2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bizim de bugün kontrolümüz vardı sancı da açılma da yok hiçbir belirti yok:anneadayı: 3300 olmuş kilomuz:nazar: ölçümleri 1-2 hafta geri ama kilosu iyi çıktı nasılsa:KK54: herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür ama hep böyle hamile, ağır kalacakmışım gibi hissediyorum çok zormuş son günler hareket edemez oldum:işsiz:
Bana da geçmeyecek gibi geliyor stres stres sormayın

Yok canım gidemedim ki doktora aradılar doktor beyin 3 tane doğumu var dediler yarın sabaha ertelediler benim de kaldı yani beklicez artık :KK43::KK43::KK43:
Hayırlısı artık canları ne zaman isterse gelicekler inşallah ama benim kız tembel çıktı zahmet edip aşağıya bile inmemiş daha 41 haftalık oldu.

Malesef benimde bebegim de asagi inmedi daha.. gören karnin yukarda daha gününde gecmis yürü surekli yoksa normal doguramassn diip duruyor nerden biliyolar :KK11: beklemek o kadar sıkıcı kiii.. Tabi beni bu aralar bide korku sardi ya bebegim kakasini yapar karnimda bisey olursa die 1 2 saat oynamassa hemen dürtüyorm o_O

Bizim küçük hanım da dün gece teşrif ettiler :) doğuramadın mı, doğmadı mı diyee diyeee sonunda doğdu kuzum :)
Sancılarım var diye kontrol istemişti doktorum dün, öğleden sonra hastaneye geldik ki 5cm açılmam varmış. Hemen yatış verdiler. Çok şükür gece doğdu kuzum ❤️ Biraz dikişim var, haliyle sızısı da var ama az şükür. Ultrasonda çıkan kilosundan 100gr eksik doğdu.
Darısı tüm bekleyenlerinizin başına inşallah ❤️ Bir avazda sağlıkla kolaylıkla kucaklarınıza alın hepiniz :)

Lavman konuşmuştuk, sadece uygulanışı biraz rahatsızlık verici o da hani birinin o işi yapmasından dolayı rahatsızlık hissediyorsun. Yoksa ağrılı birşey falan değil. Konuşulmuştu ya korkulacak birşey değilmiş :)

Bu arada ikinci-üçüncü doğumlar daha kolay olur diyorlardı ya, doğruluk payı olabilir. Doğum konusunda ama yalnızca, hamileliğine girmiyorum.. Biraz da tecrübeli olmaktan ötürü doğum sonrasında da biraz kolaylığı olabilir gibi :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Benim oğlum da resmen benimle dalga geçiyor :mad: bugün kontrolde başı tekrar yukarı dönmüş dedi doktor. Yan ve iki büklüm duruyor şu an. Kilosunu da ölçemedi pozisyonundan dolayı. Suyum da azalmış bu kadar azken suyun nasıl dönmüş diye hayret etti. Normal doğuramayacağım ben sanırım :( sezeryandan da çok korkuyorum

Benim oğlum da resmen benimle dalga geçiyor :mad: bugün kontrolde başı tekrar yukarı dönmüş dedi doktor. Yan ve iki büklüm duruyor şu an. Kilosunu da ölçemedi pozisyonundan dolayı. Suyum da azalmış bu kadar azken suyun nasıl dönmüş diye hayret etti. Normal doğuramayacağım ben sanırım :KK43: sezeryandan da çok korkuyorum
Sezeryandan korkma canim
Hakkında hangisi hayirli ise o olsun. Benim
Canim cok tatlı olduğu halde ben bile sezeryan yaptıysam sende yaparsın spinal seEryan oldum ben. Hiç Çan’ını sıkma

Kızlar anca yazabiliyorum Doğum yaptım Allah’a şükür 12.33 te geldi oğluşum. Emzirdim uyuyo şimdi. Epiduralli normal doğum
Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün darısı biz doğuracakların başına 22 kasım haftada Çarşamba bende dogum yapacam inşallah sağsalim rabbim kavuşmayı nasip etsin oğluma

Hayırlısı artık canları ne zaman isterse gelicekler inşallah ama benim kız tembel çıktı zahmet edip aşağıya bile inmemiş daha 41 haftalık oldu.
Aynen hayırlısı içerde kalcak feğiller ya rlbet doğcaklar inş. 41 hafta maşallah valla ben düşünemiyorum 41 haftayı doldurduğumu :KK48: suyum az bebebk de iri herhalde 4500 faln olur kesin :olamaz: benim derdim normal doğuramamak en son geçen çarşamba 3900 dü şimdi 4 kesin olmuştur normal doğum da tehlikeye giriyo

Back