- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.001
işte bi bilgim olsa öle bşy oluncada oluyomu diye allah büyük bakalım inşallah bşy öğrenirim nettn araştırym ne gibi durumda sezeryan olumuyo acaba. siz doğum yaptınzmıPsikiyatriden panik atak raporu falan alsanız yine olmaz mi? Panik atakla normal doğum zor benceinşallah gönlünüzce olur herşey. Insanın da hayatta 2 3 tane çocuğu oluyor. Imkanları biraz zorlayabiliyorsaniz, doğumu özelde yapmanızı tavsiye ederim. Zaten bugüne kadar özele gitseydiniz, her ay kontroller ve tahliller toplayınca az bi para etmiyor. En azından o harcamadan kurtuldunuz bugüne kadar devlete giderek. Şimdi sadece doğum ücretini ayarlayarak özele gidebilirsiniz
Devletle ilgili hic bilgim yok malesef. Hayır 38.haftadayimişte bi bilgim olsa öle bşy oluncada oluyomu diye allah büyük bakalım inşallah bşy öğrenirim nettn araştırym ne gibi durumda sezeryan olumuyo acaba. siz doğum yaptınzmı
anldım cnm sizin nasıl olcakDevletle ilgili hic bilgim yok malesef. Hayır 38.haftadayim
Normal dogum devlet hastanelerinde zorunlu annenin yada bebegin hayati tehlikesi olmadigi surece sezeryan yapmiyorlar saglik bakanligi kararnamesinden dolayi istege bagli sezeryan yasak sadece onceki dogumu sezeryan olanlara yapiliyor sezeryan bende devlete gidiyorum ordan biliyorummağlesf cnm ben 30 haftama girdm sormaya başldım 34 e kadr ters duruyordu dedim inşallah dönmesn kokuyorum normalden dedim isteğe bağlı olmuyomu dedim olmuyo dedi ben ağladım zaman aşırı şeklde kendimden geçiyorum bayılma derecine geliyorum buda guatr ameliyatından sonra oldu panik atak durumu var dedim ama yok işte sinir oluyorum kim nasıl istiyosa öyle yapsın nedr bu normal doğum isteği
Hiç öyle teknik bilgiler vermedi ben de şaşkınlıktan soramadım o an. Pazartesi tekrar gidicem o gün sorayım canım bunları teşekkür ederim :)Merhaba canım.ben geçen haftaki kontrolde 37+1 de gittiğimde rahim ağzı iyice kısalmış ve rahim incelmeye başlamış demişti.bebek te doğum kanalına yerleşmiş demişti,3 gün sonra 37+4 te sabah suyum gelmeye başladı ve doğum gerçekleşti.sen de keşke rahim ağzı uzunluğunu fln sorsaydin.bence her an hazırlıklı ol derim
Avent in göğüs kalkanı var belki o işe yarar. Kapak gibi ama göğüs ucuna temas ettirmiyor hem de hava alıyor daha çabuk iyileştiriyorKızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Aynen hadi inşGünaydınbugün doğuralım bari artık Allahım
Allah analı babalı büyütsünHayirli aksamlar arkadaslar en son aanirim nişanim geldi diye yazmistim birkac sonra uyurken suyumun gelmesiyle uyandim hastaneye gittim.zor bir dogumdu ilk kizima bakarak ama sukur sabah yavrumu kucagima aldim darisi bekleyenlere. Ama cok ozlemisim bebekli gunleri kucagima alinca tum kaygilarim uctu gitti
Iyiki gitmişsin gercekten. Ama sana bişey söyliym bence böylesi daha huzurlu senin için sen azından doğum şeklin belli ve sen karar vermedin bebek kendisi karar verdiKızlar şimdi acilden dönüyorum. Bütün gün hareketsizdi bebek bende sürekli bekledim ama artık bir bakalım dedik. Gittik nst temiz zerre sancı zaten yok kalbi iyi çok şükür. Ayın 14. De sezaryenim vardı benim ama hep kendimi suçluyordum acaba döner mi ya da ben kendi isteğim üzerine mi yapıyorum bunu psikolojik gibisinden. Oğlum iyice sola sokmuş kafayı yanlamasına duruyor yani ve de plesantam eskimeye başlamış. Yanlarından resmen artık gözükür şekilde. Yani tam zamanlıca ve doğru bir operasyon kararı almışız çok şükür. Demem o ki hareketsizlikte çok önemli bir şeymiş gidip bir görünmek lazım belkide plesantadan dolayı yavaşladı biraz. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize
Amin canim ❤ guzel haberlerini bekliyoruz en kisa ve kolay şekildeKızlar 40 dk önce nişanım ve suyum aynı anda geldi. Şimdi duş aldım. Birazdan hastaneye gidiyoruz. 40 +6 olduk bugün,nihayet "inşallah" geliyor oğlum. Şimdiden duamı edeyim Rabbim doğuran ve doğurmayan hepimizin evlatlarını bizlere sağlıklısı ile bağışlasın inşallah. Doğum yapacakları da bir avaz da kurtarsın, bekleyenlere sabır güç versin inşallah, Amin.
