• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar göğüslerim sürekli taş gibi dokunamıyorum bile üç gündür bebek emiyor sonra sağıyorum sıcak su uyguluyorum duş alıyorum bana mısın demiyor gece de ter yapıyor mastit midir nedir ondan olacağım diye korkuyorum. Su içmeye bile çekiniyorum fazla süt olacak diye nedir bunun çaresi çok canım yanıyor

M Misafirkiz bende şpinal oldum hic korkma canim benim canim tatlıdır normalde ama İnan o iğneyi hissetmiyorsun bile hic dusunme. Çok uzun sürmüyor işlemler ve en güzeli hemen bebeğini senin yanına veriyorlar onu kokladığın an olay bitiyor. Benim 24 gün oldu su an şükür iyiyim hemen toparlanıyor insan sağlıcakla kavuşursun insallah bebeğine hayırlı dogumlar

Yaaa sizler böyle söyleyince daha iyi hissediyorum kendimi çok teşekkür ederimm bende inşallah yazicam sizler gibi salı dan sonra:)

@Hdou4225 canım çok geçmiş olsun bebişine
Acaba bir süre bezlemesen mi
Her kakadan sonra dalinle poposunu yıkayıp sonra eski usul kundak yapabilirsin sadece belden altını çok sıkmadan kundak yapabilirsin belki bez bile alerji yapmış olabilir üst üste farklı ürünler kullanma belki daha fazla tahriş edersin açık yara oldu diyorsun onların kuruması lazım

Kizlar oglum taburcu oldu bugün cok sukur suan besiginde uyuyor hamdolsun kavustuk sonunda. Bi sorum olucak. 11 gibi hastanede emdi bu saate kadar 2 kez az az emdi ac biliyorum doymamistir ama ne yaptiysam emmiyo biberonlada vermeye calistim yine yemedi ne yapabilirim :KK43:
onunla gecms olsn Allah bir daha ayrmsn cnm... bi sekilde uyandrmaya cals belki sekwri falan dusmstr ondan uyanmydr altnj ac yuzunu yika uyanr

Kizlar oglum taburcu oldu bugün cok sukur suan besiginde uyuyor hamdolsun kavustuk sonunda. Bi sorum olucak. 11 gibi hastanede emdi bu saate kadar 2 kez az az emdi ac biliyorum doymamistir ama ne yaptiysam emmiyo biberonlada vermeye calistim yine yemedi ne yapabilirim :KK43:
Çok uzun bi süre canım bi şekilde muhakkak karnını doyur
Bu arada gözünüz aydın Allah bir daha ayırmasın

F filmgibi canım doğum yaptığını şimdi gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah, 10 gündür giremedim doğru düzgün, 10 gün hastanede yattık çünkü. Gelişimle alakalı soruların vardı kafanda inşallah her şey yolundadır.

Sezeryan dikisinin üstü bombe gibi şişti :( biraz da hissizlik var. Daha dun kontrolde yoktu böyle birsey, doktor da her şey yolunda görünüyor demişti. Dun aksamdan beri sismeye başladı :( başına gelen var mi

Sezeryan dikisinin üstü bombe gibi şişti :KK43: biraz da hissizlik var. Daha dun kontrolde yoktu böyle birsey, doktor da her şey yolunda görünüyor demişti. Dun aksamdan beri sismeye başladı :KK43: başına gelen var mi
O şişlik tam dikişin üstünde di mi canim hatta buradan başka bir arkadaşın da ayni yerinde şişlik olmustu o doktora sordu yağ birikintisi demişti doktoru. Bende doktoruma soracaktım bende de olmustu ama kontrol zamanına kadar gecti benim şişliğim.

