- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.941
Canım peki doktorun ne diyo. Ne zamana kadar beklemeyi düşünüyor[/QUOTE]benim bebis daha kanala bile girmemisti gecen hafta ki kontrolde.. öyle sanci ya da kasilma da hissetmiyorum.. ama dediginiz gibi hayirlisi ile gelsinler insallah..
Sancı cekmek canm cok zor 16 saat sancı cektm geldıkce bı yerlerden tutup guc alıyodum ama son sancılar da artık takatım kalmamıstı.en son doktorun hemsırenın elınden tuttum ne olur benı sezeryana alın dayancak gucum kalmadı dedm.sonrası o sancıdan sonra cok kolay sadece alttan olan dıkısın agrıyo o da olur o kadar ne yapalm.kucagına alıp kokusunu cekınce bısey kalmıyo.hep tesellı ettm kendı mı gecıcek bugun de gecıcek dıye.rabbım bızı o kuvvette yaratmıs kı o sorumlulugu verıyo.@misscheryÇok zordu derken sancı çekme suresimi sonrasımı zor olan kısım en çok hangisiydi canim
valla kurtulmuşsn sağ sağlım bnmde düşünmekten gözüme uyku girmiyorSancı cekmek canm cok zor 16 saat sancı cektm geldıkce bı yerlerden tutup guc alıyodum ama son sancılar da artık takatım kalmamıstı.en son doktorun hemsırenın elınden tuttum ne olur benı sezeryana alın dayancak gucum kalmadı dedm.sonrası o sancıdan sonra cok kolay sadece alttan olan dıkısın agrıyo o da olur o kadar ne yapalm.kucagına alıp kokusunu cekınce bısey kalmıyo.hep tesellı ettm kendı mı gecıcek bugun de gecıcek dıye.rabbım bızı o kuvvette yaratmıs kı o sorumlulugu verıyo.@misschery
Valla biyolojik olarak gücümüz var deniyor ama benim şu an kasılmalarim var o bile canımı yakıyor ki doğum sancılarını düşünmek istemiyorum. Ama senin adına çok sevindim bebeğini kucağına almışsın umarım ikinizde çok sagliklisinizdir. Sonrasındaki acı kaç gün sürüyor tuvalete giderken yanma yapıyorum dikislerSancı cekmek canm cok zor 16 saat sancı cektm geldıkce bı yerlerden tutup guc alıyodum ama son sancılar da artık takatım kalmamıstı.en son doktorun hemsırenın elınden tuttum ne olur benı sezeryana alın dayancak gucum kalmadı dedm.sonrası o sancıdan sonra cok kolay sadece alttan olan dıkısın agrıyo o da olur o kadar ne yapalm.kucagına alıp kokusunu cekınce bısey kalmıyo.hep tesellı ettm kendı mı gecıcek bugun de gecıcek dıye.rabbım bızı o kuvvette yaratmıs kı o sorumlulugu verıyo.@misschery
İnşallah herşey yolunda gider , dualarımız sen ve bebeğinle. Rabbim yarcımcınız olsun. Bizleri habersiz bırakma.
Oyle canim biliyorum cok zor ama elden bisey de gelmiyor duadan ve ALLAHA siginmaktan baska. Bugunlerde gecicek insAllah bizde kavusucaz yavrularimiza. Oglum 2 bucuk kilo oldu buyudu. bazen bende bakıyorum diger bebeklere benim oglumdan daha da kucukler var onlara dua etmekle birlikte halimize sukrediyorum. Rabbim butun yavrulara bizim evlatlarimiza da sifa nasib eylesin insAllah. Dualarim sizinle canim
Ödem de atmistir yavrum benimki de oyle kilool aldi sonra birden 400 gr verdi simdi toparladi cok şükür. Senin yavrunda toparlicak insAllah iylesicek bol bol yicek tombis yanaklari olucak sende opmeye doyamican :) Allahin izniyle
Öyle düsünme canm her sey gelıp gecıcı.ben son gune kadar uyudum yedm ıctm gezdm.hatta suyumun geldıgı gun gunduz 1 2 saat carsıda gezdm eksıklerı aldm.sen guclu olacaksn kı basarabılesın.bız cıkıs yaparken bı kızı sezeryana alıyolardı aglıyodu onada tesellı verdm bız guclu olnak zorundayız kı evladımıza bakalmvalla kurtulmuşsn sağ sağlım bnmde düşünmekten gözüme uyku girmiyorçok korkuyorum be içtimi yedimi bilmiyorum zamn nasıl geçiyo bilmiyorum uykumun bile anlamı yok sanki hiç uyumuyorum gibi nasıl yenecem bunu bilmiyorum son haftalr en azından rahat geçrsen diyorum da olmuyo bizede dua edin
Amın canm cok sukur ıyıyız evdeyız artık em uyu em uyu madundayız.darısı sıze olsn.bugun 3.gunum ılk gune gore dıkıslerım daha ıyı.ılk hastanede gıttım lavaboya ama yanma olmadı.tabi oturup kalkmada zorlanıyosun ama o da gecıcı suan ayaga kalkıp rahatca yuruyebılıyorm.bıraz sagdan soldan destek alıp kalkıyorm.Valla biyolojik olarak gücümüz var deniyor ama benim şu an kasılmalarim var o bile canımı yakıyor ki doğum sancılarını düşünmek istemiyorum. Ama senin adına çok sevindim bebeğini kucağına almışsın umarım ikinizde çok sagliklisinizdir. Sonrasındaki acı kaç gün sürüyor tuvalete giderken yanma yapıyorum dikisler
