- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.981
Ya ben 2gün önce formu doldurdum hala gruba üye alınmadım niye ki acabadaha once de yazmistim buraya, arkadasimin tavsiyesi ile facede bir grup buldum... emzirme sanati diye.. bayagi ilgililer, ve yonlendiriyorlar.. tamamen anne sütü ve emzirme odakli..oraya üye üye olup bir sorabilirsin.. uye olmadan once grup kurallari ile ilgili test var, dikkatli cevapla
ben de daha önce bir kac kez formu doldurdum, yanlis doldurmusum.. sonra testi cevaplarken ekran fotosu alip kurallara bakip bakip doldurdum testi.. :) cevaplarinizdan eminseniz belki yogundurlar, bilemiyorum gercekten.. ben henuz dogurmadigim icin sessiz takip ediyorum onlari..Ya ben 2gün önce formu doldurdum hala gruba üye alınmadım niye ki acaba
Toparlanma hızı yada küçülüyor mu? Korsensldım amacbivişe yaramıyo sanırımNe demek istedigini tam anlamadim canim acisiyla mi? Sarkmasiyla mi ? Kuculmemesiyle mi?
Anladim canim sanirim cok kaynattigimdan oluyo sanirim. Bende hic jel yada baska kimyasal kullanmadim umarim steril oluyordurBen günde 1 yada 2 kez kullanıyorum canım. Akşamları kaynatıyorum. Bende söylediğin gibi birşey oluşmadı. Biberon temizleme jelleri var. Ben ondan da almıştım fakat kullanmadım henüz.
Kızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan[/QUOTEb
bilgin var mi bilmiyorum ama gögus ucu yaralarinin en büyük sebebi, yanlis emzirmeymis.. sadece gogus ucu degil, kahverengi kismin tamaminin bebegin agzina almasi gerekiyormus.. umarim en yakin zaman da iyilesir..
Kızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Silikon üç aldım ben kullanamadım bol bol lansinoh sur üstünü kapatma göğüs pedi ile. Ben ondan şifa buldum canimKızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Kızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Benim dogumdan ciktiktan sonra 20 haftalik haline donmustu 5 gun icindr baya kuculdu 20 gun oldu biraz sarkiklik kaldi iste. Bunyeye baglidir toparlanma suresi.Doktor banada korse kullan dedi ama hic bilmiyorum rahat edebilir miyim hayatim boyunca hic kullanmadim.Toparlanma hızı yada küçülüyor mu? Korsensldım amacbivişe yaramıyo sanırım
Canim erken degil mi yara icin. Memenin ucunu degil komple kahverengi kismi vereceksin almiyorsa cikar tekrar sok bebisinin agzina benimde sol gogsumun ucu cikti bazen sadece onu aliyor fena acitiyor ama komple verince hemen acisi geciyorKızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Istanbulda devlet hastanelerinin hali içler acısı. Hiç tercih edeceğim birşey değil ama karar sizin tabii ki. Bir çok özel hastane, gebelik takibi yapmadığı hastasını son haftalarda doguma kabul etmiyor. Ama illa ki kabul eden hastaneler de vardır. Siz bir kaç alternatif belirleyin, telefonla bilgi alırsınız. Gideceğiniz zaman eski ultrasonlarinizi, raporlarinizi vs götürün. Doğumu yaptıracak doktorun gecmisinizi de bilmesi iyi olurkızlar ben normalde devlt hastanesi gidiyorum ama normali yapamıyacam sanırım pisloljik olarak çok yıprandım özellikle bugunde çok kötütm ağlamktan gözüm kızardı artık eşimle konuştukda özel hastane bakalım bi dedi sezeryan için . ama ben burda çatı muayeneside beklek istiyorum aslında belkide uygun deil sezeryan der bana diye . özellerde sorun oluyomu şu haftada gelmn lazımdı diye istedm haftadagidebilirmiym özele
bende olan bikaç kağıt var ikili tarama sonucu fln da her zamn vermiyolarki elime bilgisayardan bakıp söylüyolar onalrı istesem alabilirmiym bilmiyorum.Istanbulda devlet hastanelerinin hali içler acısı. Hiç tercih edeceğim birşey değil ama karar sizin tabii ki. Bir çok özel hastane, gebelik takibi yapmadığı hastasını son haftalarda doguma kabul etmiyor. Ama illa ki kabul eden hastaneler de vardır. Siz bir kaç alternatif belirleyin, telefonla bilgi alırsınız. Gideceğiniz zaman eski ultrasonlarinizi, raporlarinizi vs götürün. Doğumu yaptıracak doktorun gecmisinizi de bilmesi iyi olur
Istanbulda bir cok hastane kabul etmiyor. Dediğim gibi, bir kac yer belirleyip telefonla bilgi alabilirsiniz. O zaman sorarsınız, elimdeki ultrasonlari getireyim mi diye. Olanlari goturursunuz. Gecmise dönük ultrasonu devlet hastanesinden nasil alacaksınız? Ayrıntılı ultrason raporu varsa onu götürebilirsinizbende olan bikaç kağıt var ikili tarama sonucu fln da her zamn vermiyolarki elime bilgisayardan bakıp söylüyolar onalrı istesem alabilirmiym bilmiyorum.
