2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maşallah darisi bize olsun. Saglicakla buyut kızını. Ben de sancı cekiyorum. Bakalim ne zaman gelecek?

Geçmiş olsun sabah aç karnına bir çay kaşığı zerdeçal bir tatlı kaşığı balı macun kıvamına getirip yiyebilirsin oğlumda da hastalıktan sonra kalan inatçı kuru öksürüğü kesen sadece bu olmuştu bi kaç gün düzenli tüketilirse faydası olur birde zerdeçal hamilelikte tüketiliyormu bi araştır ondan sonra ye canım

Şimdi bende mebbise baktım doğum öncesi 3 hafta izin o doğum yaptığında sonrası başlıycak doğum öncesi yazmislar ozellikle
Ben dun ayni seylerle uğraştım. Dogum gec olursa arayi kapatmaniza gerek yok sadece dogum belgesi yolluyorsunuz. Il milli eğitim özlük sube ile görüşün. Bana söylenen bu

Do

Canım ben çay Kaşığı toz zencefil ile balı karıştırıyorsun sabah akşam macun gibi yiyorsun iyi geliyordu İnşallah sana da iyi gelir

Bugun kntrolümüz vardi sükur hersey yolunda bebegm 3 kilo olmuş.. Cati muayenesi oldum 2 cm aciklik var dedi 3 santim yaptm dedi sadece bebegimin basi biraz yukardaymis muayene ederken bi ara eliyle karnima bastrdi o an bi agrim oldu. Kanaman olabilir adet kanamasina donerse gel dedi. Hersey normal gözükuyo simdilik bekleyenler olarak hayirlisiyla bizde kavussaydik bebislerimize

Her zaman bu şekilde mi yapıodisun popişini uyarıyor musun?
Yok canim surekli yapmadim 1 kere yaptim ve ise yaradi. Surekli yapmak riskli olabilir yani ona alisir ve tembellesir. Cok sıkıntisi oldugunu dusundugum icin yapmistim onu. Hala karin agrisi var ama masajla cok sukur kakasini yapiyor masaj en guzel yontem

Bugün doktordan geldim nst de 2 defa sancim çıktı 80 üzerı doktorum sancıları çok önemsemiyor çünkü şimdi yoksa 5 dak sonra şansın olur diyor bebek kalp atışı önemliymiş nst de. Ben size birşey sormak istiyorum 38. Haftanın içindeyim doğum yaklaşma belirtisi olma ihtimali var mı nst de çıkan sancılarin. Çünkü artık çok ağırlaştım ve yoruldum

İnşallah herşey yolunda gider , dualarımız sen ve bebeğinle. Rabbim yarcımcınız olsun. Bizleri habersiz bırakma.

Maşallah darisi bize olsun. Saglicakla buyut kızını. Ben de sancı cekiyorum. Bakalim ne zaman gelecek?
Ay çok heyecanlı oluyor dimi :) sağol canım sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alirsin inşallah mis kokulunu.

Kesinlikle öyle canım alistirmamakla iyi yapıyorsun masaj yaparak. Benimde oğlum yapamıyordu kakasını kulak cubugunu zeytinyağına batırıp öyle yaptırıyordum maalesef ki alistirmistim nerdeyse iki buçuk aylık olana kadar öyle devam etmişti başka türlü yapmıyordu aslında senin gibi masaj falan yapsaydım direnseydim olabilirdi ama kolayına kaçmıştım şimdiki aklım olsa tabi yapmam öyle sürekli. İnşallah kızım da bu sorunla karşılaşmam zor bir durumdu gercekten.

Oyle canim biliyorum cok zor ama elden bisey de gelmiyor duadan ve ALLAHA siginmaktan baska. Bugunlerde gecicek insAllah bizde kavusucaz yavrularimiza. Oglum 2 bucuk kilo oldu buyudu. bazen bende bakıyorum diger bebeklere benim oglumdan daha da kucukler var onlara dua etmekle birlikte halimize sukrediyorum. Rabbim butun yavrulara bizim evlatlarimiza da sifa nasib eylesin insAllah. Dualarim sizinle canim

Ben de günde 3-4 saat yürüyorum bana mısın demiyor. Yalancı sancıdır kasılmadır sertleşmedir hiçbiri yok. Bel kasık karın ağrılarım dahi yok. Nasıl doğuracağım acaba endişelenmeye başladım gününü geçecek diye.

Canım has kestane balının içine biraz limon sıkıp 2 tatlı kaşığı her gece ya da gündüz at ağzına. İnanılmaz öksürük kesiyor

Bende kasılmalar sertleşmeler var aslında amaç hızlandırmak ama hiç belli olmuyo olmasa da birden de çıkabilir canım biz yine yürümeye devam edelim yürümek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…