- 18 Şubat 2013
- 800
- 896
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.781
Canım bizim bebeklerimiz kolik ve gazlı uyku düzenini geç, normal ağlamadan durdukları saat dilimi bile sIkıntılı, muhtemelen 3-4 ay sonra ancak normale döneceklerAksam 8de yatirdin ve sabah 7de mi kalktı masallahinan bu gece 4te uyudu, o da 2 saat, beynim karincalaniyor.
Canım maşallah. Peki ne kadarlık bebeğin gece kalkıp emzirmiyor musun hiç 7ye kadarcanim ben yurtdisinda yasiyorum burda 6 haftadan sonra duzen olusturmaya baslaya biliyosun tabi her bebege gore degisir bebegin gazi yoksa heran gibi bir sikayeti yoksa yapabiliyosun .ben soyle yaptim oglumu gunduzleri her iki saate yatirdim 2 saat ayakta tuttum. once aksamlari kacta yatirmak istiyosan ona karar vereceksin ben aksam 8 olsun istedim ve yatmasina 2 saat kala yatirmadim, saat 7 de bir guzel banyo yaptirdim masaj yaparak yagladim heryerini geceligini giydirdim uyku tulumu sonra karanlik odaya gecip birde youtubdan bebek muzigi actim karnini doyurana kadar. bu rutini hergun ayni saate yapacaksin oglum ilk gun oyle guzel uyuduki ertesi gunu 7 de kalkti hic ama hic aglamadi ha birde son olarak aksam 23 veya 23.30da son defa doyurup yatiracaksin gece kalkmasin. inan artik bebekte duzen istiyo yoksa biz hergun gece 2,3 lerdr yatiyorduk gece yatmayip gunduzde cok uyuyordu zor oluyordu istersen deneyebilirsin canim
Masallah size :)) insallah ateş yapmaz canim biz de dün asi olduk ateş yapmadi aksine uykuya düşkün oldu arada mızmızlandı sizin de rahat geçer insallahkızlar günaydın biz bugün 2aylık olduk tam ve aşılarımızı olduk geldik. kilomuz 6,5 kg boyumuz 62cm olmuş rota aşısı içinde 3 ve 5. ay için gün aldık inşallah geceyi sorunsuz atlatırız bakalım
suan tam 7 haftalik hayir geceleri emzirmiyorum kendi kalkarsa emziriyorum ama kendim kaldirip vermiyorum 6 haftadan sonra gerek duyulmuyorCanım maşallah. Peki ne kadarlık bebeğin gece kalkıp emzirmiyor musun hiç 7ye kadar
ay hadi inşallah kuzum bari biraz dinleniriz bizdeMasallah size :)) insallah ateş yapmaz canim biz de dün asi olduk ateş yapmadi aksine uykuya düşkün oldu arada mızmızlandı sizin de rahat geçer insallah
Aşı olalı 2 gün oldu benim bebeğimde fazla uyumaya başladı. Aşının Fazla uyku yapması normal mi ?Birde günde 1 yada 2 kez mutlaka kakasını yapardı 3 gündür yapmıyor aşı ile bağlantısı varmıdır acaba...Masallah size :)) insallah ateş yapmaz canim biz de dün asi olduk ateş yapmadi aksine uykuya düşkün oldu arada mızmızlandı sizin de rahat geçer insallah
Hatta dün kızımay hadi inşallah kuzum bari biraz dinleniriz bizde
Gündüzleri normalde kızım pek uyumuyordu bugün de uyuyor normal mi bilmiyorum canım kaka olayına gelince bak şimdi dikkat ettim bugün daha kaka yapmadiAşı olalı 2 gün oldu benim bebeğimde fazla uyumaya başladı. Aşının Fazla uyku yapması normal mi ?Birde günde 1 yada 2 kez mutlaka kakasını yapardı 3 gündür yapmıyor aşı ile bağlantısı varmıdır acaba...
