2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün ishal oldum ben de acaba doğum yakın mı diye düşünmedim değil : ) vücudumdaki en ufak her değişikliği doğuma yorar oldum : ) sabah kontrolüm var bakalım ne alemdeyim. Mide yanması had safhada acı su kusuyorum şu iki gecedir. Öksürmekten zaten uyuyamıyorum bi de mide yanması eklenince çok fena oluyor : (
Valla aynı durumdayım karnımda ağrıyla uyandım bugün bende herşeyi doğuma yoruyorum:)aslında daha 10 gün var neden kafamda erken gelen bu çocuk diye sartladiysam

Bugün kontrolüm vardı benim de. Hareketleri, kalp atışı, suyu vs. iyi. Sancı da çıkmadı. Açıklık da yok. Doktor keyfi yerinde gelmeye niyeti yok beklicez diyor. Yürüyüşü günde 3 saate çıkar dedi. Gelişimi 3 hafta kadar geri görünüyor ama doktor hiç üstünde bile durmadı minyon bebek diyor. Geçen haftaki ölçümlerden daha geri görünüyor, muhtemelen yine ölçüm hatası ama takmıyorum artık hiç.

mrb kizlar ben bugun kontrole gttm bebegmb kalp atislari iyi ama hereketlernde azalma var dedm dr sezaryene alalm dedi umarm bsy yoktur dua edn :KK43:
canim doktor ultrasondan bakmadimi suyuna falan onemli olan kalp atislarinin iyi olmasi bebekler hep ayni hareketlilikte olmuyor birgun daha hareketli oluyor birgun daha sakin bisey olmaz korkma

Kızlar çıktım şimdi doktordan açılma yok malesef hemen gelmiyo yani bebeğim 3950 olmuş kilosu suyu idare edermiş . Nstde hafif hafif düzenli sancılar var ama bunlar doğum sancısı değilmiş inş bunlar biraz daha şiddetlenir artar dedi doktorum
Beklemedeyiz yani önümüzdeki hafta salıya kadar beklicez tek duam fazla kilo almaması doktor çok çok kolay bir doğum olmayabilir dedi ama ilkini 3700 doğurmuşsunuz bunu da rahatlıkla doğurursunuz dedi

Bugün kontrolüm vardı benim de. Hareketleri, kalp atışı, suyu vs. iyi. Sancı da çıkmadı. Açıklık da yok. Doktor keyfi yerinde gelmeye niyeti yok beklicez diyor. Yürüyüşü günde 3 saate çıkar dedi. Gelişimi 3 hafta kadar geri görünüyor ama doktor hiç üstünde bile durmadı minyon bebek diyor. Geçen haftaki ölçümlerden daha geri görünüyor, muhtemelen yine ölçüm hatası ama takmıyorum artık hiç.
3 saat mi? Ben diyorum yürümemiz lazım kv başlıyo sakın fazla yürüme iyi değil:)
Her gün yürüyorum ben ama işte demek ki vakti var hala.

Kızlar çıktım şimdi doktordan açılma yok malesef hemen gelmiyo yani bebeğim 3950 olmuş kilosu suyu idare edermiş . Nstde hafif hafif düzenli sancılar var ama bunlar doğum sancısı değilmiş inş bunlar biraz daha şiddetlenir artar dedi doktorum
Beklemedeyiz yani önümüzdeki hafta salıya kadar beklicez tek duam fazla kilo almaması doktor çok çok kolay bir doğum olmayabilir dedi ama ilkini 3700 doğurmuşsunuz bunu da rahatlıkla doğurursunuz dedi
Her doktora gittiğinde açılma bakıyor mu doktor? Ben 37. Hafta gittim çatı muyanesi ve açıklık muayenesi yapti 1.5 cm açıklık vardı 2 haftadır bir daha bakmadi

Bugün ishal oldum ben de acaba doğum yakın mı diye düşünmedim değil : ) vücudumdaki en ufak her değişikliği doğuma yorar oldum : ) sabah kontrolüm var bakalım ne alemdeyim. Mide yanması had safhada acı su kusuyorum şu iki gecedir. Öksürmekten zaten uyuyamıyorum bi de mide yanması eklenince çok fena oluyor : (
bende de bulantı kusma olmaya başladı ben de doğum belirtisi olarak yorumladım mide yanması çok kötü 2 gündür benim de acı su da geliyor günümüz aynı gibi doğuracaz mı acaba artık:KK55:

3 saat mi? Ben diyorum yürümemiz lazım kv başlıyo sakın fazla yürüme iyi değil:)
Be n im k.Valide de yürü die başımın etini yerdi . Sezeryan olucam ben Grek yok die die bunalıma girerdim. .simdj istesem de yuryiyirm hem soğuk hem de kemiklerim agrio

Kızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim o_O

Her doktora gittiğinde açılma bakıyor mu doktor? Ben 37. Hafta gittim çatı muyanesi ve açıklık muayenesi yapti 1.5 cm açıklık vardı 2 haftadır bir daha bakmadi
Yok canım benim ikşnci doğumum olduğu için şimdiye kadar ne çatı muayenesi ne de açıklık kontrolü yaptı ilk defa baktı yani bugün dopum yakın mı acaba diye ama bi gelişme yok malesef

Bugün kontrolüm vardı benim de. Hareketleri, kalp atışı, suyu vs. iyi. Sancı da çıkmadı. Açıklık da yok. Doktor keyfi yerinde gelmeye niyeti yok beklicez diyor. Yürüyüşü günde 3 saate çıkar dedi. Gelişimi 3 hafta kadar geri görünüyor ama doktor hiç üstünde bile durmadı minyon bebek diyor. Geçen haftaki ölçümlerden daha geri görünüyor, muhtemelen yine ölçüm hatası
ben çok ağırlaştım 90 kiloyum yürüyemiyorum yuvarlanacak gibiyim benim kayınvalidem de hergün zorla çıkartıyor yarım saat anca yürüyebiliyorum:KK45:

Back