2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çapaklı göze anne sütü sıkın. Bir de göz pınarına burnuna doğru c şeklinde masaj yapın. Geçiyor. Bize dr söyledi yaptık ve geçti çok şükür.
İnsallah geçer gözlerini açamıyor kızım bi arkadaş anne sütünü giz cevresine sürün demişti siz damla gibi göze siktiniz di mi yanlış anlamadım. Peki sizin de mi bebeğinizde aşırı çapaklanma mi vardı gözünü açamayacak kadar, kaç gün uyguladınız sonuç aldınız kusura bakmayın çok soru sordum

Bende geceleri uyandırmıyorum ne zaman. Ağlarsa o zaman veriyorum

Kizlar bugun karma asi olduk 3 tane hemsire atesi 37 olrsa fitil vèr dedi suan 37.1 ama ilac vermek icin 38 olmali yaziyo internette ne yapmaliyim sizce?

Kızlar akıl danışacağım size. Ben oğlumun adı hep rüzgar olsun istiyordum. Babası da rüzgar isminden nefret ediyor. Şu cinsiyet değiştiren ünlü geliyormuş aklına (çok saçma). Neyse ortaklaşa can isminde karar kılmıştık ama rüzgar gönlümden hiç geçmedi kimliğe bari yazdıralım demiştim. Bütün hediyelikleri süsleri can rüzgar diye yaptırdım. Eşim bebek doğar doğmaz isim konusunda her kafadan bi ses çıkıyor diye nüfusa gidip kimliği çıkarmış. Sadece Can yazdırmış. Bu bana çok dokundu ama o günler biraz rahatsız olduğum için bişey demedim. Bugün rüyamda oğlumu gördüm on yaşlarında filandı. Anne niye sadece can koydunuz yanına rüzgarı da ekleyin dedi rüzgar ismi çok güzel dedi. Ne yapsam bilemedim galiba dava açmak gerekiyormuş bınun için

İsim gerçekten insanın içine sinmeyince rahat olamıyorsunuz ben kızımda yaşadım allahtan doğmadan önce içimize sineni buldul. Bence siz çok kafaya taktıgınız için rüyanıza girmiştir ama çok istiyorsanız içiniz rahat değilse ekletin rüzgarı can zaten tek başına çok kısa

Bugün eşime söyleyeceğim kesin itiraz edecek ama biliyorum

Canım doktoru arasana her zaman anne sütü fayda vermiyor benim oğlumda da oldu hemen aradım doktoru damla verdi ikinci kez kullanmamda bitti çapaklanma bazen 1 ay falan sürüyormuş ne gerek var herşeyim bi tedavisi var

Canım doktoru arasana her zaman anne sütü fayda vermiyor benim oğlumda da oldu hemen aradım doktoru damla verdi ikinci kez kullanmamda bitti çapaklanma bazen 1 ay falan sürüyormuş ne gerek var herşeyim bi tedavisi var
Antibiyotik Damla’ya başladık canim beş gün devam edeceğim sabah akşam insallah geçer ya ((

Kimlikler yenilenirken tek swferlik isim değiştirilebiliyor diye duydum ama bebeklerin kimlikleri zaten yeni onlar içinde geçerlimidir bilmiyorum canım

Evet yeni kimlik adresinize gelecek denmiş

İsminde harf hatası ve ya kötü anlam gibi rahatsız edici durumlarda bir kereye mahsus isim değiştirme hakkı var. Keyfi durumlarda dava açılması gerekiyor

Antibiyotik Damla’ya başladık canim beş gün devam edeceğim sabah akşam insallah geçer ya ((
Geçer canım merak etme benim oğlumun gözünü görsen korkardın gözü görünmüyordu bi sabah bi kalktım göz Yok şok oldum hiç böyle bişey görmemiştim ama bitti çok şükür

Geçer canım merak etme benim oğlumun gözünü görsen korkardın gözü görünmüyordu bi sabah bi kalktım göz Yok şok oldum hiç böyle bişey görmemiştim ama bitti çok şükür
Merhaba hangi Damla'yı kullandınız acaba. İki damla var genelde göz için kullanılan da. Netira olan elimde mevcut. Ama daha20günlüğüz. Bu kadar küçükken kullanılır mı ki. Siz kaç günlükken hangisin kullanmıştınız bilgi verir misiniz

Ever canım netira 4 günlükken kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…