- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.981
Çok geçmiş olsun canım. Maske takta bari bebeğe geçmesin.kızlar uykusuzluğa ve yorgunluğa daha fazla dayanamadı bünyem grip oldum ne yapmalıyım sizce nasıl geçer tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım bana atarsan sevinirim :)Merhaba uykusuz anneler.ilkn3 ayı atlatsaydik uykulari bir nebze de olsa yoluna girerdi inş.ben de dün rezene verdim iki çay kaşığı.gercejten rahatlattı.bugun de kimyon tohumu almıştım çayını yaptım kendim içtim.bebege de verecem iki kaşık.
Uyku konusunda da benim bebeğim çok gazlı.surekli okunma modunda.uyandigi zaman ben uyutmaya calismiyorum bebekten uyuma sinyali alana kadar.battaniyesine sarıyorum ellerini de içine alacak şekilde kundak yapıyorum.kucagima alıp sırtına yavaşça vurup ss ss diye sakinleştirir örümcek,bazen ayağa kalkıp oda içinde yuruyoruzm bebek kucağımda.sakinlesince yatağına alıp az emzirince uyuyor maasallah.instagrami olanlar için çok güzel bir sayfa var uyku eğitimi konusunda kesinlikle tavsiye ederim.aglatarak uyutmaya ben karşıyım ,bahsettiğim sayfa öyle bir sayfa değil.isteyen olursa özelden msj atabilirim sayfanın ismini
Bugün yazdı bana da bu ilacı ama bebeği etkiler mi ki sen emziriyor musun bi etkisi oldu mu bebeğe. Duphalac bebeğimde gaz yaptı çünkü bu da yapar mı ki.Eki Görüntüle 2073624
Canım bir bardak suya tozdan içinde ki tatlı kaşığı gibi kaşıkla koyup karıştırıp içiosun..bana yazdığı toz şeklindeki ilacın fotoğrafını atıyorum ..
canım açlık dışında ağladığı zamanı kastetti. Zaten düzenli bir şekilde emziriyoruz. Gaz sebebiyle ağladığı Zaman yanına yatır göğsünü aç kokunu duysun dedi. Ağlamasına izin ver dedi bu arada sen çok sakin kalarak onun yanında olduğunu hissettir dedi. Kucağına alma, meme verme dedi. Anne dışında yanında insan varsa o kucağına alabilir dedi. Memede uyutmaya alıştırma dedi birde...Dün gece kimyon yaptım. 1 bardak kendim içtim, bebeğe de 1 çay kaşığı verdim. Sonra uyumuşum. Bebek annemleydi. Annem çok rahatladigini söylüyor. 13 günlük vermiş oldum kimyonu. Erken ama ne yapayim gazina hiç care bulamadım.
Kızlar göğüs acısı çekenlere kudret narı siddetle tavsiye ediyorum, lütfen deneyin dua edersiniz bana.
G GUL_84 gerçekten doktor emzirme saatlero dışında aglarsa meme verme mi dedi? Şok oldum. Bunlar daha kaç gunluk ki, her istediklerinde vermek lazim
Canım kimyonu nasıl yapıyorsun. Bildiğimiz toz kimyon muDün gece kimyon yaptım. 1 bardak kendim içtim, bebeğe de 1 çay kaşığı verdim. Sonra uyumuşum. Bebek annemleydi. Annem çok rahatladigini söylüyor. 13 günlük vermiş oldum kimyonu. Erken ama ne yapayim gazina hiç care bulamadım.
Kızlar göğüs acısı çekenlere kudret narı siddetle tavsiye ediyorum, lütfen deneyin dua edersiniz bana.
G GUL_84 gerçekten doktor emzirme saatlero dışında aglarsa meme verme mi dedi? Şok oldum. Bunlar daha kaç gunluk ki, her istediklerinde vermek lazim
Saracoglunun videosundaki gibi. 1 bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı yoz kimyon koyup 1 kere kaynayacaksin, 20 saniye falan yani. Sonra tulbentten suzup, oda sicakligina gelene kadar bekleyip, 1 küp seker atacaksin. Bebise 1 cay kaşığı. Kalani kendin içCanım kimyonu nasıl yapıyorsun. Bildiğimiz toz kimyon mu
Canım bana da yazar mısınMerhaba uykusuz anneler.ilkn3 ayı atlatsaydik uykulari bir nebze de olsa yoluna girerdi inş.ben de dün rezene verdim iki çay kaşığı.gercejten rahatlattı.bugun de kimyon tohumu almıştım çayını yaptım kendim içtim.bebege de verecem iki kaşık.
