2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar anca yazabiliyorum Doğum yaptım Allah’a şükür 12.33 te geldi oğluşum. Emzirdim uyuyo şimdi. Epiduralli normal doğum
Canim geçmiş olsun gözün aydın. Ben dahil pek çoğumuzun yaşadığı korkuları yaşarken normal doğum yaptığın için ayrıca seni tebrik ederim. İnş. Kolay geçmiştir doğumun. Sağlıkla büyüt kuzunu

Günaydın kızlar. Spinal sezeryan olanlarda ayak şişmesi oldu mu? Benim baya şiş var ayagımda kontrolede var dün gece konuştuk doktorla ama yinede bi tedirginlik var içimde

Benimde ayaklarım davul gibi. 5 gün öncr spinal sezeryan oldum ama ayaklarım hiç inecek gibi değil. Sıcak tutmaya calısırsam daha da şişiyo bu yüzden çorap bile giymiyorum. Normal sanırım şişmr durumu bende soramadım daha doktoruma

kızlar oğluş 8günlük oldu geceleri ağlama krizimiz tutuyo öneriniz var mı
Canim emzirme ile ilgili olabilir mi ben güya emziriyordum ama çok çekmiyordu ve aç kalıyor ağlıyordu. Bir de sancısı varken öyle oluyor. Benim kızım şu an ishal. Emerken birden ağlamaya başlıyor mesela.

Canim emzirme ile ilgili olabilir mi ben güya emziriyordum ama çok çekmiyordu ve aç kalıyor ağlıyordu. Bir de sancısı varken öyle oluyor. Benim kızım şu an ishal. Emerken birden ağlamaya başlıyor mesela.
canım geceleri sütüm yetmiyor zaten mama takviyesi veriyorum aç bırakmıyorum ki 8günde 4kg olmuş oğlum ama geceleri ağlama krizlerinden uyku uyumuyor yavrum gaz dedim dra ama 20.günden sonra gaz başlar dedi ilaçta vermedi

Selam herkese bursa yildirim doruk hastanesinde dogum yapan veya yapacak olan var mi ben aralikta dogum yapacagim ama bu sayfayi takip ediyorum önceden kendimi yasanacaklara hazirlamak icin. Hastane memnuniyeti hakkinda bilgi almak istiyorum

canım geceleri sütüm yetmiyor zaten mama takviyesi veriyorum aç bırakmıyorum ki 8günde 4kg olmuş oğlum ama geceleri ağlama krizlerinden uyku uyumuyor yavrum gaz dedim dra ama 20.günden sonra gaz başlar dedi ilaçta vermedi
Evet bazı doktorlar öyle diyorlar ama benim doktor ve hemşireler öyle demedi. Yani gaz olabilir yine de ki bugün emzirme öncesi ve sonrası gazını çıkartın dedi.işte anlayamıyoruz ki dertlerini..inşallah duzelirler

Aynen hayırlısı içerde kalcak feğiller ya rlbet doğcaklar inş. 41 hafta maşallah valla ben düşünemiyorum 41 haftayı doldurduğumu :KK48: suyum az bebebk de iri herhalde 4500 faln olur kesin :olamaz: benim derdim normal doğuramamak en son geçen çarşamba 3900 dü şimdi 4 kesin olmuştur normal doğum da tehlikeye giriyo
Bana bugün doktor 3900 dedi ama muhtemelen 3500 falan doğacak dedi bende sezeryandan korkuyorum bu gidişle çarşamba sezeryan olucam doktorumla sıkı bir pazarlığa girmem gerekecek doktorum narkoz vermek istemiyor ama benim psikolojim ayık olmayı kaldıramıycak. İnşallah senin bebiş daha fazla almaz kilo kolayca normal dogar

Henüz doğum yapmamış hanımlar, hastaneye götürmek için lohusa şerbeti hazırladınız mı? Benim kayınvalidem hazırlamış dolaba koymuş. Doktor bebeğin gününü geçirtmeyiz dedi, allah kısmet ederse en geç haftaya cuma doğumu bekliyoruz. Bu şerbet ne kadar süre dayanır? Bozulur mu sizce?

