- 10 Ekim 2016
- 1.048
- 1.041
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #34.801
Gunaydin.Gunaydin
Burasi baya sessizlesti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin.Gunaydin
Günaydın canımGünaydın güzel ve uykusuz anneler
Herkes yavrulariyla meşgul :)Gunaydin.
Burasi baya sessizlesti.
Asi olduktan uç gün sonra banyo yapabilirsiniz demişti bize sağlık Ocağındaki hemsireSevgili anneler bir sorum var bakar misiniz ?
2 aylik asimizi olduk ne zaman banya yapabiliriz ?
Ben de 53. Gün oldum canm bitti bile tabş çok şaşırdım millet 1 sene sonra oldum falan diyorduKızlar dpgum yapalı 48 gün oldu ve ben bugun adet gördüm tuhaf ima giden sürekli emziriyorum emzirdikce gecikir diye biliyorum ki benim adetlerim zaten duzensizdi pkoluyum çünkü 40i çıkıp emzirip adet gören oldu mu başka
3 gün sonra yaptirabilirsin canimSevgili anneler bir sorum var bakar misiniz ?
2 aylik asimizi olduk ne zaman banya yapabiliriz ?
Canım çok soru sordum ama merak ediyorum arastırıyorum. Dikişli mi dikişsiz mi oldu sünnet işlemi? Farklı yöntemler var sanırım bunu biz mi seciyoruz doktor mu uygun olanı tercih ediyor.Odada doktor uyuşturucu krem sürüyor sonra ameliyathaneye alıyorlar, orada fitil atıp kasıktan iğne yapıp işlem başlıyormuş. Toplamda 15 dakika ama bizim testis pipiye yapışık gibiydi alttan da işlemler oldu 45 dakika sürdü. 10da girdi 10.50de odadaydı. Yanına girebilir miyiz diye sormadım sanırım dayanamazdın bir de ufak kızım var onunla ilgileniyordum onu da bırakamazdım.
Doktor zaten fitil attığını ve bugün ağrı duymayacağını söyledi ertesi güne de ağrı falan kalmaz dedi ama bize ne olur ne olmaz hem fitil hem ağrı kesici krem yazdı ama ben hiç kullanmadım. Ağrısız , sızısız geçti normal düzenimizden hiç farkı yoktu sadece bardak olayını keşke baştan uygulasaymışız diyorum, 3-4 günde bitecekken bizim pipi beze yapışıp durduğu ve her seferinde kanadığı için kızarıklık falan bir tık uzun sürdü. Şimdiden size de geçmiş olsun, inanın aşı günü gibi bir farkı olmuyor.
Dikişli oldu canım ama biz sormamıştık bile seçenekleri , apar topar gibi oldu. Dikişleri yavaş yavaş düşüyor hala. Sorunsuz, sıkıntısız geçti.Canım çok soru sordum ama merak ediyorum arastırıyorum. Dikişli mi dikişsiz mi oldu sünnet işlemi? Farklı yöntemler var sanırım bunu biz mi seciyoruz doktor mu uygun olanı tercih ediyor.
Kizlar dün 5 gibi dondurucudan süt cikartip cozulsun diye dolaba koydum bu saat oldu hala tam.olarak cozulmedi bu kadar cozulmusken sicagada cikartmak istemedim. Bu kadar bekledikten sonra bi zarari olurmu acaba. Bide cozuldukten sonra kac saat dolapda kac saat bekleyebilir[/QUOTE
Çözüldükten sonra dolapta 12saat bekleyebilir diye biliyorum. Canım bi de süt poşetlerinibdik değil de yatay olarak koyarsan daha çabuk çözülür
Aynı benimde öyle kısa sürdü ve dediğin lekelenme yi de yasadim hatta bu da lekelenme gibi devam ediyor simdiBen varım canim. Bende pkoluyum benimde duzensizdir. 40 imdan bir hafta sonra lekelenme seklinde oldu 2 3 gun 10 gun sonra da normal oldu ama kisa sürdü normalde 7 gün surerdi
Aynen bende o yüzden sordum canım en az 6 aydan falan bahsediyorlar emzirirken çünküBen de 53. Gün oldum canm bitti bile tabş çok şaşırdım millet 1 sene sonra oldum falan diyordu
Hayirli geceler epey olmus girmeyeli gunler nasil geciyor anlamiyorum. Canim benim ilk kiximda 40 im ciktiktan kisa bir sure sonra kanamam olmustu sonra kesildi 7 ay fln hic olmadim bu sefer de 59. gunumde geldi baslarda oluyor yani duzensiz sekilde sonra kesiliyor yani bende oyle olduAynen bende o yüzden sordum canım en az 6 aydan falan bahsediyorlar emzirirken çünkü