Emzirmeye önce karbonatlı suya batırılmış pamukla gogus ucunu silersen iyi geliyormuş canım bi dene istersenKızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Hadi bakalım güzel haberlerinı bekliyoruzKızlar 40 dk önce nişanım ve suyum aynı anda geldi. Şimdi duş aldım. Birazdan hastaneye gidiyoruz. 40 +6 olduk bugün,nihayet "inşallah" geliyor oğlum. Şimdiden duamı edeyim Rabbim doğuran ve doğurmayan hepimizin evlatlarını bizlere sağlıklısı ile bağışlasın inşallah. Doğum yapacakları da bir avaz da kurtarsın, bekleyenlere sabır güç versin inşallah, Amin.
hadi ins saglikla kucagina alirsin yavrunu.. kolay bir dogum olsun ins..Kızlar 40 dk önce nişanım ve suyum aynı anda geldi. Şimdi duş aldım. Birazdan hastaneye gidiyoruz. 40 +6 olduk bugün,nihayet "inşallah" geliyor oğlum. Şimdiden duamı edeyim Rabbim doğuran ve doğurmayan hepimizin evlatlarını bizlere sağlıklısı ile bağışlasın inşallah. Doğum yapacakları da bir avaz da kurtarsın, bekleyenlere sabır güç versin inşallah, Amin.
Allhim yardimcin olsun kolaycik dogumun olsun insllah saglikla kavusursunuz.Kızlar 40 dk önce nişanım ve suyum aynı anda geldi. Şimdi duş aldım. Birazdan hastaneye gidiyoruz. 40 +6 olduk bugün,nihayet "inşallah" geliyor oğlum. Şimdiden duamı edeyim Rabbim doğuran ve doğurmayan hepimizin evlatlarını bizlere sağlıklısı ile bağışlasın inşallah. Doğum yapacakları da bir avaz da kurtarsın, bekleyenlere sabır güç versin inşallah, Amin.
Canm nst normal dogum olana kadar cekılıyo kı bebegın kalp atısı takıp edılıyo benm en son kı sancım da bıle olculdu oyle cıktm catala dogum yaptm.bebegı rıske atmıyolar kalp atısı yavaslarsa sezeryana alıyolar.evet ben de oyle bagırıyodum kı oda da nstye gelenler bana korkarak acıyarak bakıp gıdıyodu.3 oda var dı dogum katında bırı nst bırı sancı odası bırıde catal olan normal dogum odasıydı hepsının dıp dıbe olması bencede sacma cunku ınsanın pısıkolojısını bozuyo.inşallah yapabilirm öyle . gecen hafta nst ye grdim ilk defa ama bebeğin harektleri az dedi çok kötü deil ama yine isteyecm dedi gittim bşyler yedim fln sonucu gösterdm yine aynısını dedi hastane kapandığı için acil bölümden girmek zorunda kaldım allahım girdim orayada neyse bi kadın iki kere çığlık attı ama nasıl bşydi biride yanmda sancısı vardı çok etkilndm orda midem bulandı ateş bastı bni daha fazla bağırsaydı çıkıp gidecktm ordan artık doğum yapılan yerde değildi yukarıda doğum yeri napıyolardı bilemedm gerçktn.
Evet dogumdan 1 gun once benımkının de hareketı azalmıstı hatta korktum doktora gıdıcektm gerek kalmadı dogum ıcın gıttmSon günlerde bebeğin hareketleri azalır diyorlar kızlar benim bebek baya hareket ediyor herkes yerlesmemistir kanala o zaman diyor nst de sancı çıktı ptsi alt bölgemde baya ağrı hissediyorum yarın kontrolüm var dua edin açılmam olsun yani bebek yerleşmiştir ınsallaj da doğum için yatarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?