• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sağol canım allah razı olsun darısı başına inşallah emzirme ye aldıklarına göre dediğin gibi çıkmanız yakındır inşallah

Rabbim ayırmasın bir daha
Aminn Rabbim hicbirimizi evlatlarindan ayirmasin insAllah. Bizde taburcu olduk cok şükür. InsAllah senin yavrunda daha iyi olucak cok şükür önemli bisey yokmus bu günlerde gecicek insAllahh canim Allah yardimciniz olsun

Sagdigimda cikan süt miktarı azaldı. Gogsumu sikinca sut geliyor. Ama bebek ne kadar emiyor bilmiyorum. Aglaya aglaya çalıyor, deli gibi ağzını açıp çok siddetli aranıyor. Memeyi de yakaliyor ama 2 saniye sonra bırakıyor. Hep böyle. Öyle çok agliyor ki dayanamiyorum. Gogsumu sıkıp agzina da akitiyorum, akıyor. Yine de doymuyor mu acaba :( sinirlerim bozuldu, elim kolum kalkmiyor, cocugumu zor tutuyorum

J Jellybon_ F Fnurr dikisin kendisinde şişlik yok, üst tarafında var. Daha dun kontrole gittigimde bir şey yoktu :( simdi davul gibi. Epey hissizlik de var. Hastaneyi aradim ama nöbetçi doktor dogumdaymis, bi turlu ulaşamadım. Yarin sabah kendi doktorumu ararim ona göre giderim

Kızlar benim de kanlı akıntılarım arttı ve belimden karnıma yayılan ağrılarım var ama henüz belli bir dk başı olmuyor. Bazen yarım saatte bazen 20 dk da bir geliyor. 5 dk ya düşünceye kadar beklicez evde. İnşallah doğum sancılarıdır geliyordur artık bebişim..
canım doğumun yaklaşmış gibi gözün aydın kolay güzel bir doğum olsun inşallah darısı da artık bana olsun hayırlısıyla:mad:

Sagdigimda cikan süt miktarı azaldı. Gogsumu sikinca sut geliyor. Ama bebek ne kadar emiyor bilmiyorum. Aglaya aglaya çalıyor, deli gibi ağzını açıp çok siddetli aranıyor. Memeyi de yakaliyor ama 2 saniye sonra bırakıyor. Hep böyle. Öyle çok agliyor ki dayanamiyorum. Gogsumu sıkıp agzina da akitiyorum, akıyor. Yine de doymuyor mu acaba :KK43: sinirlerim bozuldu, elim kolum kalkmiyor, cocugumu zor tutuyorum

J Jellybon_ F Fnurr dikisin kendisinde şişlik yok, üst tarafında var. Daha dun kontrole gittigimde bir şey yoktu :KK43: simdi davul gibi. Epey hissizlik de var. Hastaneyi aradim ama nöbetçi doktor dogumdaymis, bi turlu ulaşamadım. Yarin sabah kendi doktorumu ararim ona göre giderim
Benimde öyleydi dikişte yoktu şişlik üst kısmında sislik vardı yarın sor icin rahat etsin canim.

Gümüş kapaklarla ben çok rahat ettim canım 10 gün oldu emiyor hiç yara olmadı, bir kere sızlamadı bile çok şükür.
Canim maşallah inş. Hep böyle güzel bir sekilde emzirirsin ben biraz gec kaldım sanırım. Öyle ki degdirdigimde canımı yakıyordu. Bir tam gün ancak takabilir şimdilik bıraktım. Biraz iyileşmesi lazım sanirim

Sagdigimda cikan süt miktarı azaldı. Gogsumu sikinca sut geliyor. Ama bebek ne kadar emiyor bilmiyorum. Aglaya aglaya çalıyor, deli gibi ağzını açıp çok siddetli aranıyor. Memeyi de yakaliyor ama 2 saniye sonra bırakıyor. Hep böyle. Öyle çok agliyor ki dayanamiyorum. Gogsumu sıkıp agzina da akitiyorum, akıyor. Yine de doymuyor mu acaba :KK43: sinirlerim bozuldu, elim kolum kalkmiyor, cocugumu zor tutuyorum

J Jellybon_ F Fnurr dikisin kendisinde şişlik yok, üst tarafında var. Daha dun kontrole gittigimde bir şey yoktu :KK43: simdi davul gibi. Epey hissizlik de var. Hastaneyi aradim ama nöbetçi doktor dogumdaymis, bi turlu ulaşamadım. Yarin sabah kendi doktorumu ararim ona göre giderim
Ben de yaşadım doktor zamanla geçeceğini soylefi. Hala daha var öyle böyle değil sislik. Göbeğim in altında ikinci bir göbek katı gibi duruyor

Back