Kızlar bu arada benim mide yanmam kafayı yediricek bana ilaç hiç almadım almak istemiyorum az zaman kaldı artık diye ama çok sinir bozucu bişey bi de bebek asağı inince mide yanmaz derler yalan
canim aynen bende senin gbin gibiym normalde bbek asagi inince mide rahatlar derler asit dokmus gibi hele gece uykudan uyandryo :(

Aynen hayırlısı içerde kalcak feğiller ya rlbet doğcaklar inş. 41 hafta maşallah valla ben düşünemiyorum 41 haftayı doldurduğumu :KK48: suyum az bebebk de iri herhalde 4500 faln olur kesin :olamaz: benim derdim normal doğuramamak en son geçen çarşamba 3900 dü şimdi 4 kesin olmuştur normal doğum da tehlikeye giriyo
Benimkininde kilosu önde canım suni sancidan bahsetti mi doktorun benimki 4ü gecirmeden suni sancı vercek

Kızlar bu arada benim mide yanmam kafayı yediricek bana ilaç hiç almadım almak istemiyorum az zaman kaldı artık diye ama çok sinir bozucu bişey bi de bebek asağı inince mide yanmaz derler yalan
Benim doktorum bana lansor yazdı dozu düşüş rennie verdi . Çok rahatladım öyleki yatamiodum perişan ediodu midem

Kızlar, ben de bebişimde gaz sancısı çekiyoruz. Ben uzundur wc çıkamıyorum. Bebeğimde hep ıkınıyor çok yapamıyor. İlk günlere göre baya zorlanıyor. Ne yapabiliriz?

Kizlar bugun 40+1 olduk.Yarin kontrolumuz var.Doktor nst ninde bebegin suyunun da cok iyi oldugunu ve birazcik daha bekleyecegimizi soyledi.3 gunde bir gidecegiz artik.Yarin kontrol var.Benim haftamda olup da bekleyen var mi.Zaman gectikce tedirginlikte basliyor aksi bir durum olur mu diye.

Kızlar merhaba...oncelikle herkese iyi doğumlar diliyorum.kolay olur inşallah herşey. Benim doğumun normalde aralık da.bacak aramda aşırı bir baskı var.cok zorlaniyorum yürürken.ve ağrı var.sanki bisey düştü düşecek gibi :( doktor da her kontrolde bebek rahme çok yakın diyordu.bununla alakası olabilir mı? Karnımda aşağı da artık.tum bunları yasayan var mı? Kaç gün içinde doğum olur bütün bunlar olduktan sonra.:( çok tedirginim heyecan ve korku sardı

Kizlar bugun 40+1 olduk.Yarin kontrolumuz var.Doktor nst ninde bebegin suyunun da cok iyi oldugunu ve birazcik daha bekleyecegimizi soyledi.3 gunde bir gidecegiz artik.Yarin kontrol var.Benim haftamda olup da bekleyen var mi.Zaman gectikce tedirginlikte basliyor aksi bir durum olur mu diye.
Ben de bugün 40+0ım yarın kontrölüm var. Doktor herhalde 1hafta daha bekleyecek.

Kızlar Benin iki gündür akıntıyla beraber hafif ip gibi kanlı bi akıntı geldi. Her lavaboya çıktığımda çok çok az..Nişan olabilir mi acaba. Çok yoğun olmadı. Sancım vs de olmayınca da üstünde durup gitmedim hastaneye ben de.

Kızlar, ben de bebişimde gaz sancısı çekiyoruz. Ben uzundur wc çıkamıyorum. Bebeğimde hep ıkınıyor çok yapamıyor. İlk günlere göre baya zorlanıyor. Ne yapabiliriz?
Yediklerine dikkat et, gaz yapan şeyler ikinize de yapar. Her gün bir fincan rezene çayı iç. Bi de, bir bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon koyarak iç, bi adı var mı bilmiyorum kimyon çayı.
Malesef tuvalet bir kac gun birikince insani zorluyor, bol zeytinyağlı pirasa ye tam mevsimi, kayısı suyu veya konpostosu iç.1 2 yemek kaşığı da direk zeytinyağı icebilirsin. Ama düzenli her gün iç ki, birikmesin :( bebekle ilgili cok bilgim yok malesef, youtubeda güzel masaj videolari var, belki onlar rahatlatir. 24 saat yapmazsa doktora goturebilirsin. Bi de kulak çubuğuna zeytinyagi ile bebegin makadi uyariliyor hafifce ama o boyutta mi bilmiyorum yani. 24 saat yapamazsa sor doktora.
Ilık ılık yıka, karnina bacaklarina masaj yap. Kiraz çekirdeği yastigiyla ayaklarini ve karnini hafif isit sonra masaj yap

Kızlar Benin iki gündür akıntıyla beraber hafif ip gibi kanlı bi akıntı geldi. Her lavaboya çıktığımda çok çok az..Nişan olabilir mi acaba. Çok yoğun olmadı. Sancım vs de olmayınca da üstünde durup gitmedim hastaneye ben de.
nişan bence canım tarif ettiğin şey yakındır inşallah bebişin gelmesi:halay:

Back