- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.921
Maşallah darisi bize olsun. Saglicakla buyut kızını. Ben de sancı cekiyorum. Bakalim ne zaman gelecek?Tekrardan selam kızlar :) tebrik eden herkese çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin basina inşallah..İşte doğum hikayem..
O gece saat 1 de sancilarim artınca hastaneye gittik yatış yapıldı çok az açılma var dedi ebe. Nst de sanci 10 ve 20 lerde(megersem cihaz bozulmuş).. ama ben yatakta sancı çekiyorum kalkmak yasakmis.sonra çok şiddetlendi ve ıkinma isteği geldi son birkaç sancida ben nst cihazının demirlerine asiliyorum sancidaniyi geliyordu biseyleri sıkmak falan. En son lavaboya gitme ihtiyacı duydum gittim ama yapamadım tekrar döndüm ve yine şiddetli bir sancı ve ıkinma isteği bu sefer kayinvalideme ebeyi çağırmasını açıklık muayenesi yapmasını istedim. Geldi ebe baktı süper harika falan dedi hadi çatala çıkıyoz dedi ben şok bı o kadar mutlu sancılar bitecek kurtulacam diye. Çatala çıkarken son sanciyi çektim geçmesini bekledim ebe çik diyor çıkamıyorum:)) geçince hemen çıktım suyumu patlattı ve ıkinma sakın dedi maalesef ki ikindim sonra tekrar ıkın dedi ikinci ıkınısimda geldi küçük prenses :) cok çabuk açılma oldu. hızlı doğum oldu diye rahimi toparlayamadilar bir türlü tam bir buçuk saat Çatalda kaldım kanamayı durduramiyorlardi ve habire gevsiyordu rahim. Neyse ki sonra toparlandı ve bebisimin yanına gittim odaya. Çok güzel bir duygu cokkk. Onu görünce unutuyorsun acıların hepsini. Allah hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin. 7 kasim saat 04.20 de 3190 Gr. Ve 50 cm. doğdu kızım.
Geçmiş olsun sabah aç karnına bir çay kaşığı zerdeçal bir tatlı kaşığı balı macun kıvamına getirip yiyebilirsin oğlumda da hastalıktan sonra kalan inatçı kuru öksürüğü kesen sadece bu olmuştu bi kaç gün düzenli tüketilirse faydası olur birde zerdeçal hamilelikte tüketiliyormu bi araştır ondan sonra ye canımGünaydın kızlar.. 3 gündür öksürmekten boğazım parçalandı. Özellikle geceleri artıp hiç uyutmuyor. Gıcık ve kuru öksürük şeklinde. Sağlık ocağına gittim bugün doktor perebron diye bi şurup yazdı ama kullanasım gelmiyor. Ne iyi gelir ki bu kuru öksürüğe?
Ben dun ayni seylerle uğraştım. Dogum gec olursa arayi kapatmaniza gerek yok sadece dogum belgesi yolluyorsunuz. Il milli eğitim özlük sube ile görüşün. Bana söylenen buŞimdi bende mebbise baktım doğum öncesi 3 hafta izin o doğum yaptığında sonrası başlıycak doğum öncesi yazmislar ozellikle
bunu ben de merak ediyorum 37+0 da ayrıldım izin rapor bilgilerime baktım internetten 21 kasım işe dönüş tarihi yazıyor sistemde, daha doğurmadıysak nolacak[/QUOTE
Doğum sonrası izin doğumdan sonra hesaplanıyor 21 Kasım değil de 25 Kasım'da doğum olursa o tarihten itibaren 13 haftalık doğum sonrası iznin başlıyor ama sen bu sürede tabi ki de işe başlamamış oluyorsun
Canım ben çay Kaşığı toz zencefil ile balı karıştırıyorsun sabah akşam macun gibi yiyorsun iyi geliyordu İnşallah sana da iyi gelirGünaydın kızlar.. 3 gündür öksürmekten boğazım parçalandı. Özellikle geceleri artıp hiç uyutmuyor. Gıcık ve kuru öksürük şeklinde. Sağlık ocağına gittim bugün doktor perebron diye bi şurup yazdı ama kullanasım gelmiyor. Ne iyi gelir ki bu kuru öksürüğe?
Ay hafi inşallah güzel haberler bekliyoruz sendenTeşekkür ederim ben de bilmiyodum
Yok canim surekli yapmadim 1 kere yaptim ve ise yaradi. Surekli yapmak riskli olabilir yani ona alisir ve tembellesir. Cok sıkıntisi oldugunu dusundugum icin yapmistim onu. Hala karin agrisi var ama masajla cok sukur kakasini yapiyor masaj en guzel yontemHer zaman bu şekilde mi yapıodisun popişini uyarıyor musun?
