2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bi yandan dogursak da bitse diyorum. Diğer yandan durduğu kadarı kar diyorum. Senin yarin di mi ❤ saglikla al kucağına inşallah.
Bir de vucudumun her yerinde kaşıntı başladı 2 gündür, artık tirnaklarim aciyor kasimaktan, ben böyle şey görmedim :KK43:
canim senidemi uyku tutmadi bende ayni dogal olarak yorulduk artik hafiflemek istiyor insan kafamizdaki butun sorular bebisler dogunca son bulacak hakkimizda hayirlisi canim az daha dayan az kaldi

Bi yandan dogursak da bitse diyorum. Diğer yandan durduğu kadarı kar diyorum. Senin yarin di mi ❤ saglikla al kucağına inşallah.
Bir de vucudumun her yerinde kaşıntı başladı 2 gündür, artık tirnaklarim aciyor kasimaktan, ben böyle şey görmedim :KK43:

Evet canım ama artık ciddi anlamda zorlanmaya başladım yani yürümek bile eziyet benim için:( inşallah yarın bakalım hem heyecan hem bebeğim için kaygı hissediyorum. Hepimiz bir sağlıkla kavuşsakta rahatlasak gerçekten.
Kuzum kaşıntı karaciğer enzimleriyle alakalı olabiliyor, eğer birde geçmiyorsa muhtemelen sebep odur, doktoruna bir danışsan çok iyi olur, bu kadar sıkıntı içinde birde kaşıntı büyük dert çünkü

canim senidemi uyku tutmadi bende ayni dogal olarak yorulduk artik hafiflemek istiyor insan kafamizdaki butun sorular bebisler dogunca son bulacak hakkimizda hayirlisi canim az daha dayan az kaldi
Hamilelikten önce de uyku sorunum vardı. Artık tavan yaptı. Bebişler dogunca da devam edecek sanırım :D

Benimde en başından beri uyku sorunum var geçmek bilmedi. En azından bebişler gelince antremanlı olmuş olucaz uykusuzluk için ben öyle bakıp avutuyorum kendimi :KK43:
bende cok uykucuyumdur normalde ama bu son gunle4 uyuyamiyorum hep kafam bebekte boyle yapacam soyle yapacam hep bebekle ilgili dusunceler sabah kontrolum var bakalim ne diyecekler suni sanci icin randevu yapacaz

bende cok uykucuyumdur normalde ama bu son gunle4 uyuyamiyorum hep kafam bebekte boyle yapacam soyle yapacam hep bebekle ilgili dusunceler sabah kontrolum var bakalim ne diyecekler suni sanci icin randevu yapacaz

Ah canım benim, hakkınızda en hayırlısı ne ise o şekilde olsun inşallah. Sağlıkla gelsin bebişin, çok fazla yormadan üzmeden annesini:dua:

Iyi sabahlar kızlar bende cuma gecesi nişanim geldi ama sancim yoktu ağrı sizi suda olmayınca hastaneye gitmeye tèreddut ettim hatta biraz da korktum diyebilirim kanama devam edince gece 1de hastaneye gittik nerd e şancı çıkması fakar 2 cm açılmam varmış doktorum suni sancıyla doğumu başlatmaya karar verdi çok az verdi halde suni sancıyı açılmam guzel devam etti suni sancıyı kestiler ama ağrılarım felaketti 6cmden sonra bi anda tam açılmaya ulaştım birbuçuk iki saatte 7ye çeyrek kala çatala çıktım doktoru beslemesiyle 7 40da kızım dünyaya geldi çok sukur ewet şancı zordu ama doğum anı gerçekten çok kısa sürdü doktorum geldi eldivenlerini taktı üzerimi giyindi doğum oldu ama benim biraz dikişim var zaten zor olan biraz o oldu ama sağolsun doktorum ve ebem gerçekten harika insanlardı özellikle ebem her nazımı çekti kızlar biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin okumaya çalışıyorum ama inanın anca yazabildim ha bide normal doğumun en güzel yanı çataldan kalkıp tekerlekli sandalyeye kendim oturdum doğumu bekleyen arkadaşlar allah hepnizie sorunsuz kolay doğum nasip etsin

Kozlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana
Hadi hayırlı haberlerle inş. Allah kolaylaştırsın, sağlıkla kucağına alırsın inş... Darısı bizlere, benim de kontrolüm yarın bakalım ne diyecek dr.
Bu arada merdiven çıkayım dedim dun iki kez 8 kat çıktım ayaklarımın alt baldırları mahvoldu, yürümek daha iyi sanırım

Bizim küçük hanım da dün gece teşrif ettiler :) doğuramadın mı, doğmadı mı diyee diyeee sonunda doğdu kuzum :)
Sancılarım var diye kontrol istemişti doktorum dün, öğleden sonra hastaneye geldik ki 5cm açılmam varmış. Hemen yatış verdiler. Çok şükür gece doğdu kuzum ❤️ Biraz dikişim var, haliyle sızısı da var ama az şükür. Ultrasonda çıkan kilosundan 100gr eksik doğdu.
Darısı tüm bekleyenlerinizin başına inşallah ❤️ Bir avazda sağlıkla kolaylıkla kucaklarınıza alın hepiniz :)

Lavman konuşmuştuk, sadece uygulanışı biraz rahatsızlık verici o da hani birinin o işi yapmasından dolayı rahatsızlık hissediyorsun. Yoksa ağrılı birşey falan değil. Konuşulmuştu ya korkulacak birşey değilmiş :)

Bu arada ikinci-üçüncü doğumlar daha kolay olur diyorlardı ya, doğruluk payı olabilir. Doğum konusunda ama yalnızca, hamileliğine girmiyorum.. Biraz da tecrübeli olmaktan ötürü doğum sonrasında da biraz kolaylığı olabilir gibi :)

Back