2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar kabızlık için duphalac şurup kim kullsnıyodu aranızda. 2haffadır aralıklı kullanıyorum ilkinde faydası oldu bugün kullandım. Aşırı gaz ysptı sadece. Ve şurubun bütün yan etkileri bebeğimde çıktı. İshal kusma gaz. Emzirirken acı çekşyo tutmuyo Memeyi çocuk. Eşimle o kadar kötü olduk ki.masaj yapa yapa anca 1buçyk saatte sakinleştirdik.

41+0 normal doğum yaptım kızlar dün nişanım gelmişti gece de sancılarım başlamıştı sabah 2 cm açıklıkla yatışım yapılıp suni sancı verdiler öğleden sonra 4 te doğdu oğlum çok şükür iyiyiz doğurmayan kimler kaldı takip edemedim bebeğim 2950 gram doğdu Allah herkesi bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah

Ay canim gozun aydin ALLAH saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin inşallah benimde aklimdaydin acaba ne oldu diye darisi bizim basimiza

Kızlar bi Dr a gittik 350gr almış bebek sütüm var ama beslemiyo mu anlamadım Dr ilk ay kilo almasını beklemiyoruz 15 gün sonra tarttır ona göre mamaya başlayacağız mı karar verelim dedi. Siz süt kalitenizi arttırmak için napıyosunuz?

Onun haricinde herşey normal sünnet ettirmek iyi olur dedi

Ay canim gozun aydin ALLAH saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin inşallah benimde aklimdaydin acaba ne oldu diye darisi bizim basimiza
sağol canım benim, hala şoktayım gerçekten doğurdum mu diye beklemek çok zordu gerçekten darısı başınıza inşallah kolay kolay doğumlar yaparsınız

Büyük geçmiş olsun pimoirikli davranınca kızıyorlar işte ama öyle değil dediğin gibi gözün önünden ayırmamalı kimseye güvenmemeli

Benim oğlum da yarık damak doğdu 27 ekim doğumlu neler neler yaşadık 21 gün kaldı yoğunbakımda emdiği süt hep ciğerine kaçmış..

Ben kullanıyorum canım,bahsettigin yan etkilerin hiçbiri olmadı bebegimde.hatta şurubu icmedigim zaman bebeğim de kakada zorlanıyor.acaba senin o gün için yediğin birşeyler bebeğe gaz sancı yapmış olmasın ?

Canım doğumdan bikac gün sonra tarttirdiniz mi bebeği,ne kadar kilo vermiş.dogum kilosuna göre mı 350 Gr almış bebek?bir aylık oldu mu bebek? Süt kalitesi için özel birşey yapmıyorum ben.kuru incir tüketmeye çalışıyorum,kompostosu ya da öyle yiyerek.bir de galactago damla baya işe yarıyor süt artırma konusunda bende.iki kez kullandım ama baya farketti.sut kalitesi için protein ağırlıklı beslenmek lazım et yumurta vs. bildiğim kadarıyla.

Sonunda doğurdun vallahi gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün :) ben de en geç önümüzdeki haftaya kadar oğluma kavuşacağım sanırım ama yüzde 90 sezeryan olacak çok istiyordum normal doğum ama nasip değilmiş

Canım 3830 doğmuştu hastaneden çıkarken 3760 Dı 1 hafta sonra 3700gr.mdı şimdide 4050gr bugün tam 28 günlük 1.ay kontrolümüzü yaptırdık. Sütüm maaşallah var ama kalitesi galiba iyi değil

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün paşa :)

Benimki 9.gunde dogum kilosunun üstüne sadece 50 gram almıştı. Öncesinde zaten hep verdi. 350 gramin neyini begenmediniz?

Canim çok gecmis olsun. Rabbim bidaha yasatmasin insAllah. Rabbim evladını başka kötülüklerden sıkıntılardan korusun hepimizin evladini insAllah. Bende kusmadan dolayi hic gözümün onunden ayirasim gelmiyor ustelik tikanmalarimiz oluyo hep diken üstündeyim

Evett kızlar sonunda vakit buldum kızım uyudu. Pazartesi sabah saat 10.30 da doğum yaptım. Gece 12 de başlayan ve sabah 8.30 kadar süren sancılar sonrası doktora gittik rutin muyane için doktor 8 cm açıklık var doğum başladı dediği ana biz bir şok yaşadık tabi. Sonra 1.30 saat içinde 2 cm daha açıldı ve çok kısa bir süre sonra doğum oldu. Ama hastaneden çıkmadan kızım 130 gr vermiş doktor çok vermiş dedi.sürekli emzirmeye çalışıyorum ama gogsum yara oldu. Sarılık riski varmış o yüzden ben pazardan beri aşırı uykusuzum habire süt vermeye çalışıyorum bir boğuşma içindeyiz. Doğum yapmayan kaldı mi

Canım daha 2 gün oldu doğum yapalı aşırı yara oldu göğsüm. Hemen lansinosh göğüs kremi al silmeden bebeği emzirebiliyosun.her emzirmeden sonra onu sür bir de gogus kalkanı kullan ben de baya farketti. En azından artık emzirirken nefes alabiliyorum

8 cm açıklığa kadar sancıları ağır çekmemek ne güzelmiş :) güzel doğumun olmuş canım hayırlı olsun tekrardan. Darısı başıma :)

Biz hastaneden eksi 170 gramla çıktık canım. 3 gün sonra kontolde sadece 20 gram almıştı. Doktor sagolsun yine de hemen mama demedi. Sonra 4 gun sonra kontrole gittigimizde 200 gram almıştı şükür. Emmeyi sevmiyor, o zaman sagip kasikla icirdik. En uzun 2 saat uyumasina izin veriyoruz. Ve en az 20 dk aktif emziriyorum. Bu şekilde 1 ay cok dikkat dedi doktor

Maşallah kolay bir dogum olmus sağlıkla büyüt inşallah bebisini. Var var bir kac kisi kaldik gelmiyor bizim miniskolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…