2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu arada ben gezmek için 40mı hiç beklemedim aldım çıktım bebeği dışarı
Bizim ilk başlarda sıkıntılıydı sarılık geçirdik hastanede kaldı bir gün ve sürekli hastaneye gittik geldik kan verdik o yüzden hiç bor yere çıkarmamıştım kızımı ama artık toparlandık analı kızlı gezmeler bizi bekler :))

Bez küçük gelmeye başlayınca sızdırma yapabiliyor. Birde primadan çok memnunum

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama biz İstanbul da yaşıyoruz havalarda çok güzel gidiyo şansımıza :)

Geçmeyen gogus yariklar im ixin gogus kalkani siparis ettim kızlar umarım ise yarar bi o kaldı kullanmadım cunku
Cok iyi yapmışsın. Iyilesmesi icin bir yere temas etmemesi şart. Gogus pedi falan hic kullanma iyice tahris ediyor. Kudret nari, kantaron yagi, badem yagi iyi geliyor. Emzirdikten sonra iyice sur, sonra kalkani kapat bir yere degmesin. 1 2 gune toparlar insallah

Bizimde bu şekilde.Kafama takıldı...

Geçmeyen gogus yariklar im ixin gogus kalkani siparis ettim kızlar umarım ise yarar bi o kaldı kullanmadım cunku

İyi yapmışsınız.Ben doğumdan önce almıştım,bebiş bu kadar fazla emmediğinden midir nedir hiç bişeyim yoktu,hatta boş yere almışım diye düşünürkeeeenn,bizimki durup durup emmek istemeye başlayınca uçlar yarıldı.Kremde sürsem sütyene değince ne krem kalıyodu,ne de geçiyordu.En sonunda kalkanı kullanmaya başladım.Bi sürü değişik değişik kremler sürüyorum :)

O zaman ilişkiye grmede sıkıntı olmuyor,senin dış dikişin değdiğinde ağrıyordu öyle mi ?

Çok iyi yapmışsın valla insan alışamıyor bu duruma aynı planı bende cuma günü için yaptım inşallah gerçekleştiririm

Hanımlar nasılsınız? Bebekleriniz doğduğundan beri kaç kg/ gr aldı? Benimki 3.300 doğmuştu, şuan 1bucuk aylık ve emiyor. Yeterince kilo alamadığını düşünüyorum. Kayınvalidem mama takviyesi yapalım diyor, ben bağışıklık sistemi açısından en az 6 ay sadece anne sütü verme taraftariyim. Dr kilosu normal seyrediyor dedi kontrolünde. Ancak anne psikolojisi işte :) Siz mama veriyor musunuz?

Banada ayni sekilde sütüm olmasa yada bebegim doymasa ben bilmez miyim. Gecen bebegime 2 gogsumu verdm emzirdm uyuttum..yarm saat surmeden geri uyandi kaynvldem ee bu cocuk nie uyandi aç bence o. Biseyde diyemiyosun. Annemde kücügunden mama al dene baklm diyo acsa doymuyosa anlarsn en azndan diyo. Halbuki yetiyo sütum insanlar bilip bilmeden byle yapiyolar hazr stres oluyorm canm sklıyo biri geldiginde emzirdiktn snra agalayacak yine sütun mü yok dicekler die dusunmeden edemiyorm uzun uzun emziriyorm bu seferde ictiginin fazlasini su gibi geri cikariyo

Hiç takma canim bi acliktanmi agliyolar sanki gazları var burunkari tıkalı oluyor kokumuza alisip ayrılmak istemiyolar he bide evdeki ani sesler uyandırıyor aman takma canim

Bebegim neredeyse 15 saattir hic uyumadi karnindan gelen gaz gurultularina aglayacagim buyuk insan dayanamaz. Uyumak istiyor uyuyamiyor. Yagla masaj, sap simplex, corek otu, kimyon, kiraz cekirdegi herseyi denedim. Emerken veya sallanirken en fazla 5 dk uyuyor, sanciyla uyaniyor kivraniyor bi yerde uykusuzluktan bayılır dedim ama bayilamiyor, cok fena karnindan sesler geliyor ne yapacagimi şaşırdım. Doktora gotursem lavmanla falan rahatlatırlar mı acaba?

Canım hiç stres yapma sütün mü yetmiyor diyenede bebek bu herşeyi tam olsa da ağlar de bozulan bozulsun.

Benim ilk çocuğum da KV sürekli yanımıdaydı sanki bebek bakımından anlarmış gibi sütün yetmiyor ondan ağlıyor diyip dururdu mama veriyordum ben gerçekten sütüm yoktu ama buseferde mama veriyosun bu 3 çocuk 3 ay bile zor emer demeye başladı ki oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim KV ve diğer insanların laflarına kulaklarımı tıkadım ve her konuda yanlışda olsa kendi bildiğimi yaptım benim çocuğum sonuçta kimse karışamaz. Ve sonuç olarak şimdi ikinci çocukta daha çok yorulmama daha az yememe rağmen maşallah sütüm yetiyor mama vermiyorum tek başımayım KV dahil yanıma uğrayıp moral bozan yok çok rahatım tek başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…