Uyku konusunda da benim bebeğim çok gazlı.surekli okunma modunda.uyandigi zaman ben uyutmaya calismiyorum bebekten uyuma sinyali alana kadar.battaniyesine sarıyorum ellerini de içine alacak şekilde kundak yapıyorum.kucagima alıp sırtına yavaşça vurup ss ss diye sakinleştirir örümcek,bazen ayağa kalkıp oda içinde yuruyoruzm bebek kucağımda.sakinlesince yatağına alıp az emzirince uyuyor maasallah.instagrami olanlar için çok güzel bir sayfa var uyku eğitimi konusunda kesinlikle tavsiye ederim.aglatarak uyutmaya ben karşıyım ,bahsettiğim sayfa öyle bir sayfa değil.isteyen olursa özelden msj atabilirim sayfanın ismini
Sağolasın canımSaracoglunun videosundaki gibi. 1 bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı yoz kimyon koyup 1 kere kaynayacaksin, 20 saniye falan yani. Sonra tulbentten suzup, oda sicakligina gelene kadar bekleyip, 1 küp seker atacaksin. Bebise 1 cay kaşığı. Kalani kendin iç
Canım ben bebeğe şekersiz veriyorum olması gereken bu bana göre.daha çok küçükler, sofra şekerini midenin böbreklerin suzmesi çok zor,zararlı.Saracoglunun videosundaki gibi. 1 bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı yoz kimyon koyup 1 kere kaynayacaksin, 20 saniye falan yani. Sonra tulbentten suzup, oda sicakligina gelene kadar bekleyip, 1 küp seker atacaksin. Bebise 1 cay kaşığı. Kalani kendin iç
Aynı konudan ben de nuzdaribim bikac emzik denedim.en son Philips avent ultra soft emziği tavsiye ettiler.onu denicem.baya yumsak ve kucukmus anne göğsüne en yakın emzik diye okudum yorumlarda.internetten siapris verdim yarına gelecek.insallah alir bebişim.sonucu seninle paylaşırım.benim oğluma emziğin ucu büyük geliyor sanki.midesi bulanıyor ağzına verince.siparis ettiğim emzik baya küçük uçluKızlar bebeğime ne yapsam emzik almıyo. Ağzıyla geri itiyo. Tutması için ne yapmam lazım. Azıcık onunla oyalansaydı ben de biraz rutin işlerimi yapacam
Benim kızım da geceleri uyurken Zorluk çıkarıyordu YouTube pedagoglarin önerdiği uyutma müziği var onu acıyorum ise yarıyor sakinlesip uyuyor dene istersen canımKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve ağladığında nasıl susturuyorsunuz? Öyle bir ağlama krizine giriyor ki zor susturuyorum. Her ağladığında malesef meme veremiyorum. Yara ve canim cok yanıyor. Kucağıma alıyorum pispisliyorum.ayagımda sallıyorum. Durmuyor tek durduğu kucaklayamiyorum hafif hoplataral dolaşmak. . Yoruluyorum yapamıyorum artık. Gece artık aglamaktan yorulup uyudu. Çok uzuluyorum
Ben direk avent aldım canım. Kullanan herkes çok memnun diye.Başka almadım. Diğerleri damak yapısını bozabiliyor diye. Ama o bile sanki büyük geldi. Belki 40ı çıkınca tutar diye ümit ediyorum.Aynı konudan ben de nuzdaribim bikac emzik denedim.en son Philips avent ultra soft emziği tavsiye ettiler.onu denicem.baya yumsak ve kucukmus anne göğsüne en yakın emzik diye okudum yorumlarda.internetten siapris verdim yarına gelecek.insallah alir bebişim.sonucu seninle paylaşırım.benim oğluma emziğin ucu büyük geliyor sanki.midesi bulanıyor ağzına verince.siparis ettiğim emzik baya küçük uçlu
Canım meme vaktini nasıl ayarlıyorsun ben sürekli emziriyorum uyurken 1 - 1,5 saat ara ile uyanıkken yarım saatte bir istiyor bende veriyorumCanım ben beşiğine yatırıp pışpışlıyarak uyutuyorum ağlayınca da meme vakti değilse emzik veriyorum
Öyle yapıyorum kuzum evde maskeyle geziyorum mecbur çok sağolÇok geçmiş olsun canım. Maske takta bari bebeğe geçmesin.
Bende istiyorym:)Canım bana atarsan sevinirim :)
Canım 2 saatte 1 verecek şekilde ayarlıyorum zaten bebeğim de o saatte uyanıyo uyanmazsa uyandırıyor uyanıkken istediği zaman veriyorum zaten çokta uyanık kalmıyoCanım meme vaktini nasıl ayarlıyorsun ben sürekli emziriyorum uyurken 1 - 1,5 saat ara ile uyanıkken yarım saatte bir istiyor bende veriyorum
Aynı konudan ben de nuzdaribim bikac emzik denedim.en son Philips avent ultra soft emziği tavsiye ettiler.onu denicem.baya yumsak ve kucukmus anne göğsüne en yakın emzik diye okudum yorumlarda.internetten siapris verdim yarına gelecek.insallah alir bebişim.sonucu seninle paylaşırım.benim oğluma emziğin ucu büyük geliyor sanki.midesi bulanıyor ağzına verince.siparis ettiğim emzik baya küçük uçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?