2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimkininde kilosu önde canım suni sancidan bahsetti mi doktorun benimki 4ü gecirmeden suni sancı vercek
Direk suni sancı demedi benim doktorum bunun bir sürü yöntemi var dedi ilk önce pelvik muayene yaparak yolu açmaya çalışıcak herhalde doğumu hızlandırmak amacıyla eğer o da iş yaramazs suni sancı olur herhalde son çare

Bana bugün doktor 3900 dedi ama muhtemelen 3500 falan doğacak dedi bende sezeryandan korkuyorum bu gidişle çarşamba sezeryan olucam doktorumla sıkı bir pazarlığa girmem gerekecek doktorum narkoz vermek istemiyor ama benim psikolojim ayık olmayı kaldıramıycak. İnşallah senin bebiş daha fazla almaz kilo kolayca normal dogar
İnş canım yarın gidiyorum bakalım ne dicek doktorum inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlermizi:anne:

kızlar bugun bende de mide agrısı bailadı yanma değil agrıyor neden oldu acaba hareketlerim iyice agırlaştı yatakta dönmek tam bir eziyet allah yardımcımız olsun bakalım ne zaman doğuracagız biz doktor ne kadar bekleyecek kafamda deli soeular:halay:

Henüz doğum yapmamış hanımlar, hastaneye götürmek için lohusa şerbeti hazırladınız mı? Benim kayınvalidem hazırlamış dolaba koymuş. Doktor bebeğin gününü geçirtmeyiz dedi, allah kısmet ederse en geç haftaya cuma doğumu bekliyoruz. Bu şerbet ne kadar süre dayanır? Bozulur mu sizce?
Ben hazırlattırdım canım buzdolabında duruyo ama yoğun kıvamlı hazırlandı dün sulandırdık 4 te 1 oranında kullanıcağımız zaman sulandırıp üzerine badem ile servis edilcek

Kızlar Benin iki gündür akıntıyla beraber hafif ip gibi kanlı bi akıntı geldi. Her lavaboya çıktığımda çok çok az..Nişan olabilir mi acaba. Çok yoğun olmadı. Sancım vs de olmayınca da üstünde durup gitmedim hastaneye ben de.
Canim benim de ayni sekilde gunduz vaktiydi akintim geldi aksam bi kez daha tekrarlandi gece 1:20 gibi bi agriyla uyandim suyum geldi sabah da yavruma kavustum. Nîsandir muhtemelen yalniz bundan sonra ne zaman gelir o pek belli olmaz herkeste farkli oluyor Haydi hayirla Rabbim kurtarsin ins

F filmgibi elinay19 elinay19 sağ olun kızlar inşallah işe yarar.
Ev bize göre çok sıcak olmasına rağmen bebeği masaj yapacak kadar soymaya korkuyorum açıkçası. Bide o kadar süre küvezde belli derecede ısıda kaldı şimdi uyum göstermezde hastalanır diye korkuyorum. Altını değiştirirken bile birden ayakları bacakları üşüyor. 1,5 aylık olmasına rağmen erken doğum ötürü baya minnak

F filmgibi elinay19 elinay19 sağ olun kızlar inşallah işe yarar.
Ev bize göre çok sıcak olmasına rağmen bebeği masaj yapacak kadar soymaya korkuyorum açıkçası. Bide o kadar süre küvezde belli derecede ısıda kaldı şimdi uyum göstermezde hastalanır diye korkuyorum. Altını değiştirirken bile birden ayakları bacakları üşüyor. 1,5 aylık olmasına rağmen erken doğum ötürü baya minnak
Küçük bir elektrikli soba alabilirsin. Ben yikarken kullanmayı düşünüyorum ilk günlerde. Ama hastanede yenidogam fotoğrafi çekiyorlar, çocuk 5 6 saat önce doğmuş mesela. Çırılçıplak soyup çekilen pozlar var, usumuyor mu o bebekler?
Sobayla biraz isit banyoyu, ılık suyla yika, kiyafetlerini de sobaya tut biraz isinsin. Vücudu sicakken masaj yapıp kiraz cekirdegi de koy. Bence rahatlatır. Sobayı ve kiraz cekirdegini kendi ayaklarina da kullan