İnşallah herşey yolunda gider , dualarımız sen ve bebeğinle. Rabbim yarcımcınız olsun. Bizleri habersiz bırakma.Selam canım oğlum Hale’n daha yoğunbakımda, ciğerleri epey iyileşti nefes alırken biraz zorlanıyor ama makineye bağlı değil iki gündür filan, yarın protez damak için muayene olacak ve cuma inşallah operasyon olup takılacak sonra yoğunbakıma geri dönecek uyum sağlama süreci olacakmış protezin
Senin evladın nasıl çıktı mı duruyor mu hala? Ne güzel sizde her gün ziyaret varmış ben haftada iki gün görüyorum anne baba beraber giriyor
Ay çok heyecanlı oluyor dimi :) sağol canım sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alirsin inşallah mis kokulunu.Maşallah darisi bize olsun. Saglicakla buyut kızını. Ben de sancı cekiyorum. Bakalim ne zaman gelecek?
Kesinlikle öyle canım alistirmamakla iyi yapıyorsun masaj yaparak. Benimde oğlum yapamıyordu kakasını kulak cubugunu zeytinyağına batırıp öyle yaptırıyordum maalesef ki alistirmistim nerdeyse iki buçuk aylık olana kadar öyle devam etmişti başka türlü yapmıyordu aslında senin gibi masaj falan yapsaydım direnseydim olabilirdi ama kolayına kaçmıştım şimdiki aklım olsa tabi yapmam öyle sürekli. İnşallah kızım da bu sorunla karşılaşmam zor bir durumdu gercekten.Yok canim surekli yapmadim 1 kere yaptim ve ise yaradi. Surekli yapmak riskli olabilir yani ona alisir ve tembellesir. Cok sıkıntisi oldugunu dusundugum icin yapmistim onu. Hala karin agrisi var ama masajla cok sukur kakasini yapiyor masaj en guzel yontem
Oyle canim biliyorum cok zor ama elden bisey de gelmiyor duadan ve ALLAHA siginmaktan baska. Bugunlerde gecicek insAllah bizde kavusucaz yavrularimiza. Oglum 2 bucuk kilo oldu buyudu. bazen bende bakıyorum diger bebeklere benim oglumdan daha da kucukler var onlara dua etmekle birlikte halimize sukrediyorum. Rabbim butun yavrulara bizim evlatlarimiza da sifa nasib eylesin insAllah. Dualarim sizinle canimSağol canım Allah razı olsun
Ah o zaman yok mu o kadar kıymetli ki bir de zamana bırakmak zorunda kalıyoruz böyle bazı şeyleri sanki çok kolaymış gibi
Kaç kilo olmuş oğlun? Yopunbakımdaki diğer bebeklere göz ucuyla bakıyorum da küçücükler ya prematüre hepsi benim oğlum gibi normal zamanda doğan yok hepsi minicik kıyamam ya
Ne demek istedigini tam anlamadim canim acisiyla mi? Sarkmasiyla mi ? Kuculmemesiyle mi?Sezeryan olan arkadaşlar göbeklerinizle nasıl başa cıktınız
Ben de günde 3-4 saat yürüyorum bana mısın demiyor. Yalancı sancıdır kasılmadır sertleşmedir hiçbiri yok. Bel kasık karın ağrılarım dahi yok. Nasıl doğuracağım acaba endişelenmeye başladım gününü geçecek diye.Şimdi yürüyüşten geldim burda hava müsait 1 saat yürüdüm bakalım evde dur dur oturamıyorum kalkamıyorum en iyisi yürüyüp hava almak bakarsınız işe yara bugün doğruruumbüyük kızımda öyle olmuştu
Günaydın kızlar.. 3 gündür öksürmekten boğazım parçalandı. Özellikle geceleri artıp hiç uyutmuyor. Gıcık ve kuru öksürük şeklinde. Sağlık ocağına gittim bugün doktor perebron diye bi şurup yazdı ama kullanasım gelmiyor. Ne iyi gelir ki bu kuru öksürüğe?
Bende kasılmalar sertleşmeler var aslında amaç hızlandırmak ama hiç belli olmuyo olmasa da birden de çıkabilir canım biz yine yürümeye devam edelim yürümek iyidirBen de günde 3-4 saat yürüyorum bana mısın demiyor. Yalancı sancıdır kasılmadır sertleşmedir hiçbiri yok. Bel kasık karın ağrılarım dahi yok. Nasıl doğuracağım acaba endişelenmeye başladım gününü geçecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?