haklısın öyle olmak zorundayız da ne biliym ben bu konularda çok hassasım sanki benm başım ağrısa ağlamak istiyorum hemn çok kötü oluyorum da o an nasıl olcak bilmiyorumÖyle düsünme canm her sey gelıp gecıcı.ben son gune kadar uyudum yedm ıctm gezdm.hatta suyumun geldıgı gun gunduz 1 2 saat carsıda gezdm eksıklerı aldm.sen guclu olacaksn kı basarabılesın.bız cıkıs yaparken bı kızı sezeryana alıyolardı aglıyodu onada tesellı verdm bız guclu olnak zorundayız kı evladımıza bakalm
Ozelliklede sana cok ihtiyaci olucak seninle daha cabuk iyileşecek. Ablasida ona destek olucak. InsAllah sen ikisinede yeteceksin hayirlisiyla evladinda gelsin evinize insAllah guzel günler sizinle olucakİnşallah canım bir ablasını bir kendisini bol bol öpeceğim inşallah çalışma hayatına geri dönecektim vazgeçtim hatta bırakmayacağım zaten oğluşum özel ilgi isteyecek yemesi içmesi konuşması diğer ameliyatları filan
Guclu ol pozıtıf dusun.ben basarabılırm de sureklı.hakkında hayırlısı neyse o olsn canm.daha 4 haftan var kendı gevset bırazhaklısın öyle olmak zorundayız da ne biliym ben bu konularda çok hassasım sanki benm başım ağrısa ağlamak istiyorum hemn çok kötü oluyorum da o an nasıl olcak bilmiyorumyarın da kontrolmz var ne diyecek bilmiyorum
inşallah yapabilirm öyle . gecen hafta nst ye grdim ilk defa ama bebeğin harektleri az dedi çok kötü deil ama yine isteyecm dedi gittim bşyler yedim fln sonucu gösterdm yine aynısını dedi hastane kapandığı için acil bölümden girmek zorunda kaldım allahım girdim orayada neyse bi kadın iki kere çığlık attı ama nasıl bşydi biride yanmda sancısı vardı çok etkilndm orda midem bulandı ateş bastı bni daha fazla bağırsaydı çıkıp gidecktm ordan artık doğum yapılan yerde değildi yukarıda doğum yeri napıyolardı bilemedm gerçktn.Guclu ol pozıtıf dusun.ben basarabılırm de sureklı.hakkında hayırlısı neyse o olsn canm.daha 4 haftan var kendı gevset bıraz
inşallah herşy istedinz gibi olur :) allah yardımcımız olsunSon günlerde bebeğin hareketleri azalır diyorlar kızlar benim bebek baya hareket ediyor herkes yerlesmemistir kanala o zaman diyor nst de sancı çıktı ptsi alt bölgemde baya ağrı hissediyorum yarın kontrolüm var dua edin açılmam olsun yani bebek yerleşmiştir ınsallaj da doğum için yatarim
Benimki inanılmaz aşırı hareketli bi bebekti, yeri yerinden oynatiyordu. Artık o aşırılıgı kalmadı. 38 haftayı bitiriyoruz, kafasi kanala girmek üzere demişti doktorum. Çok düzenli kasilmalarim var ama nstde sancı çıkmıyor. Ben de anlamıyorum artık. Etraftan insanlar, karnin aşağı inmemiş daha doguma var diyorlar. Son günler hem bedenen zor, hem beklemek zor. Bazen hamile olduğumu bile fark etmiyorum kuş gibi hafifim. Bazen yatakta sağdan sola donemiyorum.Son günlerde bebeğin hareketleri azalır diyorlar kızlar benim bebek baya hareket ediyor herkes yerlesmemistir kanala o zaman diyor nst de sancı çıktı ptsi alt bölgemde baya ağrı hissediyorum yarın kontrolüm var dua edin açılmam olsun yani bebek yerleşmiştir ınsallaj da doğum için yatarim
insallh hersey gönlunuzce olsun.. benimde bugun cati muayenesinden snra cok hareketlendi sanki. Bebegm hareket ettikce cok asagida sanci hissediyorm cok kotü oluyorm. Kafasi tam yerlesmemis deyip muayenede karnima biraz baski yapmisti doktor acaba kanalami girdi iyice ondan mi byle oldu die dusunuyorm bilemiyorumSon günlerde bebeğin hareketleri azalır diyorlar kızlar benim bebek baya hareket ediyor herkes yerlesmemistir kanala o zaman diyor nst de sancı çıktı ptsi alt bölgemde baya ağrı hissediyorum yarın kontrolüm var dua edin açılmam olsun yani bebek yerleşmiştir ınsallaj da doğum için yatarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?