Kizlar bugun 40+1 olduk.Yarin kontrolumuz var.Doktor nst ninde bebegin suyunun da cok iyi oldugunu ve birazcik daha bekleyecegimizi soyledi.3 gunde bir gidecegiz artik.Yarin kontrol var.Benim haftamda olup da bekleyen var mi.Zaman gectikce tedirginlikte basliyor aksi bir durum olur mu diye.
benim de bebis 40+ 2.. 2gunde bir kontrole gidiyorum, bebegin durumu iyi diyor benim doktor da.. cumaya kadar gelmezse o gun suni sanci, o da olmazsa sezaryen artik.. tedirgin oluyorum ben de ama yapacak bir sey yok.. aksi bir durum olsa doktorlarimiz farkederlerdi sanirim.. hayirlisi hakkimizda

Küçük bir elektrikli soba alabilirsin. Ben yikarken kullanmayı düşünüyorum ilk günlerde. Ama hastanede yenidogam fotoğrafi çekiyorlar, çocuk 5 6 saat önce doğmuş mesela. Çırılçıplak soyup çekilen pozlar var, usumuyor mu o bebekler?
Sobayla biraz isit banyoyu, ılık suyla yika, kiyafetlerini de sobaya tut biraz isinsin. Vücudu sicakken masaj yapıp kiraz cekirdegi de koy. Bence rahatlatır. Sobayı ve kiraz cekirdegini kendi ayaklarina da kullan
Soba mantıklıymış canım sağ ol. Yeni doğan fotoları belki çok sıcak bir ortamda çekiliyordur. Bebek fotoğraf çekimlerinde ortam bebeğe uygun ısıya getiriliyor. Anne baba kanter içinde kalsa bile.

Direk suni sancı demedi benim doktorum bunun bir sürü yöntemi var dedi ilk önce pelvik muayene yaparak yolu açmaya çalışıcak herhalde doğumu hızlandırmak amacıyla eğer o da iş yaramazs suni sancı olur herhalde son çare
4 kilo olmadan yapsa aslında iyi olur senin içinde tabii doktorunda bi bildiği vardır

Canim benim de ayni sekilde gunduz vaktiydi akintim geldi aksam bi kez daha tekrarlandi gece 1:20 gibi bi agriyla uyandim suyum geldi sabah da yavruma kavustum. Nîsandir muhtemelen yalniz bundan sonra ne zaman gelir o pek belli olmaz herkeste farkli oluyor Haydi hayirla Rabbim kurtarsin ins
İnternetten baktım benimki onlar kadar yoğun değil. Normal akıntının içinde incecik kanlı bi çizgİ gibi.2gün sürdü. Bugün bitti. Heyecanlanmıştım halbuki. Ama dediğin gibi nişanda bile 2gün 1hafta vs bile sürebiliyormuş doğum tarihi. Amin canım inşallah

Evet bazı doktorlar öyle diyorlar ama benim doktor ve hemşireler öyle demedi. Yani gaz olabilir yine de ki bugün emzirme öncesi ve sonrası gazını çıkartın dedi.işte anlayamıyoruz ki dertlerini..inşallah duzelirler
Ay inşallah tatlım ya o aglıyor ben aglıyorum çok üzülüyorum çok

Merhaba kızlar nasılsınız bizb oglusumla iyiyiz çok şükür tam 27gunluk olduk ama size birkaç sorum var oğlumu emziriyorum fakat doymuyor ve mama vermek zorunda kalıyorum evolvia 1numara gece iki dağa veriyorum gündüzden en fazla 3 olmak.kaydiyla 60ml veriyorum bazen gündüzleri iki defada verdiğim oluyor emiyor doymuyor psikolojim altüst 3yada4saat de emziriyorum çok zor uykusuz yorgun haldeyim süt artırmak için yapmadığım kalkmadı hemen ne duysam alıyorum yapıyorum sutummu az yoksa doyurucu mu değil bilmiyorum:KK42::KK42::KK42:cikilmaz bir haldeyim

Back