2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım minik minik beyaz kalıntı benim oglumda da oluyor aklım. Karıştı simdi konuyla ilgili bilgi sahibi değilim

Baya oldu girmeyeli görmedim yazıldığını geçte kalmış olabilirim belki bilgi sahibi olmuşsundur canım ama ben yinede söyliyim. Biz sünnet yaptırırken doktor o ucunda ki beyazlıklar pipiyi koruyan sıvı kalıntısı olarak belirtti bize. Korkulacak bir şey olmadığını söylemişti canım.

Bebegim bazen 4 saat aradan sonra sadece 10 dk emiyor. Alt degis, uykusu gelince uyut derken, uyanmasiyla emmesi arasında 4 saat olabiliyor bazen. 10 dakika emmeyle 4 saat nasil durabiliyor? Aç olsa aglar herhalde di mi? Ben bi turlu doyduğunu nasıl anlayacağımı bilemiyorum
Sağ gogsum hep buyuk ve daha sutlu. Sol taraf hep küçük ve hep cekistirerek, söylenerek emiyor. Sut artirici herseyi yiyip iciyorum. Ama durum değişmiyor. Agzina vermeden once gogsumu sıkıyorum sut bazen görüyorum bazen görmüyorum. Ama bebegim emdikten sonra siktigim zaman mutlaka sütü görüyorum. Yine de solu daha uzun emzirmeye çalışıyorum artsın diye. Sağla doyuyot solla doymuyor gibi geliyor. Ben bu karnini doyurma işini bi turlu çözemedim

Bebeği büyüme atağı geçiren var mı acaba ?

Benim oğlum. 8. Hafta içindeyiz ve atak haftaları tablosuna uygun gidiyoruz. Resmen huyu değişiyor uyumuyor, durup dururken ağlıyor hep huzursuz yani. 5. Haftada da olmuştu. Şimdi 8.9. Haftalarda da oluyormuş. Yaşıyoruz yani bilmeyenler için google dan büyüme atağı tablosu yazıp bakmalarını tavsiye ederim. Gerçekten doğru

Canım benim bebeğimde ağlamıyor. Fakat emzirmek için aldığımda gayet iştahlı bir şekilde emiyor. Geçen gece uyuyakalmışım tam 6 saat aç kalmış yavrum ama yine ağlamamıştı. Yani ağlamaması acıkmadığı anlamına gelmiyor bence... 2,5 aylık benim bebeğim doktor 4 saate kadar ara verebilirsin fakat 4 saati geçirme uyandır dedi..

Canım benim de hemen hemen öyle. Bazen 5dk dan az emiyo. Sonra bırakıyo daha 50günlük Sık sık enmesi lazımken 3-4saatte bir anca o da uykudayken güzel emiyo.ben de doyuyo heralde diye düşünüyorum.çünkü ağlayarak zorla emzirmeye çalıştığımı gazını çıkarırken mutlaka kusuyo

Zaten azicik uykusu var. Emme aralari 4 saat derken asla 4 saat uyumuyor. Uyuyunca da dokunmuyorum açıkçası bazen uykusu derinken emzirmeye çalışıyorum açmıyor ağzını. Uyandirsam muhtemelen emer ama bence süt kadar uykuya da ihtiyaçları var büyümek için. Merak ediyorum bakalim bu ay aldığı kilo nasıl olacak.

Bizde de oldu o haftalarda daha çok emmek istiyolar uyumuyolar şaka gibi

çok tesekkur ederim canım bilmiyordum yazdıgın iyi de oldu saolasın

Asi olali 1 ay olucak ama verem asisinin hic izi yok kolda iz kalmasi gerekmiyomuydu yoksa sonradan mi olusuyo
10 güne aşı kontrolüne gideceğim yazarım buradan.
Kızımda hatırlamıyorum, şimdi sol kolunda mercimek kadR izi var ama oğlana geçen baktım sıfır iz vardı, ben de üşütür diye detaylı bakamadım hatta sağ kola mı yaptı hemşire falan dedim ama canım sıkıldı resmen. Hemşire bana demişti , iz takibi yapacağız bazı bebeklere aşı tutmuyor diye. Sanırım benimkine de tutmadı.

Uykularını alamadıklarında daha huysuz mızmız oluyorlar zaten. Uykuda çok önemli. Senin bebeğin kolik sanırım Allah yardımcın olsun. Uykuları da beslenmeleri de düzene girecek inşallah biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

Siz gidene kadar bende bilgi edinirsem haber veririm. Benimde canımı sıktı sola yaptilar biliyorum ama 2 kolada baktim.internette baktim biraz bazi bebeklerde 5. Ayinda bile olusmaya basliyomus hemen iz cikmiyomus sanirim. Birisi doktora tutup tutmadigini sormus tutmama gibi ihtimal yok demis ne kadar dogru bilemem. Bizi kontrole cagirmadilar hatta 2 gun once gitmistik bisey demediler. Igne yaparken kabuk baglar korkmayin dedi okadar

Tebrik ederim. Nasil yaptiniz? 4 aydan once uyku verilmiyor diye okumustum
canim ben yurtdisinda yasiyorum burda 6 haftadan sonra duzen olusturmaya baslaya biliyosun tabi her bebege gore degisir bebegin gazi yoksa heran gibi bir sikayeti yoksa yapabiliyosun .ben soyle yaptim oglumu gunduzleri her iki saate yatirdim 2 saat ayakta tuttum. once aksamlari kacta yatirmak istiyosan ona karar vereceksin ben aksam 8 olsun istedim ve yatmasina 2 saat kala yatirmadim, saat 7 de bir guzel banyo yaptirdim masaj yaparak yagladim heryerini geceligini giydirdim uyku tulumu sonra karanlik odaya gecip birde youtubdan bebek muzigi actim karnini doyurana kadar. bu rutini hergun ayni saate yapacaksin oglum ilk gun oyle guzel uyuduki ertesi gunu 7 de kalkti hic ama hic aglamadi ha birde son olarak aksam 23 veya 23.30da son defa doyurup yatiracaksin gece kalkmasin. inan artik bebekte duzen istiyo yoksa biz hergun gece 2,3 lerdr yatiyorduk gece yatmayip gunduzde cok uyuyordu zor oluyordu istersen deneyebilirsin canim

Bizim de henüz ateşimiz çıkmadı ama mızmız beyefendi zor uyuttum uyudu uyandı sürekli neyse ki azı gitti çoğu kaldı yarın daha iyi olucaklar inşallah dediğin gibi
Bizim de an itibariyle ateşimiz çıkmadı asi uyku yaptı herhalde hasta gibi bitkin sekilde uyuyor arada mırıldanıyor şükür aynen çoğu gitti azı kaldı insallah senin oğlunun da ateşi çıkmaz bugün de

Aksam 8de yatirdin ve sabah 7de mi kalktı masallah inan bu gece 4te uyudu, o da 2 saat, beynim karincalaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…