2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay çok heyecanlı oluyor dimi :) sağol canım sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alirsin inşallah mis kokulunu.

Kesinlikle öyle canım alistirmamakla iyi yapıyorsun masaj yaparak. Benimde oğlum yapamıyordu kakasını kulak cubugunu zeytinyağına batırıp öyle yaptırıyordum maalesef ki alistirmistim nerdeyse iki buçuk aylık olana kadar öyle devam etmişti başka türlü yapmıyordu aslında senin gibi masaj falan yapsaydım direnseydim olabilirdi ama kolayına kaçmıştım şimdiki aklım olsa tabi yapmam öyle sürekli. İnşallah kızım da bu sorunla karşılaşmam zor bir durumdu gercekten.
Tesekkur ederim canim sancı çekiyorum hala evdeyim bir saate hastaneye gidicem

Hayirli aksamlar arkadaslar en son aanirim nişanim geldi diye yazmistim birkac sonra uyurken suyumun gelmesiyle uyandim hastaneye gittim.zor bir dogumdu ilk kizima bakarak ama sukur sabah yavrumu kucagima aldim darisi bekleyenlere. Ama cok ozlemisim bebekli gunleri kucagima alinca tum kaygilarim uctu gitti

Valla kizlar Allah kolaylik versin bu son demler artik hayilrisiyla yavrulari aliriz insallahm her gebelik birbirinden farkli hakikaten kizimda kus gibiydim boyle 1p tane dogururum diyofum ama 2.de cortladim resmen buyuk konusmusum hsonu dr a onumuzdeki hafta alalim diye israr edecem o derece

Ben de bugün kontrole gittim ve nst de 40 50 lerde 4 kez sancı çıktı. Doktor açıklık var mı diye baktı ama açıklık yokmuş. 10 gün içerisinde gelir muhtemelen dedi pzt tekrar kontrole gideceğim.
Tabii ben biraz panik oldum çünkü daha 36+5 teyim. Yalancı sancı olabilir açıklık da yok. Doktor niye öyle dedi bilemedim. Başı kanala mı girdi acaba o anda da soramadım şaşkınlığımdan :D
Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

Hayirli aksamlar arkadaslar en son aanirim nişanim geldi diye yazmistim birkac sonra uyurken suyumun gelmesiyle uyandim hastaneye gittim.zor bir dogumdu ilk kizima bakarak ama sukur sabah yavrumu kucagima aldim darisi bekleyenlere. Ama cok ozlemisim bebekli gunleri kucagima alinca tum kaygilarim uctu gitti[/QUOTE
hadi gözün aydın cnm gerçi bana varda daha :) inşallah bizde atlatırız

Merhaba hanımlar... ne zamandır takip ediyorum sizi okuduklarımdan çok şey öğrendim ve yardımınıza ihtiyacım var. 3 kasımda sezaryan oldum ve sütüm gelmedi doğal olarak biberonla besledik bebeğimi. Simdi sütüm geldi 2 gündür ama almoyo bebeğim nasıl unutturucam nasıl alıştırmalıym memeye yardım edin lutfen çok moralim bozuluyor. Deneyimli anneler bilirler

Kızlar şimdi acilden dönüyorum. Bütün gün hareketsizdi bebek bende sürekli bekledim ama artık bir bakalım dedik. Gittik nst temiz zerre sancı zaten yok kalbi iyi çok şükür. Ayın 14. De sezaryenim vardı benim ama hep kendimi suçluyordum acaba döner mi ya da ben kendi isteğim üzerine mi yapıyorum bunu psikolojik gibisinden. Oğlum iyice sola sokmuş kafayı yanlamasına duruyor yani ve de plesantam eskimeye başlamış. Yanlarından resmen artık gözükür şekilde. Yani tam zamanlıca ve doğru bir operasyon kararı almışız çok şükür. Demem o ki hareketsizlikte çok önemli bir şeymiş gidip bir görünmek lazım belkide plesantadan dolayı yavaşladı biraz. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize

Kızlar şimdi acilden dönüyorum. Bütün gün hareketsizdi bebek bende sürekli bekledim ama artık bir bakalım dedik. Gittik nst temiz zerre sancı zaten yok kalbi iyi çok şükür. Ayın 14. De sezaryenim vardı benim ama hep kendimi suçluyordum acaba döner mi ya da ben kendi isteğim üzerine mi yapıyorum bunu psikolojik gibisinden. Oğlum iyice sola sokmuş kafayı yanlamasına duruyor yani ve de plesantam eskimeye başlamış. Yanlarından resmen artık gözükür şekilde. Yani tam zamanlıca ve doğru bir operasyon kararı almışız çok şükür. Demem o ki hareketsizlikte çok önemli bir şeymiş gidip bir görünmek lazım belkide plesantadan dolayı yavaşladı biraz. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize
İyi ki gitmişsin canım çok şükür bebeğin iyiymiş. Doğum yöntemini boşver artık hayırlısı böyleymiş elinden gelen bişey değil sonuçta. Sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah :)

