varsa bana bi Bilgi verirse çok sevinirim.
2 bacağa(bir sağa/bir sola) bir sol kola (verem- bizim koldaki gibi) toplam 3 aşı.Kızlar günaydın bizde aşımızı olduk bişey sorcam simdi internetten baktım 2.ay aşısi için 4 tane yazıyo bize 2 bacaga iki tane yapıldı bilgim olmadığı için de hemşireye soramadım arasam mi ki hemşireyi size kaç tane yapıldı ?
Canim senin kizin 4 aylik degilmi. Bizim asilarimiz dogdugu gune gore vuruluyo duzeltilmis yasina göre degil. Duzeltilmis yasimiz bir bucuk aylik. Asilari 1 ay once oldukKızlar günaydın bizde aşımızı olduk bişey sorcam simdi internetten baktım 2.ay aşısi için 4 tane yazıyo bize 2 bacaga iki tane yapıldı bilgim olmadığı için de hemşireye soramadım arasam mi ki hemşireyi size kaç tane yapıldı ?
5 marta verdi diğer aşı günümüzü ama hangi ası yapılacak söylemedi2 bacağa(bir sağa/bir sola) bir sol kola (verem- bizim koldaki gibi) toplam 3 aşı.
Verem aşısı yoktur belki ondan sonra çağıracaktır belki?
5.ayımizin içindeyiz canım ay bi anlam veremedim hemşire sürekli şu aşı şu tarihe ertelenecek falan diye not alıyo diğer aşı tarihimizi 5 marta verdi meselaCanim senin kizin 4 aylik degilmi. Bizim asilarimiz dogdugu gune gore vuruluyo duzeltilmis yasina göre degil. Duzeltilmis yasimiz bir bucuk aylik. Asilari 1 ay once olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?