2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bana atarsan sevinirim :)

Bugün yazdı bana da bu ilacı ama bebeği etkiler mi ki sen emziriyor musun bi etkisi oldu mu bebeğe. Duphalac bebeğimde gaz yaptı çünkü bu da yapar mı ki.

canım açlık dışında ağladığı zamanı kastetti. Zaten düzenli bir şekilde emziriyoruz. Gaz sebebiyle ağladığı Zaman yanına yatır göğsünü aç kokunu duysun dedi. Ağlamasına izin ver dedi bu arada sen çok sakin kalarak onun yanında olduğunu hissettir dedi. Kucağına alma, meme verme dedi. Anne dışında yanında insan varsa o kucağına alabilir dedi. Memede uyutmaya alıştırma dedi birde...

Canım kimyonu nasıl yapıyorsun. Bildiğimiz toz kimyon mu

Canım kimyonu nasıl yapıyorsun. Bildiğimiz toz kimyon mu
Saracoglunun videosundaki gibi. 1 bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı yoz kimyon koyup 1 kere kaynayacaksin, 20 saniye falan yani. Sonra tulbentten suzup, oda sicakligina gelene kadar bekleyip, 1 küp seker atacaksin. Bebise 1 cay kaşığı. Kalani kendin iç

Canım bana da yazar mısın

Sağolasın canım

Kızlar bebeğime ne yapsam emzik almıyo. Ağzıyla geri itiyo. Tutması için ne yapmam lazım. Azıcık onunla oyalansaydı ben de biraz rutin işlerimi yapacam

Canım ben bebeğe şekersiz veriyorum olması gereken bu bana göre.daha çok küçükler, sofra şekerini midenin böbreklerin suzmesi çok zor,zararlı.

Kızlar bebeğime ne yapsam emzik almıyo. Ağzıyla geri itiyo. Tutması için ne yapmam lazım. Azıcık onunla oyalansaydı ben de biraz rutin işlerimi yapacam
Aynı konudan ben de nuzdaribim bikac emzik denedim.en son Philips avent ultra soft emziği tavsiye ettiler.onu denicem.baya yumsak ve kucukmus anne göğsüne en yakın emzik diye okudum yorumlarda.internetten siapris verdim yarına gelecek.insallah alir bebişim.sonucu seninle paylaşırım.benim oğluma emziğin ucu büyük geliyor sanki.midesi bulanıyor ağzına verince.siparis ettiğim emzik baya küçük uçlu

Benim kızım da geceleri uyurken Zorluk çıkarıyordu YouTube pedagoglarin önerdiği uyutma müziği var onu acıyorum ise yarıyor sakinlesip uyuyor dene istersen canım

Eklentiler

• image.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 69
Ben direk avent aldım canım. Kullanan herkes çok memnun diye.Başka almadım. Diğerleri damak yapısını bozabiliyor diye. Ama o bile sanki büyük geldi. Belki 40ı çıkınca tutar diye ümit ediyorum.
Paylaşırsan sevinirim canım

Canım meme vaktini nasıl ayarlıyorsun ben sürekli emziriyorum uyurken 1 - 1,5 saat ara ile uyanıkken yarım saatte bir istiyor bende veriyorum
Canım 2 saatte 1 verecek şekilde ayarlıyorum zaten bebeğim de o saatte uyanıyo uyanmazsa uyandırıyor uyanıkken istediği zaman veriyorum zaten çokta uyanık kalmıyo

zeynepleyya kızlar ben de aventi kullanmadı ben de kauçuk aldım onu 1 gün emdi ama bıraktı sonra tekrar aventi verince onu aldı çok şükür siz de ara ara evdekileri deneyin dönüşümlü olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…