İyi ki gitmişsin canım çok şükür bebeğin iyiymiş. Doğum yöntemini boşver artık hayırlısı böyleymiş elinden gelen bişey değil sonuçta. Sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah :)

Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin evladı sağlıklı olsun:dua: sağlıkla büyüsün:anne:

Merhaba hanımlar... ne zamandır takip ediyorum sizi okuduklarımdan çok şey öğrendim ve yardımınıza ihtiyacım var. 3 kasımda sezaryan oldum ve sütüm gelmedi doğal olarak biberonla besledik bebeğimi. Simdi sütüm geldi 2 gündür ama almoyo bebeğim nasıl unutturucam nasıl alıştırmalıym memeye yardım edin lutfen çok moralim bozuluyor. Deneyimli anneler bilirler
daha once de yazmistim buraya, arkadasimin tavsiyesi ile facede bir grup buldum... emzirme sanati diye.. bayagi ilgililer, ve yonlendiriyorlar.. tamamen anne sütü ve emzirme odakli..oraya üye üye olup bir sorabilirsin.. uye olmadan once grup kurallari ile ilgili test var, dikkatli cevapla

Benimki inanılmaz aşırı hareketli bi bebekti, yeri yerinden oynatiyordu. Artık o aşırılıgı kalmadı. 38 haftayı bitiriyoruz, kafasi kanala girmek üzere demişti doktorum. Çok düzenli kasilmalarim var ama nstde sancı çıkmıyor. Ben de anlamıyorum artık. Etraftan insanlar, karnin aşağı inmemiş daha doguma var diyorlar. Son günler hem bedenen zor, hem beklemek zor. Bazen hamile olduğumu bile fark etmiyorum kuş gibi hafifim. Bazen yatakta sağdan sola donemiyorum.
Karnin inmesi meselesi bana mantıklı gelmiyor canım bu haftalarda başı zaten rahim ağzında bebeğin yani doğum baslayacak bebek ordan aşağı inecek daha nereye inebilir doğum baslamadan ki karnin insin hem bebek gittikçe büyüyor nereye inecek bence son zamanlar daha çok yukarda gibi geliyor insana

insallh hersey gönlunuzce olsun.. benimde bugun cati muayenesinden snra cok hareketlendi sanki. Bebegm hareket ettikce cok asagida sanci hissediyorm cok kotü oluyorm. Kafasi tam yerlesmemis deyip muayenede karnima biraz baski yapmisti doktor acaba kanalami girdi iyice ondan mi byle oldu die dusunuyorm bilemiyorum:110:
Aynen bebek hareket ettikçe ağrı çoğalıyor canım Allah razı olsun duan için seninde gönlünce olsun inşallah

Ben de bugün kontrole gittim ve nst de 40 50 lerde 4 kez sancı çıktı. Doktor açıklık var mı diye baktı ama açıklık yokmuş. 10 gün içerisinde gelir muhtemelen dedi pzt tekrar kontrole gideceğim.
Tabii ben biraz panik oldum çünkü daha 36+5 teyim. Yalancı sancı olabilir açıklık da yok. Doktor niye öyle dedi bilemedim. Başı kanala mı girdi acaba o anda da soramadım şaşkınlığımdan :KK70:
Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?
Merhaba canım.ben geçen haftaki kontrolde 37+1 de gittiğimde rahim ağzı iyice kısalmış ve rahim incelmeye başlamış demişti.bebek te doğum kanalına yerleşmiş demişti,3 gün sonra 37+4 te sabah suyum gelmeye başladı ve doğum gerçekleşti.sen de keşke rahim ağzı uzunluğunu fln sorsaydin.bence her an hazırlıklı ol derim

Her kullanim sonrasi mi yapiyosun canim. Ben surekli sagdigim icin gunde 5 6 kez Bende oyle yapiyordum ama kuruyunca beyaz beyaz toz gibi seyler olusmaya basladi kirec gibi sende de oyle oluyormu
Ben günde 1 yada 2 kez kullanıyorum canım. Akşamları kaynatıyorum. Bende söylediğin gibi birşey oluşmadı. Biberon temizleme jelleri var. Ben ondan da almıştım fakat kullanmadım henüz.

Back