2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
işte bi bilgim olsa öle bşy oluncada oluyomu diye allah büyük bakalım inşallah bşy öğrenirim nettn araştırym ne gibi durumda sezeryan olumuyo acaba. siz doğum yaptınzmı

Normal dogum devlet hastanelerinde zorunlu annenin yada bebegin hayati tehlikesi olmadigi surece sezeryan yapmiyorlar saglik bakanligi kararnamesinden dolayi istege bagli sezeryan yasak sadece onceki dogumu sezeryan olanlara yapiliyor sezeryan bende devlete gidiyorum ordan biliyorum

Hiç öyle teknik bilgiler vermedi ben de şaşkınlıktan soramadım o an. Pazartesi tekrar gidicem o gün sorayım canım bunları teşekkür ederim :)

Avent in göğüs kalkanı var belki o işe yarar. Kapak gibi ama göğüs ucuna temas ettirmiyor hem de hava alıyor daha çabuk iyileştiriyor

A
Allah analı babalı büyütsün

Iyiki gitmişsin gercekten. Ama sana bişey söyliym bence böylesi daha huzurlu senin için sen azından doğum şeklin belli ve sen karar vermedin bebek kendisi karar verdi
İnan kararsızlık çok zor bir sabah uyanıyorum normal yaparım diye sonra yok diyorum sezeryan günü alım. Daha zor yani

Kızlar 40 dk önce nişanım ve suyum aynı anda geldi. Şimdi duş aldım. Birazdan hastaneye gidiyoruz. 40 +6 olduk bugün,nihayet "inşallah" geliyor oğlum. Şimdiden duamı edeyim Rabbim doğuran ve doğurmayan hepimizin evlatlarını bizlere sağlıklısı ile bağışlasın inşallah. Doğum yapacakları da bir avaz da kurtarsın, bekleyenlere sabır güç versin inşallah, Amin.

Amin canim ❤ guzel haberlerini bekliyoruz en kisa ve kolay şekilde

Emzirmeye önce karbonatlı suya batırılmış pamukla gogus ucunu silersen iyi geliyormuş canım bi dene istersen

Hadi bakalım güzel haberlerinı bekliyoruz

hadi ins saglikla kucagina alirsin yavrunu.. kolay bir dogum olsun ins..

Allhim yardimcin olsun kolaycik dogumun olsun insllah saglikla kavusursunuz.

Canm nst normal dogum olana kadar cekılıyo kı bebegın kalp atısı takıp edılıyo benm en son kı sancım da bıle olculdu oyle cıktm catala dogum yaptm.bebegı rıske atmıyolar kalp atısı yavaslarsa sezeryana alıyolar.evet ben de oyle bagırıyodum kı oda da nstye gelenler bana korkarak acıyarak bakıp gıdıyodu.3 oda var dı dogum katında bırı nst bırı sancı odası bırıde catal olan normal dogum odasıydı hepsının dıp dıbe olması bencede sacma cunku ınsanın pısıkolojısını bozuyo.

Evet dogumdan 1 gun once benımkının de hareketı azalmıstı hatta korktum doktora gıdıcektm gerek kalmadı dogum ıcın gıttm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…