- 18 Şubat 2013
- 800
- 896
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.841
Anneler anliyor. Ama hic bizim zamanimizda kelimesi de düşmüyor agizlarindan. Ewet onlarin zamani daha zordu sadece ev ve cocuk degildi sorumluluklarinda ne zorluklarla geldiler ustesinden.GüZel anneler, fedakar anneler, cennetin ayaklarının altında olduğu anneler...
İlk kızımın gazı daha çoktu, işi bırakıp ona baktım yani bi uctan bi uca değişti görevlerim konumum... oturup ağladim, bunaldım, makine gibi kendimi birşey yapmıyor olarak hissediyordum,
ama annem dedi ki kızım sen insan yetistiriyorssun bundan büyük iş mi olur!
Bir cana hayat veriyoruz, aç kalmasın, hastalanmasın, acı çekmesin ağlamasın diye uğraşıyoruz biz bizden gidiyoruz kolay mı... bununla da bitmiyor ki ev işleri diğer çocukların bakımı ooo o...
Canım acaba baska bir sıkıntısı olabilir mi? Kolik sancısı belli saatlerde olan bir durum ya ondanArtik kafayi yiyeceğim. Son 18 saatte toplam 4 saat uyudu. O da arabada diye! 50 günlük bebek nasıl bu kadar uyumadan durabiliyor benim aklim almıyor. Artık ben düşüp bayılacağım
Bilmiyorum ki ne sıkıntısı olabilirCanım acaba baska bir sıkıntısı olabilir mi? Kolik sancısı belli saatlerde olan bir durum ya ondan
Evet canım başını elimizle yukarıda tutuyoruz sadece vücudu suyun içinde oluyor..Başını yıkamıyosm de mi sadece göbeğinden aşağısı mı suyun içinde kalacak?
Benim bebeğimde yıkanmayı ve çıplaklığı sevmiyor. Fakat suyun içine koyduğumuzda susuyor. Hatta bende doktora yıkarken ağlıyor demiştim filenin üstünde su dökerek yıkarsan ağlar fakat direkt suyun içine koyarsan kendini anne karnında hisseder demişti...Aslinda kakasini yapma sikintisi yok bence. Ilik suyun icinde durmak gaza da iyi gelir aslinda ama ciplak olmayi ve dolayisiyla suyu hic sevmiyorcigliklarla hizli hizli yikiyoruz hep
Aslinda kakasini yapma sikintisi yok bence. Ilik suyun icinde durmak gaza da iyi gelir aslinda ama ciplak olmayi ve dolayisiyla suyu hic sevmiyorcigliklarla hizli hizli yikiyoruz hep
Benim bebeğimde yıkanmayı ve çıplaklığı sevmiyor. Fakat suyun içine koyduğumuzda susuyor. Hatta bende doktora yıkarken ağlıyor demiştim filenin üstünde su dökerek yıkarsan ağlar fakat direkt suyun içine koyarsan kendini anne karnında hisseder demişti...
Kızlar gerçekten sanırım hepimiz aynı sıkıntıları yasıyoruz sanırım benim bebeğimde gece uykusu yok bildiğin sabah 6 7 ye kadar uyumuyor ağlama desen ağlamada değil bi mızırdanma durumu sırt üstü yatırınca sürekli bi ıkınma kıpırdanma hali sormayın gaz mafediyor bizi de sürekli kucakta omuzda göğüsümde durursa ne ala ama asla bir yere yatıranıyorum beşiğinde uyuma durumu asla yok denemediği yöntem girmediğim sekil kalmadı sabahlara kadar uykusuz nafilemiz durumdayım
Aranızda bu joie Serina kullanan var mı bahsettiğim gibi bi bebekte işe yarar mı artık çocuğuma iyi gelen bişey bulayım istiyorum
Merhaba canım, konuyu okuyunca izninle ben de sana birşey danışmak istiyorum. Doğum sonrası eşinle yakınlaşmada çok ağrı oluyor mu? Bir de normal doğum mu yaptın? Ben de bu konuda ihmal etmek istemiyorum ama ağrı korkusu var birazKızlar Allah hepimize sabır versin, evlat yetiştirmek çok zormuş. Tek çocukla bile baş edemezken, 2-3 çocuklu anneleri tebrik ediyorum.. ben 3 çocuk istiyordum ama artık bi tane yeter diyorum, gözüm korktu gerçekten : )
Eşim sağ olsun yemek yapamadığım günler işten gelince yapıyor. Ev temizliği de yapıyor hiç hayır demez, hatta ben demeden bile yapar.. bunlar iyi hoş ama duygusal yönden biraz odundur. Neyse zaten şu sıralar romantiklikten ziyade ev işlerinde yardımcı biri lazım zaten : )
Bir de kızlar özel bir şey soracağım belki aynısını yaşayanınız vardır. benim kanamam 30.gün gibi, lekelenmelerim de 35.gün gibi tamamen bitmişti. 43.gün eşimle ilişki oldu ve ardından kanamam oldu biraz. Ertesi gün de çok az kanamam oldu ve hala ara ara lekelenme oluyor. Normal midir ya da doktora görünmem gerekir mi?
Bender aynı sıkıntı var hiçbir çözüm bulamıyorum elli tane şey denedim kendi arabasına koyup evde bile gezdirdim ama yokHerkese merhaba
Uzun uzadıya yazacaktım da derdimi baktım benim gibi olan çokmuş zaten.
Oğlum 55 günlük. Gündüz uykusu çok kötü. Sürekli ıkınır vaziyette. Uykusu Gün için hep kesik kesik. Sallandığı sürece uyukluyo. Sallanma durduğu anda ağlamaya başlıyo. (Her gören sallanmaya alıştırmışsın diyo)
Sanki rahatlık batıyordu da zevk için salladım çocuğu
Ben gibi olan var mı Varsa nasıl başediyorlar bu durumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?