2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Uzun zamandır mı yapmıyor kakasını

Benim kızıma lavman yaptılar ve yaptırdığıma pişman oldum hiç fayda etmedi evde masaj yapıyorum Ayşe Öner gaz masajı YouTube yaKnca cikiyo onu yapıyorum birde yediklerime dikkat ediyorum edebildiğim kadar. Metsil diye damla var o da ise yaradı biz de bitkisel damla

Lavman için çok küçük değiller mi ya benim oğlum 2 yasında kabızlığık sorunu var lavman yapmam gerekiyor arada dayanamıyorum acısına ağlamasına bunlar yeni doğmuş bebek mahvolmazlar mı. Fitil falan var kakasını yapmalarına yardımcı onları deneseniz

Benimkide 3200 doğdu 51 günlüğüz 5 kilo oldu 4 yada 5 kere 20 cc mama verdim oda emdi kustu emdi kustu bende sütümde bişey var heralde die düşünüp azar azar mama verdim bi kaç kez

canm.5ngun once tam tarif ettgn seyler basima geldi kullanmdgm sey kalmd en sonunda dr biogaia die bi probytik damla onerdi ilac deglma ve bagsl.sistemni bile iyi gelip bagrsaklari duzenlyms 5 gun icinde bebek normale donyms velhasil rahatladn kaka da yapti gazda gtti ekstra damlala gerek kalmdi hic bsy bebegm cok sukur suan rahat

Biogaia 1 aydan once kullanilmiyormus. Bugun 25.gun sap simplex kullaniyorum 3 gundur ama bi faydasi olmadı. Acaba ancak mi etkisini gösterecek?
Sallanan hamak beşik aldik bakalim, belki birazcık uyur. Gaz damlalaei da 40 50 lira arasi değişiyor. Surekli yeni gaz damlasi, yeni emzik denemekten butcemizi cökertti bu velet hamak aldik, sirada reflu yatağı var

Biz daha 10 gün olmadan acile gittik,3 gecedir gaz sancısı var diye.Doktor müdahaleyle çıkarsınlar dedi.Makata krem sürüp şırınganın ucuyla sıvı verdi,uzuuun bi ince hortum vardı,onu tuttu ucuna,o şekilde gaz ve kaka çıktı.Tabii ertesi gün kendi doktorumuz boşyere yapıpmış,çünkü 10 günden önce gaz sancısı diye bişey olmaz dedi.Meğer bizimki açlıktan ağlıyormuş.Çok üzülmüştüm...

Şimdi bizimki de durup durup bi bağırıyor,emmek istiyor sürekli,doymuyor diye üzülüyorum,emerkende bi anda bağırıyor.Gazı var galiba yine.Biogaia ve vicol kullanıyoruz ama normalde böyle sıkıntı çekmiyordu,o yüzden düzenli olarakta kullanmıyorduk...

Malesef öyleler. .en iyisini sen bilirsin..sanki kendileri emziriyo da aç bu diyorlar..

O ağrı girdiğinde geçenlerde hiç susturamadik o kadar çok ağladı ki.en son aklıma battaniye ile saklamak geldi. Kardeşimi çok sallamistık. Denedik ve iyi geldiğini farkettim çok sukur orda Susup uyumuştu. Alisir sa alışsın yeterki sussün demiştim

Ya nasil şu kadar gunden once gaz sancısı olmaz diyebiliyotlar? Daha hastanedeyken,ikinip morariyordu, pirt yapinca rahatlayip susuyordu resmen

İnşallah canım zaten gpgus pedi koymayi bıraktım hava alsın diye ama bu sefer de günde 5 kere üstünü değişiyorum sütün akmamasi açısından da iyi olacak diye umuyorum bakalim

Kızlar dpgumdan sonra 27.gün bugün ve 25.günde adet kanaması gibi kanama başladı halen devam ediyor tıpkı adet kanaması gibi biraz araştırdım 40 başı kanamasi diye bişey varmış o olabilir mi siz de de oldu mu ne kadar sürecek ki bu kanama tam bitmişti dpgum sonrasi kanamalar sadece akıntı geliyodu ki bu kanama başladı

cnm ben sezaryen oldum da kanama var hala 22 gün olduk bizde

F filmgibi canım emzirdikten sonra ağzından mutlaka gaZını çıkar, azıcık çıkarması yeterli olmuyor, mümkünse bi iki kez çıkarsın, omzunda sırtına vur, sıvazla, çıkmazsa sağa yatır, sola yatır sıvazla, tekrar omzuna al, çıkana kadar uğraş, böylece bağırsaklarına fazla gaz sıKışmıyor ve daha rahat oluyorlar,
İlk kızım emerken uyuyordu kıyamıyordum yatırıyordum, simdi bunda çıkarana kadar uğraşıyorum rahatlayınca uyuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…