- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.861
Ben hafta da 2 3 gün dışarıdayım takıyorum kanguruyu alıyorum oğlumu hop sokağa. İyi giydirdikten sonra bişey olmaz hem bebek için de hava alması iyi geliyo. 2 gün çıkamadım evden dün eşim giydirdi bebeği balkona çıkardı.Evde kapanmak gerçekten çok sıkıcı. Hele yıllardır çalışmaya alışmış bünyeye gerçekten çok zor. Ben de bazen patlayacak gibi oluyorum. Ama inatla baharın gelmesini bekliyorum. Çok korkuyorum dışarı çıkarsak bebeği üşütürüm hasta ederim diye. Gezmek adına yaptığım tek aktivite eşim evdeyken çocuğu ona bırakıp 5-10 dakikalığına evimizin karşısındaki şoka gitmek :d ah bi bahar gelseydi..
Aynen canım bende sokağın başına kadar yürüyüp koşa koşa geri dönüyorum.hatta çoğu zaman apartmandan çıkamadan eşim arıyo uyandı geri dön. İkinci üçüncü cocuk için endişe etme 1yıl 2 yıl sonra yaşanan herşey unutuluyo. Benim ilk kızım doğdu hiç huzur vermedi bize 2 yılEvde kapanmak gerçekten çok sıkıcı. Hele yıllardır çalışmaya alışmış bünyeye gerçekten çok zor. Ben de bazen patlayacak gibi oluyorum. Ama inatla baharın gelmesini bekliyorum. Çok korkuyorum dışarı çıkarsak bebeği üşütürüm hasta ederim diye. Gezmek adına yaptığım tek aktivite eşim evdeyken çocuğu ona bırakıp 5-10 dakikalığına evimizin karşısındaki şoka gitmek :d ah bi bahar gelseydi..
Bnm bebeğimde de akıyor neden ki acaba?Bebegim 44 gunluk ve tulumlarinin önünü islatacak kadar cok akiyor tukurukleri
Ben de deneyeyim. Benimki resmen haftada 1kakasını yapıyo.belki hergün ılık suda tutsam işe yararEvet canım başını elimizle yukarıda tutuyoruz sadece vücudu suyun içinde oluyor..
Aynen ben de öyle. En büyük lüksüm karşıdaki a 101e gitmek.eşime diyorum emzirme dışındaki bütün faaliyetleri sen de yapabilirsin ama biraz ağlayınca hemen beni arıyo koş yetişEvde kapanmak gerçekten çok sıkıcı. Hele yıllardır çalışmaya alışmış bünyeye gerçekten çok zor. Ben de bazen patlayacak gibi oluyorum. Ama inatla baharın gelmesini bekliyorum. Çok korkuyorum dışarı çıkarsak bebeği üşütürüm hasta ederim diye. Gezmek adına yaptığım tek aktivite eşim evdeyken çocuğu ona bırakıp 5-10 dakikalığına evimizin karşısındaki şoka gitmek :d ah bi bahar gelseydi..
Canım sen hangi ildesin. Ben Kırklarelideyim güneş anca öğlen çıkıyo,o gün bayram ediyorum resmen. Çıkarmayı çok istiyodum ama hasta olmasından korkuyorumBen hafta da 2 3 gün dışarıdayım takıyorum kanguruyu alıyorum oğlumu hop sokağa. İyi giydirdikten sonra bişey olmaz hem bebek için de hava alması iyi geliyo. 2 gün çıkamadım evden dün eşim giydirdi bebeği balkona çıkardı.
Ben bi de adanada gündüzleri hala 17-18 derece olan sıcak bi yerde yaşamama rağmen çıkamıyorum. Bakalım en azından 2 aylık olsun sonra bi cesaret çıkarabilirim belki.Ben hafta da 2 3 gün dışarıdayım takıyorum kanguruyu alıyorum oğlumu hop sokağa. İyi giydirdikten sonra bişey olmaz hem bebek için de hava alması iyi geliyo. 2 gün çıkamadım evden dün eşim giydirdi bebeği balkona çıkardı.
