- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #32.561
gozun aydin canm Allah anali babali buyutsunKızlar 5:15 te normal doğumla kızıma kavuştum şükür. İkimiz de çok iyiyiz. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozun aydin canm Allah anali babali buyutsunKızlar 5:15 te normal doğumla kızıma kavuştum şükür. İkimiz de çok iyiyiz. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Canım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş kolay bir doğum olmuşturKızlar 5:15 te normal doğumla kızıma kavuştum şükür. İkimiz de çok iyiyiz. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
oyyy maşallahKızlar 5:15 te normal doğumla kızıma kavuştum şükür. İkimiz de çok iyiyiz. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
ben de varım 40+4 üm hem deBi ben kaldim sanirim :-(
Hamd olsun canım yaa sevindim gerçekten her durumda halimize şükretmeliyiz beterin beteri var Rabbim beterlerinden korusun yarık dudak olupta ameliyetla farkedilmeyecek düzeyde olanları tanıyorum Rabbim şifa versin beyninde bir şey çıkmamış ya o da ameliyatla hallolur inşallah.Sağol canım Allah razı olsun beyninde ciddi bir şey çıkmadı Allah’a şükür geçici bir şeymiş yaşadığı morarma atakları
Gözün aydın canımKızlar 5:15 te normal doğumla kızıma kavuştum şükür. İkimiz de çok iyiyiz. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Benim burdaki takvimim 5 gun gec yani 40+3 um ben deben de varım 40+4 üm hem de![]()
senin doktorun ne diyor canım ne zamana kadar bekliceksiniz
Benim burdaki takvimim 5 gun gec yani 40+3 um ben de
Bizde 4 gözle bekliyoruz. Naz yapıyor. Ne yapsak Kandıramadık .Ben de varım ve artık çok sıkıldım, bunaldım. Sanırım lohusalık depresyonuna erken giriyorum çok mutsuzum![]()
ben de girdim galibaBen de varım ve artık çok sıkıldım, bunaldım. Sanırım lohusalık depresyonuna erken giriyorum çok mutsuzum![]()
Canım gözün Aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsünKızlar 5:15 te normal doğumla kızıma kavuştum şükür. İkimiz de çok iyiyiz. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Ilk bebekde en fazlaLohusalık depresyonunu nasıl geçiriyosunuz kızlar ben ilk doğumumda hergün hava karardı mı ağlardım çok zor geçirmiştim
Şükür bu lohusalığım iyi geçiyo daha deneyimli daha rahatım ama ara ara gelmiyolar değil yani kv yanımda Allah razı olsun yardımcı oluyo ama çok konuşuyo acaba öyle mi böyle mi boğuyo beni sütümü artsın diye arada sağıylrum 75cc çıkmasına rağmen acaba çocuk bi ağladığında sütün az mı acaba yetmiyo mu acaba diye delirtiyo beni kırmamak için bişey de diyemiyorum herkes hayırlısıyla bi evine çekilseydi de düzenimizi kursaydık yavaş yavaş
Doğru diyosun aslında büyüğüyle uğraş onun gönlünü al diğerini emzir o arada ev işeriyle de ilgilen aslımda vakit kalmıyo bi de geçeceğini biliyosun o rahatlatıyo insanıIlk bebekde en fazla
Ikincide yarisi kadar
Ücüncüde hic kalmio bu sendrom
Ben nedenini depresyona girecek vakit bulamamaya yoruyorum.
Depresyona girecegime uyurum dinlenirim kendime vakit ayiririm.
Depresyona girmek bile bana lüx:))))
Lohusalık depresyonunu nasıl geçiriyosunuz kızlar ben ilk doğumumda hergün hava karardı mı ağlardım çok zor geçirmiştim
Şükür bu lohusalığım iyi geçiyo daha deneyimli daha rahatım ama ara ara gelmiyolar değil yani kv yanımda Allah razı olsun yardımcı oluyo ama çok konuşuyo acaba öyle mi böyle mi boğuyo beni sütümü artsın diye arada sağıylrum 75cc çıkmasına rağmen acaba çocuk bi ağladığında sütün az mı acaba yetmiyo mu acaba diye delirtiyo beni kırmamak için bişey de diyemiyorum herkes hayırlısıyla bi evine çekilseydi de düzenimizi kursaydık yavaş yavaş
Ben de depresyona girecek vakit bulamıyorum 3 çocukla.sadece eve kalabalık misafir geldiğinde çok bunalıyorum içime öküz oturuyor desem yeri.3 çocuk bana yetiyor bir de gelenlerin gürültüsü çocukları vs. çok geriliyorum.bir de misafir gelince bebekle hiç ilgilenemiyorum , emzirmek bile sıkıntı oluyor bana.uzun süre emmeye çalışsa çocuk ben biran evvel biraktirmaya çalışıyorum çocuğu ki gelenler yanlış anlamasın,odaya kapandı çıkmıyor demesin diye.misqfir bende stres yaratıyor özetle.yoksa depresyona girecek vakit yok,hatta WC ye gitmeye bile.bu yüzden iki gündür kabız gibiyim.firsatum olmuyor tuvaletim geldiği an gitmeye.Ilk bebekde en fazla
Ikincide yarisi kadar
Ücüncüde hic kalmio bu sendrom
Ben nedenini depresyona girecek vakit bulamamaya yoruyorum.
Depresyona girecegime uyurum dinlenirim kendime vakit ayiririm.
Depresyona girmek bile bana lüx:))))
ben zaten depresifim herşeye ağlayasım geliyor eşim de bu aralar bebeğe küstü sanki, hiç sevmek istemiyor artık sürekli suratı asık. doğmadığı için içten içe kızıyor gibi kafayı yicemKızlar bende varım doguramayan :))))40+3 oldum
zor geciriyorum canm herseye aglyorm hastalk ckryrm kendme kafamda karamsar tablolar annem gelp bakyo bebegme bize 2 3 gun giderken cocuk gbi arksndan aglyrm kaynvaldemgl gelyo sorun bzdemi nie aglysn dylar annen yarn gelr diolar ama tatmn olmyrm habre aglyrm nasl olck blmyrm inan nezaman gececk tam 40 gun mu suruyo nasl atlatcm blmyrmLohusalık depresyonunu nasıl geçiriyosunuz kızlar ben ilk doğumumda hergün hava karardı mı ağlardım çok zor geçirmiştim