- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.741
Bebisin kaç günlük canım bi de donencenin markası neOyun halisi kartlar aldim canim ben de.bez bebek pelus oyuncak kurmalı bir kac oyuncagi daha var.En cok donencesine bayılıyor ama iyi ki almisim diyorum denemelisin bence :)
Çok az aralık degilmi? Sadece anne sütümü alıyor? Acıkıp kendimi istiyor yoksa sen mi veriyorun. Benim kızım 38 günlük doydugu zaman 3 saatte bir emziriyorum. Benim kızım doymuyor sütüm gelmiyor o yüzden sürekli emziriyorum ama doyarsa 3 saat uyuyorArkadaslar 2 aylik bebeklerinizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz. Ben 1 saatte emziriyordm sabah bebegim o kadar kustuki yarm saat icinde abartmiyorm 10 kere tortulu tortulu kustu. Acaba cokmu emziriyorm. Yarn doktora gidecegm sirf kusmasi icin bakalm ne diyecek.
Kizima da sabah vuruldu asi su anlık bir sıkıntı yok sadece bacaktan vurulan yer kanamış pamuk koymuştu Hemsire zatenKizimin 2. Ay asilarini dun yaptırdım.Hemsire beni sinir etti koluna yaptigi asi disari tasti asi disari çıkıyor dedim ben fazla cekmistim zaten dedi.bacagina vurdugu asinin birini kanatti su an kizarik baya napsam bilemedim.aksam da atesi var gibiydi acike goturdum cok degil calpol verin artarsa getirin dediler.sizin asilar ne alemde kizariklik oldu mu
İnsallah ateşi çıkmaZ ve kullanmazsın canim doktor bana da sadece şurup verdi fitil vermedi bende ara ata atesini ölçüyorum takip ediyorumKızlar selam. Biz 2.ay aşımızı olduk. Şurup ve fitil verdiler ateşi çıkarsa kullan diye ama hiç kullanasım yok. İnşallah ateşimiz çıkmaz da şurup ya da fitile gerek kalmaz.
evet sadece anne sütu aliyor. Gundzleri pek uyumuyor bebegm. Aglayip huysuzlaninca veriyordum aliyordu emiyordu her seferinde 10 15 dk. Sanirim cok sık bugun oyle kusunca üstte biraz açtm arayiÇok az aralık degilmi? Sadece anne sütümü alıyor? Acıkıp kendimi istiyor yoksa sen mi veriyorun. Benim kızım 38 günlük doydugu zaman 3 saatte bir emziriyorum. Benim kızım doymuyor sütüm gelmiyor o yüzden sürekli emziriyorum ama doyarsa 3 saat uyuyor
Bu süreçler sancılı geçiyormuş meğerse. Allah yardımcımız olsunİnsallah ateşi çıkmaZ ve kullanmazsın canim doktor bana da sadece şurup verdi fitil vermedi bende ara ata atesini ölçüyorum takip ediyorum
Canım saatte bir çok az bi aralık ilk doğduğunda bile 2 saatte bir emzirmek gerekiyor. Ben saate çok takılmıyorum bebeğim ne zaman isterse o zaman emziriyorum bazen 3 saat sürüyor aralık. Her ağladığında emzirmemek lazım. Çünkü sadece acıktığı için ağlamıyorlarArkadaslar 2 aylik bebeklerinizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz. Ben 1 saatte emziriyordm sabah bebegim o kadar kustuki yarm saat icinde abartmiyorm 10 kere tortulu tortulu kustu. Acaba cokmu emziriyorm. Yarn doktora gidecegm sirf kusmasi icin bakalm ne diyecek.