Normal oldu canım doğumum. Seni etkilemek istemem ama madem sordun cevap vereyim evet ağrılı oldu. Ama öyle dayanamayacak kadar değil. Ben çok kastım kendimi dikişlerim zarar görür mü falan diye rahat olamadım belki ondan ağrı olmuştur herkeste olacak diye bir şey yok. Ya da önce doktor kontrolü olsa daha mı iyiydi bilemedim.Merhaba canım, konuyu okuyunca izninle ben de sana birşey danışmak istiyorum. Doğum sonrası eşinle yakınlaşmada çok ağrı oluyor mu? Bir de normal doğum mu yaptın? Ben de bu konuda ihmal etmek istemiyorum ama ağrı korkusu var biraz
Aynı benimki de öyle : ) kucağına aldığında kırk kere soruyor şöyle tutsam şurasını acıtır mıyım, şurasına biraz baskı yaptım acımış mıdır falan diye panik oluyo :d onu soğukkanlı bilirdim ama benden daha panik çıktı.Aynen ben de öyle. En büyük lüksüm karşıdaki a 101e gitmek.eşime diyorum emzirme dışındaki bütün faaliyetleri sen de yapabilirsin ama biraz ağlayınca hemen beni arıyo koş yetiş
Evet o uzun zamandir aklimda ama bu telasin icinde ihmal ettim
Ben prima kullanıyorum.hiç öyle sorun yaşamadık. Kaç beden kullanıyorsunuz bezi küçük olabilir mi?Kızlar merhaba ben bez olarak önce prima ile başladık ama şimdi huggies kullanıyorum aslında çok memnundum ama şu son 2 haftadır bebişim ne zaman kakasını yapsa dışarı çıkıyor rezil oluyoruz. Acaba ben mi bezi yanlış bağlıyorum dedm ama yok galiba sıvu kakayı emmiyor diye düşünüyorum. Bunu yaşayan oldumu
Ben prima 2 numarayla başladım. Ilk 15 gun falan cisi hep cıktı,kakasi hic cikmadi. Ama gobegi cok gec dustu,o yuzden sıkı baglayamiyordum. Ondan olabilir.Kızlar merhaba ben bez olarak önce prima ile başladık ama şimdi huggies kullanıyorum aslında çok memnundum ama şu son 2 haftadır bebişim ne zaman kakasını yapsa dışarı çıkıyor rezil oluyoruz. Acaba ben mi bezi yanlış bağlıyorum dedm ama yok galiba sıvu kakayı emmiyor diye düşünüyorum. Bunu yaşayan oldumu
Ben prima kullanıyorum.hiç öyle sorun yaşamadık. Kaç beden kullanıyorsunuz bezi küçük olabilir mi?
Bende 2 numara kullanıyorum küçük değil ama galiba tekrar primaya dönmeliyim tşk. Ederim cevaplarınız içinBen prima 2 numarayla başladım. Ilk 15 gun falan cisi hep cıktı,kakasi hic cikmadi. Ama gobegi cok gec dustu,o yuzden sıkı baglayamiyordum. Ondan olabilir.
Hala 2 numara kullaniyorum 50 gunluk ama artik kucuk gelmeye basladi bez. Yine de kaka hic cikmadi.
Kucuk geliyor olabilir belki
Bizim 51 gunluk ve gayet minyon bi bebek. Buna ragmen prima 2 numara kucuk geliyor bence. Son 50 tane, sık sık degistiriyorumPeki bebeğiniz kaç kilo olunca 3 numaraya geçtiniz? Bebeğim tam 2 aylık oldu bugün. Yarın kontole gidicez. 6 bucuk kilo olmustur tahminimce ama hala 100 tane 2 numara bezim var kullanmaya devam etsem mi
Valla bende bitsin diye saat değiştiriyorum. Bitince 3 e gecerim artıkBizim 51 gunluk ve gayet minyon bi bebek. Buna ragmen prima 2 numara kucuk geliyor bence. Son 50 tane, sık sık degistiriyorumbitince 3 alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?