- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.661
Bizim ilk başlarda sıkıntılıydı sarılık geçirdik hastanede kaldı bir gün ve sürekli hastaneye gittik geldik kan verdik o yüzden hiç bor yere çıkarmamıştım kızımı ama artık toparlandık analı kızlı gezmeler bizi bekler :))Bu arada ben gezmek için 40mı hiç beklemedim aldım çıktım bebeği dışarı
Bez küçük gelmeye başlayınca sızdırma yapabiliyor. Birde primadan çok memnunumKızlar ben kaç gecedir bebeğin kıyafetlerini baştan sona değiştiriyorum sızdırıyor arka taraf kuru ön taraf sırılsıklam. Acaba göbek bağı oyuntulu olduğu için mi böyle molfix 1numara. Bu durumu yaşayan oldu mu. Hani gece farketmesem sabaha kadar oğlum sırılsıklam kalacak.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama biz İstanbul da yaşıyoruz havalarda çok güzel gidiyo şansımıza :)Bizim ilk başlarda sıkıntılıydı sarılık geçirdik hastanede kaldı bir gün ve sürekli hastaneye gittik geldik kan verdik o yüzden hiç bor yere çıkarmamıştım kızımı ama artık toparlandık analı kızlı gezmeler bizi bekler :))
Evet hep aynı yeri ıslatıyo olmazsa ben de değiştireyimBende ayni bezi kullaniyorum sadece sol arka tarafina siziyo ilk baslarda beceremiyomuyum diyodum daha dikkatli olmaya calistim ama yine ayni hep ayni yer islanmis oluyo
Cok iyi yapmışsın. Iyilesmesi icin bir yere temas etmemesi şart. Gogus pedi falan hic kullanma iyice tahris ediyor. Kudret nari, kantaron yagi, badem yagi iyi geliyor. Emzirdikten sonra iyice sur, sonra kalkani kapat bir yere degmesin. 1 2 gune toparlar insallahGeçmeyen gogus yariklar im ixin gogus kalkani siparis ettim kızlar umarım ise yarar bi o kaldı kullanmadım cunku
Canım kilosuna göre kullanıyorum bezi 3,5kg için 1numara diyo.Bez küçük gelmeye başlayınca sızdırma yapabiliyor. Birde primadan çok memnunum
Geçmeyen gogus yariklar im ixin gogus kalkani siparis ettim kızlar umarım ise yarar bi o kaldı kullanmadım cunku
O zaman ilişkiye grmede sıkıntı olmuyor,senin dış dikişin değdiğinde ağrıyordu öyle mi ?Bende öyle oldu canım sebebi de benim gebeliğim riskliydi o yüzden gebeliğim boyunca ilişkiye girmedik doğumdan sonrada 40 gün geçti falan nerdeyse 1 sene oldu yani, ben kendimi çok kastım iç tarafta acı olmuyo ama dışardaki dikişler sürtünmeden dolayı acıyor bi kaç kez denedik acıyor yine o yüzden krem kullanmanı tavsiye ederim
Ben hiç 1 numara almadım 2 5 kiloydu sanırım 1 numara. 2 numara 3 6 kilo onu kullanıyorum hala ama bitince bu paket 3 numara alıcam çünkü bacaklardan sıkmaya başladı ve her seferinde tam dolu oluyor bezCanım kilosuna göre kullanıyorum bezi 3,5kg için 1numara diyo.
Degistir canim biz hata ettik internette indirimli diye biraz fazla almisiz artik olmamaya baslayana kadar kullanicamEvet hep aynı yeri ıslatıyo olmazsa ben de değiştireyim
Çok iyi yapmışsın valla insan alışamıyor bu duruma aynı planı bende cuma günü için yaptım inşallah gerçekleştiririmBebeğim doğduğundan beri (18 gündür) saçlarım tepeden topuz, evde pijamalarla geziniyordum. Hatta inek gibi hissetmeye bile başlamıştım kendimi. Sadece süt verme görevi olan :d kendimi bebeğim tarafından kullanılıyomuş gibi hissediyodum :d ama bugün ne yaptım. Sütümü sağdım, dolaba stokladım. Bebeği anneme emanet ettim bana 3-4 saat dokunmayın dedim. Önce kaşlarımı bıyıklarımı aldım sonra diğer tüylerimi. Banyoya girdim bir saat duş aldım, keselendim :d 9 aydır batıl olduğunu bildiğim halde saçlarımı kestirmemiştim, upuzun uçları da süpürge gibi olmuştu. Kuaföre gittim, saçlarımı kestirdim üstüne bir de fön çektirdim.. sonra eve geldim. Saçlarımı tepeden topuz yaptım, yeniden pijamalarımı giydim ve kaldığım yerden inek görevine geri döndüm :dd olsun bu kadarı bile çok iyi geldi bana. Tavsiye ederim özellikle lohusa depresyonundaki arkadaşlara..
Sakaryadayim canim burada da hava çok güzel gezdik tozduk :))Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama biz İstanbul da yaşıyoruz havalarda çok güzel gidiyo şansımıza :)
Canım hiç stres yapma sütün mü yetmiyor diyenede bebek bu herşeyi tam olsa da ağlar de bozulan bozulsun.Banada ayni sekilde sütüm olmasa yada bebegim doymasa ben bilmez miyim. Gecen bebegime 2 gogsumu verdm emzirdm uyuttum..yarm saat surmeden geri uyandi kaynvldem ee bu cocuk nie uyandi aç bence o. Biseyde diyemiyosun. Annemde kücügunden mama al dene baklm diyo acsa doymuyosa anlarsn en azndan diyo. Halbuki yetiyo sütum insanlar bilip bilmeden byle yapiyolar hazr stres oluyorm canm sklıyobiri geldiginde emzirdiktn snra agalayacak yine sütun mü yok dicekler die dusunmeden edemiyorm uzun uzun emziriyorm bu seferde ictiginin fazlasini su gibi geri cikariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?