• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaslar 2 aylik bebeklerinizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz. Ben 1 saatte emziriyordm sabah bebegim o kadar kustuki yarm saat icinde abartmiyorm 10 kere tortulu tortulu kustu. Acaba cokmu emziriyorm. Yarn doktora gidecegm sirf kusmasi icin bakalm ne diyecek.
Çok az aralık degilmi? Sadece anne sütümü alıyor? Acıkıp kendimi istiyor yoksa sen mi veriyorun. Benim kızım 38 günlük doydugu zaman 3 saatte bir emziriyorum. Benim kızım doymuyor sütüm gelmiyor o yüzden sürekli emziriyorum ama doyarsa 3 saat uyuyor

Kizimin 2. Ay asilarini dun yaptırdım.Hemsire beni sinir etti koluna yaptigi asi disari tasti asi disari çıkıyor dedim ben fazla cekmistim zaten dedi.bacagina vurdugu asinin birini kanatti su an kizarik baya napsam bilemedim.aksam da atesi var gibiydi acike goturdum cok degil calpol verin artarsa getirin dediler.sizin asilar ne alemde kizariklik oldu mu
Kizima da sabah vuruldu asi su anlık bir sıkıntı yok sadece bacaktan vurulan yer kanamış pamuk koymuştu Hemsire zaten

Kızlar selam. Biz 2.ay aşımızı olduk. Şurup ve fitil verdiler ateşi çıkarsa kullan diye ama hiç kullanasım yok. İnşallah ateşimiz çıkmaz da şurup ya da fitile gerek kalmaz.
İnsallah ateşi çıkmaZ ve kullanmazsın canim doktor bana da sadece şurup verdi fitil vermedi bende ara ata atesini ölçüyorum takip ediyorum

Çok az aralık degilmi? Sadece anne sütümü alıyor? Acıkıp kendimi istiyor yoksa sen mi veriyorun. Benim kızım 38 günlük doydugu zaman 3 saatte bir emziriyorum. Benim kızım doymuyor sütüm gelmiyor o yüzden sürekli emziriyorum ama doyarsa 3 saat uyuyor
evet sadece anne sütu aliyor. Gundzleri pek uyumuyor bebegm. Aglayip huysuzlaninca veriyordum aliyordu emiyordu her seferinde 10 15 dk. Sanirim cok sık bugun oyle kusunca üstte biraz açtm arayi

Arkadaslar 2 aylik bebeklerinizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz. Ben 1 saatte emziriyordm sabah bebegim o kadar kustuki yarm saat icinde abartmiyorm 10 kere tortulu tortulu kustu. Acaba cokmu emziriyorm. Yarn doktora gidecegm sirf kusmasi icin bakalm ne diyecek.
Canım saatte bir çok az bi aralık ilk doğduğunda bile 2 saatte bir emzirmek gerekiyor. Ben saate çok takılmıyorum bebeğim ne zaman isterse o zaman emziriyorum bazen 3 saat sürüyor aralık. Her ağladığında emzirmemek lazım. Çünkü sadece acıktığı için ağlamıyorlar

47 gunluk oldu bugün. 2 saatten sık vermiyorum reflu olduğu icin. Aşırı gazi da var zaten, o gaz sıkıntısından enmek istiyor ama emdikce gazi artiyor daha fena oluyor açıkçası. 2 saatten sık emzirmiyorum, yarim saat falan tutuyor emince. Dun gece baya çıldırdı, emdikten sonra uyuması 3 saat surdu, dalinca da 2 saatten fazla uyudu. Neredeyse 6 saat emmedi, hic de uyandirmadim. Mutlu uyandi, acıklı aglamadi bile, yani aç gibi degildi, memeye de saldırmadı. Zaten ac olsa uzun uyumaz diye düşündüm. Yani ben hic uyandirmiyorum

Kizlar korkmayin biz asi oldugumuzda huysuzluk ates olmadi belki bebekden bebege degisiyor olabilir ama sanki eskisi gibi ateş yapmiyo asilar. Burda cok bebek oldu asi hicbir anneden atesi cikti diye duymadim.Yapsada sebebi belli hastalikdan degil cok şükür aşı oldugu gece biraz dikkat etmek gerek okadar ben atesi cikar diyede kiyafetini inceltmedim normalde nasil giydiriyosam oyle giydirdim

Canım geçmiş olsun. Bende de ara ara gece sertlesmeleri oluyor ama ben süt dolduğu için ve kizim azıcık fazla uyuduğu için oldugunu saniyordum. Mastit oldugunu nerden anliyorsun? Benim en başından beri yaralarım vardı şimdi yaralar geçti ama benim ağrım acim geçmiyor her dakika bi.ahri hissediyorum göğsümün içinde şancı iğne batması var 2 ay oldu bir gün rahat olduğumu hatırlamıyorum. Bi de pamukcuk var zaten kizikin agzinda. Bana da geçmiş olabilir. Bi türlü kurtulamadık. Doktora da gidemedim. Sen hangi doktora gittin? Genel cerrahi mi ilgileniyor?
Canm mastit cok fena birsey gogsunun bi tarafi tas kesiliyr agridan dokunamiyrsn

Canım geçmiş olsun. Bende de ara ara gece sertlesmeleri oluyor ama ben süt dolduğu için ve kizim azıcık fazla uyuduğu için oldugunu saniyordum. Mastit oldugunu nerden anliyorsun? Benim en başından beri yaralarım vardı şimdi yaralar geçti ama benim ağrım acim geçmiyor her dakika bi.ahri hissediyorum göğsümün içinde şancı iğne batması var 2 ay oldu bir gün rahat olduğumu hatırlamıyorum. Bi de pamukcuk var zaten kizikin agzinda. Bana da geçmiş olabilir. Bi türlü kurtulamadık. Doktora da gidemedim. Sen hangi doktora gittin? Genel cerrahi mi ilgileniyor?
Ates titreme yapiyr. Benm tum vucudum sizliyrdu. Kulagima atti dislerim sizliyrdu

Back