Çok şükür bizim de çıkmadı ateşimiz ama mızmızdı gece çok iyi uyumadı diyebilirim şimdi uyuyo bugün biraz daha keyifli gibiBizim de an itibariyle ateşimiz çıkmadı asi uyku yaptı herhalde hasta gibi bitkin sekilde uyuyor arada mırıldanıyor şükür aynen çoğu gitti azı kaldı insallah senin oğlunun da ateşi çıkmaz bugün de
Benim bebeğimi 1.ay aşısını yaptıktan sonra 1hafta kakasını yapmadı doktor onunla alakası yok dedi.bu ikinci ayda haftada bir anca yaptı.kaç kez gittim doktora sadece fitil verdi.anne sütü alan bebeklerde bu normaldir vs dedi. Yazmıştım daha öncedeAşı olalı 2 gün oldu benim bebeğimde fazla uyumaya başladı. Aşının Fazla uyku yapması normal mi ?Birde günde 1 yada 2 kez mutlaka kakasını yapardı 3 gündür yapmıyor aşı ile bağlantısı varmıdır acaba...
Canım senin adına çok sevindim fakat şu an bunu uygulamak benim için mümkün degil gibi gözüküyor. Uyumaya niyeti yoksa kendimi paralasam da uyumuyor. Uyuyacak oldumu kucagımda gazını cıkarırken uyuyakalıyor. 2 saat 3 saat 4 saat uyanık kalıyor yinede banamısın demiyor minik kuzumkizlar bebeklerinize uyku rutini olusturmaya basladinizmi ben 1 hafta oldu hersey duzene girdi cok sukur artik hep planli uykularimiz bende rahat ettim dinlendim 1 haftadir
Kakasını yapmadığı bir gün dahi olmadı şimdiye kadar. 3 gün yapmayınca acaba aşıdan mı diye düşündüm canım. Neyse bekleyeyim birkaç gün daha...Benim bebeğimi 1.ay aşısını yaptıktan sonra 1hafta kakasını yapmadı doktor onunla alakası yok dedi.bu ikinci ayda haftada bir anca yaptı.kaç kez gittim doktora sadece fitil verdi.anne sütü alan bebeklerde bu normaldir vs dedi. Yazmıştım daha öncede
o uyku düzenini nasıl oluşturuyosunız ya bizede bi yardım edin tecrübeli annelerCanım senin adına çok sevindim fakat şu an bunu uygulamak benim için mümkün degil gibi gözüküyor. Uyumaya niyeti yoksa kendimi paralasam da uyumuyor. Uyuyacak oldumu kucagımda gazını cıkarırken uyuyakalıyor. 2 saat 3 saat 4 saat uyanık kalıyor yinede banamısın demiyor minik kuzum
Gündüzleri uyumadıgı zamanlarda nasıl geçiyor vaktiniz. Uyumadıgı zaman huysuzlanmoyor mu?Gündüzleri normalde kızım pek uyumuyordu bugün de uyuyor normal mi bilmiyorum canım kaka olayına gelince bak şimdi dikkat ettim bugün daha kaka yapmadi
Yok 40i çıktıktan sonra düzene girer diyorlardı ya sanki etkili oldu bizde. Uyulmadığında oyun halısına koyuyorum yada ana kucağında tepeden sarkan oyuncaklar var onlarla oyalamaya calisiyorumGündüzleri uyumadıgı zamanlarda nasıl geçiyor vaktiniz. Uyumadıgı zaman huysuzlanmoyor mu?
İnşallah yapar canımKakasını yapmadığı bir gün dahi olmadı şimdiye kadar. 3 gün yapmayınca acaba aşıdan mı diye düşündüm canım. Neyse bekleyeyim birkaç gün daha...
Günaydın canımGünaydın güzel ve uykusuz anneler
GunaydinGünaydın güzel ve uykusuz anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?