• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi haftasonlari hepinize,
Ne alemdesiniz kizlar? Ben kizimla ve bebisimle evde delirmecelerdeyim :)) saka bir yana cok sukur halimize ama bunalmamak mumkun değil. Kanguru cok isimize yariyor en yakinimdaki markete gidebiliyorum kizim 4 yasinda elinden tutunca hic sıkıntı olmuyor. Digeride sagolsun guzel uyuyor disarida. Simdiden yazin gelmesini bekler oldum.:mad:

Kızlar dpgum yapalı 48 gün oldu ve ben bugun adet gördüm tuhaf ima giden sürekli emziriyorum emzirdikce gecikir diye biliyorum ki benim adetlerim zaten duzensizdi pkoluyum çünkü 40i çıkıp emzirip adet gören oldu mu başka
Ben de 53. Gün oldum canm bitti bile tabş çok şaşırdım millet 1 sene sonra oldum falan diyordu :işsiz:

Arkadaşlar bebeği her gün aynı saatte ağlama krizine giren var mı? Benimkinin ne Zaman uykusu gelse ağlıyor zaten ama gece 11 olunca saat kurmuş gibi çıngınca ağlıyor dün iki saat ağladı uyumadı en son altını açık bıraktım sustu ben oturdum ağladım resmen sonra eşim uyuttu çocuğu. Gece onu uyutana kadar yorulduğum kadar tüm gün yorulmuyorum. Napacağımı bilmiyorum.

Kizlar dün 5 gibi dondurucudan süt cikartip cozulsun diye dolaba koydum bu saat oldu hala tam.olarak cozulmedi bu kadar cozulmusken sicagada cikartmak istemedim. Bu kadar bekledikten sonra bi zarari olurmu acaba. Bide cozuldukten sonra kac saat dolapda kac saat bekleyebilir

Odada doktor uyuşturucu krem sürüyor sonra ameliyathaneye alıyorlar, orada fitil atıp kasıktan iğne yapıp işlem başlıyormuş. Toplamda 15 dakika ama bizim testis pipiye yapışık gibiydi alttan da işlemler oldu 45 dakika sürdü. 10da girdi 10.50de odadaydı. Yanına girebilir miyiz diye sormadım sanırım dayanamazdın bir de ufak kızım var onunla ilgileniyordum onu da bırakamazdım.
Doktor zaten fitil attığını ve bugün ağrı duymayacağını söyledi ertesi güne de ağrı falan kalmaz dedi ama bize ne olur ne olmaz hem fitil hem ağrı kesici krem yazdı ama ben hiç kullanmadım. Ağrısız , sızısız geçti normal düzenimizden hiç farkı yoktu sadece bardak olayını keşke baştan uygulasaymışız diyorum, 3-4 günde bitecekken bizim pipi beze yapışıp durduğu ve her seferinde kanadığı için kızarıklık falan bir tık uzun sürdü. Şimdiden size de geçmiş olsun, inanın aşı günü gibi bir farkı olmuyor.
Canım çok soru sordum ama merak ediyorum arastırıyorum. Dikişli mi dikişsiz mi oldu sünnet işlemi? Farklı yöntemler var sanırım bunu biz mi seciyoruz doktor mu uygun olanı tercih ediyor.

Canım çok soru sordum ama merak ediyorum arastırıyorum. Dikişli mi dikişsiz mi oldu sünnet işlemi? Farklı yöntemler var sanırım bunu biz mi seciyoruz doktor mu uygun olanı tercih ediyor.
Dikişli oldu canım ama biz sormamıştık bile seçenekleri , apar topar gibi oldu. Dikişleri yavaş yavaş düşüyor hala. Sorunsuz, sıkıntısız geçti.

Kzlar 7. Ayimiza grdik 29. Unda ve iki haftadr beni perisan ediyor kizim :KK43: cok yoruldum surekli bagirip cagiriyor miz mizlaniyor.dis etine bakar msnz?dis mi geliyor ve sizce ne zamana patlar?
Gerçekten tukenmek uzereyim

Eklentiler

• 20180106_172434.jpg
    20180106_172434.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar dün 5 gibi dondurucudan süt cikartip cozulsun diye dolaba koydum bu saat oldu hala tam.olarak cozulmedi bu kadar cozulmusken sicagada cikartmak istemedim. Bu kadar bekledikten sonra bi zarari olurmu acaba. Bide cozuldukten sonra kac saat dolapda kac saat bekleyebilir[/QUOTE
Çözüldükten sonra dolapta 12saat bekleyebilir diye biliyorum. Canım bi de süt poşetlerinibdik değil de yatay olarak koyarsan daha çabuk çözülür

Aynen bende o yüzden sordum canım en az 6 aydan falan bahsediyorlar emzirirken çünkü
Hayirli geceler epey olmus girmeyeli gunler nasil geciyor anlamiyorum. Canim benim ilk kiximda 40 im ciktiktan kisa bir sure sonra kanamam olmustu sonra kesildi 7 ay fln hic olmadim bu sefer de 59. gunumde geldi baslarda oluyor yani duzensiz sekilde sonra kesiliyor yani bende oyle oldu

Back