• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tesekkur ederim aynen soyledigin gibi gecmeyen bir pisik ve kaniyor:KK43: balmumunu duymamistim onu da deneyeyim bugun baska bir doktor tam 4 krem daha tavsiye etti gecmiyor gecmiyor.kremlerin hepsi muadil kremler o yuzden yuz tane de alsam yaramiyor insallah balmumu yarar

Zeytinyağı ve balmumu krem diye geçiyor. İkisi eşit miktarda karıştırılıyor. Balmumunu benmari usulü eritiyorsun, saf zeytinyağını katıp homojen hale gelene kadar iyice karıştırıyorsun. Bildiğin krem kıvamında birşey oluyor, kolay sürülüyor. Oda sıcaklığında saklıyorsun. Uzun süre dayanıyor.
Kantaron yağı bulabilirsen onu da denemeni tavsiye ederim. Arkadaşımdan duymuştum, oğlumun zamanında elimin altında yoktu deneyemedim ama kızımda gerekirse diye şimdi aldım. Kantaron da iyileştirici etkisi olan birşey.

Benim bebeğin de aynen öyleydi,dün geceden beri de kuru bir öksürük başladı.doktora goturcem öğleden sonra,randevu aldim
Benim bebeğimde de var doktor ciğerlerine baktı bişe yok dedi ..içtiği sütten kalanlar oluyorsa ondan da olabilir dedı.sürekli burnunu aspiratör ile çekiyoruz çekince rahatlıyor bi süre sonra yine başlıyor:(

Kızlar oğlumda ciddi anlamda hırıltı var otribebe aldım çektim ama boş hırıltı halen devam ediyor ne yapmalıyım sizce
Canim hırıltı ile biz De mücadele ettik şükür su an iyiyiz doktor bebek olduğu icin sadece fizyolojik serum verdi saat bası onu damlattık su an iyiyiz herhangi biz zararı yokmuş doktora üstüne basa basa sordum deniz suyu o dedi

Bana doktorun bu verdiğidamla garip biraz cnm ondan sordum krem kıvamlı anne sütüyle karıştırıp veriyorum ama inanılmaz kötü kokuyor kıyamıyorum bebeğime de
Can bende anne sutu ile karıştırıp veriyorum bu damla iyi geldi birde zinco diye damla var doktor o da bitkisel bu iyi gelmezse onu kullan demisti

wee baby markasi cnm kullanma klavuznu okudum ama tekrar bakym insallah oyledr dicm ama sanmam cnm bebegm ac mamsiz doymyor denemdgm sey kalmdi 1 bucuk saat emiyor brkcnca aglyor saatlerce aglyr mama verene kadr susmyor sagyrm 3 cc 5 cc sut ckyor malesef benm sutm yokms cok uzlyrm ama elmden bsy gelmyo umudumu kaybedyrm artk :KK43:
Canim emin ol o 3 cc 5 cc değildir daha fazladır. Bak ben de Emziriyorum sesini de duyuyorum bırakınca kaldırıyorum. Ama hemen ağlamaya başlıyor mama veriyorum onu da içiyor. Yani o kadar az değildir ekin ol. Zaman içinde emzirdikce artacaktır. GA şu an ben çok az emzirebiliyorum. Sagarken de çok canim yanmaya başladı benim de sıkıntım o. Tüm gün gogus uclarim sizliyor gogus pedinde de kalkan da da. Napicagimi şaşırdım. Bebeğimi bile doğru düzgün kucaklayamiyorum :(

minik_oglum minik_oglum canim bu kadar uzme kendini. Kayinvalidemin dolu dolu sütü varmis, eşim tek damla bile kabul etmemiş. Mamayla büyümüş. Rizkinda yokmuş demek ki. Yani sutun olmaması bir suç degil :( kendini uzdukce daha kötü olur. Bebege senin sütünden çok moralin lazım. Taze uzum ve dereotu ye, booool bol su iç. Humana ve sekersiz incir kompostosunu da günde 3er 4er bardak içtim ilk gün, çok fark etti. Dene istersen. Acaba hastaneye gidip elektrikli pompayla mi sagsan, belki vakum gücü kuvvetli olur. Mamayi nasıl veriyorsun? Biz de hastanedeyken mama verdik. Hemşire gogsumu bebeğe tutturdu, gogsumun üstünden damla damla mama akitti, bebeğin ağzına girdi. Yani hem doydu, hem emmis oldu. Sut gelmese bile emzir canim, sut gelsin stresini de unut, bebeğin kokuna doysun göğsünde uyusun. Bi de bira mayasi tableti konusuldu burda, onu da araştır istersen

M Misafirkiz bende şpinal oldum hic korkma canim benim canim tatlıdır normalde ama İnan o iğneyi hissetmiyorsun bile hic dusunme. Çok uzun sürmüyor işlemler ve en güzeli hemen bebeğini senin yanına veriyorlar onu kokladığın an olay bitiyor. Benim 24 gün oldu su an şükür iyiyim hemen toparlanıyor insan sağlıcakla kavuşursun insallah bebeğine hayırlı dogumlar