47 gunluk oldu bugün. 2 saatten sık vermiyorum reflu olduğu icin. Aşırı gazi da var zaten, o gaz sıkıntısından enmek istiyor ama emdikce gazi artiyor daha fena oluyor açıkçası. 2 saatten sık emzirmiyorum, yarim saat falan tutuyor emince. Dun gece baya çıldırdı, emdikten sonra uyuması 3 saat surdu, dalinca da 2 saatten fazla uyudu. Neredeyse 6 saat emmedi, hic de uyandirmadim. Mutlu uyandi, acıklı aglamadi bile, yani aç gibi degildi, memeye de saldırmadı. Zaten ac olsa uzun uyumaz diye düşündüm. Yani ben hic uyandirmiyorumArkadaslar 2 aylik bebeklerinizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz. Ben 1 saatte emziriyordm sabah bebegim o kadar kustuki yarm saat icinde abartmiyorm 10 kere tortulu tortulu kustu. Acaba cokmu emziriyorm. Yarn doktora gidecegm sirf kusmasi icin bakalm ne diyecek.
Bebeyagi kullanmıyorum. Sampuan johnsons baby ama kırkından sonra kaşları konak oldu,degistirsem mi diye düşünüyorum.Kızlar şampuam ve bebe yağı olarak ne kullanıyorsunuz
Kasları kızımın da Konak oldu kasına pamuk yardımıyla zeytin yağı sürüp biraz beklettik sonra banyo yaptı faydası oldu aklında olsun canimBebeyagi kullanmıyorum. Sampuan johnsons baby ama kırkından sonra kaşları konak oldu,degistirsem mi diye düşünüyorum.
amin bugünü atlatırsak diğer gün o kadar endişelenmiyorum uyurken bile ara ara bağırıyor şimdiBu süreçler sancılı geçiyormuş meğerse. Allah yardımcımız olsun
Canm mastit cok fena birsey gogsunun bi tarafi tas kesiliyr agridan dokunamiyrsnCanım geçmiş olsun. Bende de ara ara gece sertlesmeleri oluyor ama ben süt dolduğu için ve kizim azıcık fazla uyuduğu için oldugunu saniyordum. Mastit oldugunu nerden anliyorsun? Benim en başından beri yaralarım vardı şimdi yaralar geçti ama benim ağrım acim geçmiyor her dakika bi.ahri hissediyorum göğsümün içinde şancı iğne batması var 2 ay oldu bir gün rahat olduğumu hatırlamıyorum. Bi de pamukcuk var zaten kizikin agzinda. Bana da geçmiş olabilir. Bi türlü kurtulamadık. Doktora da gidemedim. Sen hangi doktora gittin? Genel cerrahi mi ilgileniyor?
Dalin kullaniyorum ben canim. Yagin bir sadesi var bide kayisi cekirdegi susam findik yagi karisimi olandan varKızlar şampuam ve bebe yağı olarak ne kullanıyorsunuz
Izi kalmasi gerekiyor diye biliyorum. Saglik ocagina bi gosterin isterseniz. Veya telefonla sorabilirsinizAsi olali 1 ay olucak ama verem asisinin hic izi yok kolda iz kalmasi gerekmiyomuydu yoksa sonradan mi olusuyo
Ates titreme yapiyr. Benm tum vucudum sizliyrdu. Kulagima atti dislerim sizliyrduCanım geçmiş olsun. Bende de ara ara gece sertlesmeleri oluyor ama ben süt dolduğu için ve kizim azıcık fazla uyuduğu için oldugunu saniyordum. Mastit oldugunu nerden anliyorsun? Benim en başından beri yaralarım vardı şimdi yaralar geçti ama benim ağrım acim geçmiyor her dakika bi.ahri hissediyorum göğsümün içinde şancı iğne batması var 2 ay oldu bir gün rahat olduğumu hatırlamıyorum. Bi de pamukcuk var zaten kizikin agzinda. Bana da geçmiş olabilir. Bi türlü kurtulamadık. Doktora da gidemedim. Sen hangi doktora gittin? Genel cerrahi mi ilgileniyor?
Seba med kullanıyorum ben tüm bakım ürünleriniKızlar şampuam ve bebe yağı olarak ne kullanıyorsunuz
Dimi ya. Aslinda dün gitmistim ama bugün farkettim iz olmadigini hep bakicaktim soyunca usumesin diye cabucak giydirmeyi dusunmekten unutuyodumIzi kalmasi gerekiyor diye biliyorum. Saglik ocagina bi gosterin isterseniz. Veya telefonla sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?