Cok gecmis olsun canim Allah evladininda sizinde yardimciniz olsun. Zor günler geçiriyorsun ama Allah sabredenlerle beraberdir. InsAllah hepsini atlaticak oglun Allahin izniyle. Simdi yaninda kokunuda aliyor cok şükür hizli toparlar insAllah. Biz hala kuvezdeyiz 3 gundur emziriyorum cikisimiz yakindir insAllah

Sağol canım allah razı olsun darısı başına inşallah emzirme ye aldıklarına göre dediğin gibi çıkmanız yakındır inşallah

Rabbim ayırmasın bir daha

Canım Allahım yar ve yardımcınız olsun bu günler de geçer Allahımın izniyle bol bol dua edelim bebişine.Bu arada beynindeki sorun ayrıntılı ultrasonda mı çıktı nasıl anlaşıldı?

Sağol Allah razı olsun canım hayır yopunbakımda iken beyin MR ı çekildi ciddi bir sıkıntı yokmuş inş bugün Ankara’da bir doktora gittik geçici bir bebek atağı varmış oğlum da onu yaşıyormuş

aynen herkes nasıl doğuruyor şaşırmaya başladım hiç mi bir hareket sancı mancı olmaz ben de depresifim telefonları açasım gelmiyor daha doğmadı demekten yoruldum hergün bissürü kişiye, ama hayırlısını versin rabbim kaderimizdeki neyse onu yaşicaz
İnsanın sinirini bozuyorlar dedim ben sizi doğurunca aratırım bir şekilde haberiniz olur aramayın

Dualarımdasın canım, sürekli yazdığın mesajları takip ediyorum , kızına da geçmiş olsun, oğlunu da sağlıkla büyüteceksin inşallah.

Hiç kendini suçlama sen yanlış bir şey yapmadın. Yarık damak sık karşılaşılan bir durum inan, keşke anne karnında tespit edilseydi sen ve doktorlar ona göre kendinizi hazırlardınız. Ben bir yakınım için araştırmıştım ameliyat sonrası ileriki zamanlarda normal görüntü ve işlev oluyordu her şey yoluna giriyor yani.
Epilepsi nöbetini bilmiyorum, sürekli nöbet geçirmiyor değil mi? Önceki nöbeti de inşallah hasar bırakmamıştır. İnan artık her şeyin çaresi var Allah ömür versin, güzel yazılar yazsın.

Bizi bilgilendir gelişmelerden iyi kötü olur mu?
Yapabileceğim bir şey olursa seve seve yaparım.(istanbul'a gelirseniz tedavi için vs..)

Canım benim Allah razı olsun çok güzel kalbin var ben uzun süreli giremiyorum hemen hızlı hızlı bir o topiğe bi bu topiğe bir şeyler yazıp çıkıyorum tam olarak doğru düzgün anlatamadım şu ana kadar her şeyi de çünkü her şey öyle değişiyor ki her gün yeni bir şey çıkıyor bize

Bugün bu konuda çok iyi denilen çocuk nöroloji doktoruna giştik Ankara’ya şu an yoldayız dönüyoruz

Bebekte epilepsi olmaz dedi

Bebeğimde bir sıkıntı görmedi (zeka geriliğine neden olacak vs bir şey)

Ya yarık yüzünden tıkanıp morarıyordu ya da bebeklik dönemi atakları varmış geçici, onu yaşıyor dedi

Bebeğin yaşadıkları kolay değil dedi

Nöbet için ilaç 1ay daha kullanacağız

Bu arada yarık ameliyatı için bilgi almaya da hacettepeye gideceğiz haftaya

Ameliyata kadar (3-6 ay) evden çıkmak yok doktor a gitmek hariç ve ziyaretçi yasak

Sezeryan dikisinin üstü bombe gibi şişti :KK43: biraz da hissizlik var. Daha dun kontrolde yoktu böyle birsey, doktor da her şey yolunda görünüyor demişti. Dun aksamdan beri sismeye başladı :KK43: başına gelen var mi
Benimde olmuştu koştur koştur hastrneye gittim olurmuş sonra geçer demişti doktor ama içine sinmezse doktoruna ulaş yada hastane yakınsa bi git için rahtlasın istersen. Benim şişlil olduktan 3 gün sonra inmişti

Back