Valla yürüyüş pek bi çare değil bence çünkü bütün hamileliğim boyunca spor yaptım yüzdüm yürüdüm. Bebek erkenden kanala girdi ama bu doğumu baslatan bişey değilmiş onu anladım. Son 2 gündür dogurabilenlere helal olsun diyorum artık isteyince bile normal doğum yapilamayabiliyormus. Herşey istediği kadar normal gitse de bebek gelmiyor çok tuhaf artık sabır kalmadı umudum da kalmadı psikolojim de diplerde

Valla yürüyüş pek bi çare değil bence çünkü bütün hamileliğim boyunca spor yaptım yüzdüm yürüdüm. Bebek erkenden kanala girdi ama bu doğumu baslatan bişey değilmiş onu anladım. Son 2 gündür dogurabilenlere helal olsun diyorum artık isteyince bile normal doğum yapilamayabiliyormus. Herşey istediği kadar normal gitse de bebek gelmiyor çok tuhaf artık sabır kalmadı umudum da kalmadı psikolojim de diplerde
aynen herkes nasıl doğuruyor şaşırmaya başladım hiç mi bir hareket sancı mancı olmaz ben de depresifim telefonları açasım gelmiyor daha doğmadı demekten yoruldum hergün bissürü kişiye, ama hayırlısını versin rabbim kaderimizdeki neyse onu yaşicaz

aynen herkes nasıl doğuruyor şaşırmaya başladım hiç mi bir hareket sancı mancı olmaz ben de depresifim telefonları açasım gelmiyor daha doğmadı demekten yoruldum hergün bissürü kişiye, ama hayırlısını versin rabbim kaderimizdeki neyse onu yaşicaz
Orası öle kaderimiz neyse onu yaşıyçaz sonu güzel olsun diyorum hep

Tesekkur ederim aynen soyledigin gibi gecmeyen bir pisik ve kaniyor:KK43: balmumunu duymamistim onu da deneyeyim bugun baska bir doktor tam 4 krem daha tavsiye etti gecmiyor gecmiyor.kremlerin hepsi muadil kremler o yuzden yuz tane de alsam yaramiyor insallah balmumu yarar
Canim benim kizimda kanamali pisik yasamistim denemedigim krem kalmamisti en son trosyd ile hametani karistirip surduk o gecirdi pisigini bi doktoruna danis izin verirse bunuda bi kullan bizimkide cok inatci bir pisikti ise yaradi

minik_oglum minik_oglum canim bu kadar uzme kendini. Kayinvalidemin dolu dolu sütü varmis, eşim tek damla bile kabul etmemiş. Mamayla büyümüş. Rizkinda yokmuş demek ki. Yani sutun olmaması bir suç degil :KK43: kendini uzdukce daha kötü olur. Bebege senin sütünden çok moralin lazım. Taze uzum ve dereotu ye, booool bol su iç. Humana ve sekersiz incir kompostosunu da günde 3er 4er bardak içtim ilk gün, çok fark etti. Dene istersen. Acaba hastaneye gidip elektrikli pompayla mi sagsan, belki vakum gücü kuvvetli olur. Mamayi nasıl veriyorsun? Biz de hastanedeyken mama verdik. Hemşire gogsumu bebeğe tutturdu, gogsumun üstünden damla damla mama akitti, bebeğin ağzına girdi. Yani hem doydu, hem emmis oldu. Sut gelmese bile emzir canim, sut gelsin stresini de unut, bebeğin kokuna doysun göğsünde uyusun. Bi de bira mayasi tableti konusuldu burda, onu da araştır istersen
ah cnam elektirikli makina bile aldm bebegm ememiyor mu die caylardan aldm damlalardan aldm kompostolar serbetler neler neler yok yok yok olmyo malesef olmyo elimde dgl uzulyrm cok bebegm annesinn sutunu icemyo elimden hc bsy gelmyo :KK42:

Canim emin ol o 3 cc 5 cc değildir daha fazladır. Bak ben de Emziriyorum sesini de duyuyorum bırakınca kaldırıyorum. Ama hemen ağlamaya başlıyor mama veriyorum onu da içiyor. Yani o kadar az değildir ekin ol. Zaman içinde emzirdikce artacaktır. GA şu an ben çok az emzirebiliyorum. Sagarken de çok canim yanmaya başladı benim de sıkıntım o. Tüm gün gogus uclarim sizliyor gogus pedinde de kalkan da da. Napicagimi şaşırdım. Bebeğimi bile doğru düzgün kucaklayamiyorum :KK43:
sut kanallarin aclyo ondan canm agrirsa sut doluyo derler ne guzel iste ... gogus ucu agrisini bende yasadm lanson krem surmustum brz azaltmsti ama fayda olmadi sicak dus sonrasi surulunce brz hafifletti kendglnden 3 gun 5 gun sonra falan gecyor

Back