2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Herşey ters gidiyo diye düşünme canim sonuçta bebek bunlar benim de canim kızımın sağ gözündeki Çapaga sıkkın insallah iyileşiriz bebekler hasta olması
Çapaklı göze anne sütü sıkın. Bir de göz pınarına burnuna doğru c şeklinde masaj yapın. Geçiyor. Bize dr söyledi yaptık ve geçti çok şükür.

Çapaklı göze anne sütü sıkın. Bir de göz pınarına burnuna doğru c şeklinde masaj yapın. Geçiyor. Bize dr söyledi yaptık ve geçti çok şükür.
Canım anne sütünü direk gözün üzerine doğru mu sıkacağız yoksa pamuğa sıkıp öyle mi sileceğiz

Kızlar ben ıslak mendili hiç sevmem evimde de bugüne kadar bulunmazdı. Bebeği 15 gün ıslak mendille sildim ama artık poposunu yıkıyorum. Dışarı çıkmadığım sürece ıslak mendil kullanmıyorum

birde sağlık ocağı bebek için vitamn vermişti 15 günlükknmi kullnmaya başlanıcaktı acaba devact damlası

bz 2 haftalığz bni emiyo sma doymuyor bnde gece veriyorum 30 cc biberon zatn okdr veriyorum da doğrumu veriyorum acaba sz nasıl veriyosnz
Canım biz hep mama içiyoruz malesef kızım yoğun bakımda yattı 3 ay sadece 2 ay benim sütümü içebildi 1 buçuk aydır hep mama öle devam ediyoruz 3 saate bir 65 cc veriyorum ben

Kızlar bebeklerinizi gece uyandırıyor musunuz? Ben pek uyandirmiyorum kendi ne zaman ağlarsa. Bi de gece muhakkak uyandığında en az 2 saat uyanık kalıyor. Çözemedik bi türlü ben yoruluyorum. Eşim de uyaniyor artık ağlamasına biraz da o pispisliyor sonra gene ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…