onlar bnde var da kan dı idarar kültürü fln almışlardı onların bi önemş yok ozamn zaten normal gebelk şükür riskli bşymde yok kilosu olsun haftası olsunda yarın gidicem bi bakalım çatı muayenesi fln oldum zamn uygunmu deilmi belkide bi sorun çıkar orasıda sezaryen derse bakalım ne diyeckIstanbulda bir cok hastane kabul etmiyor. Dediğim gibi, bir kac yer belirleyip telefonla bilgi alabilirsiniz. O zaman sorarsınız, elimdeki ultrasonlari getireyim mi diye. Olanlari goturursunuz. Gecmise dönük ultrasonu devlet hastanesinden nasil alacaksınız? Ayrıntılı ultrason raporu varsa onu götürebilirsiniz
Sanırım devlet hastanesinde yaptirdiginiz tahlil sonuçlarını internetten çıktı alabilirsiniz. Zaten doğum öncesi tekrar kan ve idrar istiyor doktorlar. Sorunsuz bi gebelik gecirdiyseniz ne güzel, bilinecek pek birşey yok o zaman. Devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor mu?onlar bnde var da kan dı idarar kültürü fln almışlardı onların bi önemş yok ozamn zaten normal gebelk şükür riskli bşymde yok kilosu olsun haftası olsunda yarın gidicem bi bakalım çatı muayenesi fln oldum zamn uygunmu deilmi belkide bi sorun çıkar orasıda sezaryen derse bakalım ne diyeck
mağlesf cnm ben 30 haftama girdm sormaya başldım 34 e kadr ters duruyordu dedim inşallah dönmesn kokuyorum normalden dedim isteğe bağlı olmuyomu dedim olmuyo dedi ben ağladım zaman aşırı şeklde kendimden geçiyorum bayılma derecine geliyorum buda guatr ameliyatından sonra oldu panik atak durumu var dedim ama yok işte sinir oluyorum kim nasıl istiyosa öyle yapsın nedr bu normal doğum isteğiSanırım devlet hastanesinde yaptirdiginiz tahlil sonuçlarını internetten çıktı alabilirsiniz. Zaten doğum öncesi tekrar kan ve idrar istiyor doktorlar. Sorunsuz bi gebelik gecirdiyseniz ne güzel, bilinecek pek birşey yok o zaman. Devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor mu?
Psikiyatriden panik atak raporu falan alsanız yine olmaz mi? Panik atakla normal doğum zor bencemağlesf cnm ben 30 haftama girdm sormaya başldım 34 e kadr ters duruyordu dedim inşallah dönmesn kokuyorum normalden dedim isteğe bağlı olmuyomu dedim olmuyo dedi ben ağladım zaman aşırı şeklde kendimden geçiyorum bayılma derecine geliyorum buda guatr ameliyatından sonra oldu panik atak durumu var dedim ama yok işte sinir oluyorum kim nasıl istiyosa öyle yapsın nedr bu normal doğum isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?