2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar benim kızım da 1 haftalik oldu 2 gündür memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyordu aç mı diye mama verdik 2 gündür 4 5 saat deliksiz uyuyor. Yani ben emziriyimyomuşum sma boşuna çok canım sıkkın sütüm ne zaman artık diye bekliyorum resmen

Ben 8 saatte bir 10 damla veriyorum. Bizde sormamıştık nette de hep farklı yorumlar var. Ama 10 damladan az veriyodum ilk günler sanki çok işe yaramadı gibi gelmişti, şimdi daha iyi. İyice çalkalayıp kaşıkla veriyorum

Günde 4 defa 10'ar damla dedi doktor bana canım

Günaydın herkese. Sezeryanin ilk haftasında yaşadığım sıkıntıları yaşıyorum sanki
Kızlar banyo suyu için Termometre kullanıyor musunuz yoksa klasik dirsek yöntemi mi? Wee baby yanılmıyorsam almıştım bi türlü 40 derecenin altına inmedi ben de kendime göre uygun olduğunda kullandım suyu artık. Banyo bittikten epey sonra 38 dereceyi gösteriyordu. Ama bana çok ılık geldi. Bozuk mh acaba..siz sıkıntı yaşıyor musunuz termometrelerle

Ben kendim ayarlıyorum canım termometre bozulur falan en iyisi kendi ölçümüz

evet cnm bebegme bulasr die cok korkyrm bende bebegn surekli ikinmasi aglamasis kizarmasi agzndan arasira tukuruk cikrmasi alerji belirtsyms bnm bebegmde var bulastrdm mi acaba int okdum. bende dun aksam gttm alerji dedi bsye uzuldun yada bsye stres yaptysn ondan olablr gida alerjisi olablr ddi. krem vard 2 tane bide tablet tablet kullanmym kremleru suruyrm cnm bakalm

Kızlar kalça ultrasonu çektirdik bugün bi tarafında hafif kayma varmış doktor iki bez bağlayın dedi. 2 ay sonra da kontrol dedi. İns mühim bişey değildir.
BiZ de bugün çektirdik canim bir sıkıntı çıkmadı şükür ama arkadaşın bebeğinde de vardı bez bağlarken iki bez bagla düzeliyor sıkma canını

Kalca ultrasonu hastanede cekiliyor mu, görüntüleme merkezine mi gitmek lazim? Fiyatlar nasil? Hastaneye hep hasta bebekler geliyor, doktorlar onlarla muhatap oluyor, koridorlarda beraber oturup bekliyoruz. O yuzden sanki bebegimi her hastaneye goturdugumde bi hastalık bulaşacak gibi hissediyorum, goturesim gelmiyor

Ben 40 lira extra ultrason icin para ödedim canim beş dakika sürmedi bile islem

Kalça ultrasonu benim doğum paketimin içinde var ekstra para vermiycem belki sizin hastanenizdede vardır.

hastaneye gitmek yeterli canim zaten çocuk doktoru yönlendiriyor ultrasona

Mide saç ilişkisine ben de inanmıyorum.iki oğlumda da midem öyle bir yanardi ki kaburga kemiklerimde hissederdim yangını,ama kel doğdular .bu defa yine yandı midem ama öncekiler gibi değil.sonic saçlı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…