- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #31.361
Rabbım yar ve yardımcın olsn kolaylık versnKozlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbım yar ve yardımcın olsn kolaylık versnKozlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşBizim küçük hanım da dün gece teşrif ettiler :) doğuramadın mı, doğmadı mı diyee diyeee sonunda doğdu kuzum :)
Sancılarım var diye kontrol istemişti doktorum dün, öğleden sonra hastaneye geldik ki 5cm açılmam varmış. Hemen yatış verdiler. Çok şükür gece doğdu kuzumBiraz dikişim var, haliyle sızısı da var ama az şükür. Ultrasonda çıkan kilosundan 100gr eksik doğdu.
Darısı tüm bekleyenlerinizin başına inşallahBir avazda sağlıkla kolaylıkla kucaklarınıza alın hepiniz :)
Lavman konuşmuştuk, sadece uygulanışı biraz rahatsızlık verici o da hani birinin o işi yapmasından dolayı rahatsızlık hissediyorsun. Yoksa ağrılı birşey falan değil. Konuşulmuştu ya korkulacak birşey değilmiş :)
Bu arada ikinci-üçüncü doğumlar daha kolay olur diyorlardı ya, doğruluk payı olabilir. Doğum konusunda ama yalnızca, hamileliğine girmiyorum.. Biraz da tecrübeli olmaktan ötürü doğum sonrasında da biraz kolaylığı olabilir gibi :)
Çok sevindim canımmAllah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşBizim küçük hanım da dün gece teşrif ettiler :) doğuramadın mı, doğmadı mı diyee diyeee sonunda doğdu kuzum :)
Sancılarım var diye kontrol istemişti doktorum dün, öğleden sonra hastaneye geldik ki 5cm açılmam varmış. Hemen yatış verdiler. Çok şükür gece doğdu kuzumBiraz dikişim var, haliyle sızısı da var ama az şükür. Ultrasonda çıkan kilosundan 100gr eksik doğdu.
Darısı tüm bekleyenlerinizin başına inşallahBir avazda sağlıkla kolaylıkla kucaklarınıza alın hepiniz :)
Lavman konuşmuştuk, sadece uygulanışı biraz rahatsızlık verici o da hani birinin o işi yapmasından dolayı rahatsızlık hissediyorsun. Yoksa ağrılı birşey falan değil. Konuşulmuştu ya korkulacak birşey değilmiş :)
Bu arada ikinci-üçüncü doğumlar daha kolay olur diyorlardı ya, doğruluk payı olabilir. Doğum konusunda ama yalnızca, hamileliğine girmiyorum.. Biraz da tecrübeli olmaktan ötürü doğum sonrasında da biraz kolaylığı olabilir gibi :)
masal_41 canım öncelikle Allah güç, kuvvet sabır versin... Metsil çok etkili bir ilaç değil, bazı bebekler 40 ı çıkana kadar bazısı 3 ayda, bazısı 4-6-9 ayda normale dönüyor...
Zamanla alışıyor insan, uykusuzluğa, yorgunluğa, herşeyi ona göre ayarlıyorsun.
Benim kızım omzumdan başka yerde sakinlesmez uyumazdı, bizim kokumuz, sesimiz, kalp atışımizi duymak istiyorlar, dışarıya uyum için bizden hep destek bekliyorlar
Gaz ilacını da mutlaka dr.a sorup da kullanmanı öneririm, sub... bi ilaç vardı bazı cocuklara iyi gelen, ben de biogaia kullanmıştım dr onu vermişti bayağı rahatlamıştı...
aminnn insallah canim Allah hepimize kolay dogum yapmayi nasip etsinAh canım benim, hakkınızda en hayırlısı ne ise o şekilde olsun inşallah. Sağlıkla gelsin bebişin, çok fazla yormadan üzmeden annesini![]()
Hayırlı olsun kardeşimBizim küçük hanım da dün gece teşrif ettiler :) doğuramadın mı, doğmadı mı diyee diyeee sonunda doğdu kuzum :)
Benim ogluş 1 buçuk yaşında. Bakalım ben napcam. Ama konuşamıyor ve tam aklı kesmedigi icin daha kolay olacak gibi. Ama dün gece uyuturken tesadüf mü bilmiorum masalanlatir gibi kardeşin söyleymiş boyleymis falan die anlatırken başladı sebepsiz ağlamaya. Sonra seni çok seviyorum diyince sustuGrupta benden başka 3 çocuklu yok sanırım.buyuk oğlum 7 yaşında sevmeyi bilemiyor,bazen tavır yapıyor ödevlerimi de yapamıyoruz hep bebekle ilgileniyorsun diyor,babasının yaptırmasını istemiyor odevlerini.kucuk oglum 5.5 yaşında kıskançlık tavan yaptı.nasil hirpslayacagini bilemiyor bebegi.misafie gelse bebeğin beşiğine kendi de yatıyor beni de sevin diye.odada yanlız bırakmıyoruz hiç
Gözün aydın canım. Hayırlı olsunBizim küçük hanım da dün gece teşrif ettiler :) doğuramadın mı, doğmadı mı diyee diyeee sonunda doğdu kuzum :)
Aynı durumdayız benim kizimda 1bucuk yaşında bakalım neler olacakBenim ogluş 1 buçuk yaşında. Bakalım ben napcam. Ama konuşamıyor ve tam aklı kesmedigi icin daha kolay olacak gibi. Ama dün gece uyuturken tesadüf mü bilmiorum masalanlatir gibi kardeşin söyleymiş boyleymis falan die anlatırken başladı sebepsiz ağlamaya. Sonra seni çok seviyorum diyince sustu![]()
![]()
Noldu canım var mı bi gelismeSaat 11 de randevum var dua edin de doktor açılman var desin 2 gündür falan olan ağrılarım da geçtianlamsız bir şekilde sanki daha dinç daha iyi hissediyorum kendimi
![]()
Naptın canım haberler nasıl sende benim doğum başka bahara kaldı inşallah sende güzel haberler gelir.Saat 11 de randevum var dua edin de doktor açılman var desin 2 gündür falan olan ağrılarım da geçtianlamsız bir şekilde sanki daha dinç daha iyi hissediyorum kendimi
![]()
Canim bende de oldu. 3 gun şişti hala var bugun 6. GünGünaydın kızlar. Spinal sezeryan olanlarda ayak şişmesi oldu mu? Benim baya şiş var ayagımda kontrolede var dün gece konuştuk doktorla ama yinede bi tedirginlik var içimde