- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #31.441
3 4 saatte bir emzirmek, 27 günlük bebek için çok seyrek. Saat başı emzirin sut gelmese bile. Böylece vucudunuza daha cok üretmesi gerektiginin sinyalini verirsiniz.Merhaba kızlar nasılsınız bizb oglusumla iyiyiz çok şükür tam 27gunluk olduk ama size birkaç sorum var oğlumu emziriyorum fakat doymuyor ve mama vermek zorunda kalıyorum evolvia 1numara gece iki dağa veriyorum gündüzden en fazla 3 olmak.kaydiyla 60ml veriyorum bazen gündüzleri iki defada verdiğim oluyor emiyor doymuyor psikolojim altüst 3yada4saat de emziriyorum çok zor uykusuz yorgun haldeyim süt artırmak için yapmadığım kalkmadı hemen ne duysam alıyorum yapıyorum sutummu az yoksa doyurucu mu değil bilmiyorumcikilmaz bir haldeyim
Emzirme sanatı var grup olarak, çok yardımcı bilgiler var. Bir de tomrisin emzirme notlari var mutlaka okuyun.
Bol su için, dereotu yiyin. Sık sık emzirin, mamadan önce mutlaka emzirin, o açlıkla aglasa da kuvvetli çeksin. Uyusa bile saat başı uyandırıp emzirin. Tabii ki mama da dünyanın sonu degil, ama kendi sutunuz öncelikli olmalı. Emzirme sanatini ve tomrisin emzirme günlüğünü mutlaka okuyun. Cok degerli bilgiler var.
Yaninizda biri var mi? Evin tum islerini devrederek 3 gun emzirme kampi yapabilir misiniz? 3 gun sadece yiyip, icip, tuvalete gideceksiniz, baska hicbir aktivite kesinlikle yok. Yemeginiz bile yataga gelecek. Sadece ve sadece emzirmeye odaklanacaksiniz. Gece gündüz her an emzireceksiniz 3 gün boyunca