- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #30.841
Dogum yapan annelere sorum bebeğinizde yenidogan döküntüsü oldu mu kızıöda bugün ufak ufak alerji gibi şeyler oldu sandık meger o yenidogan döküntüsüymüş. Yaşayanlar oldu mu aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın doktor kontrolüm var daha 38+2 yim ama doğum yapasım var her gittiğimde hastanede tutsun doguriym diyorum:)Nst çektir bi canım bende sancı çıkıyor 50 uzerinde
Çok zordu derken sancı çekme suresimi sonrasımı zor olan kısım en çok hangisiydi canimAmın canm.cok zordu anlatamam yasamak lazımmıs.annelık gercekten zormus onu anladm.ama onun kokusunu ıcıne cekmek kadar guzel bısey yok mıs gıbı kokuyo
benim bebis daha kanala bile girmemisti gecen hafta ki kontrolde.. öyle sanci ya da kasilma da hissetmiyorum.. ama dediginiz gibi hayirlisi ile gelsinler insallah..Bugün 40+5 oldum ayrıca benim bebek kanala da erken girmişti. Sürekli kasılma ve yalancı sancılar yaşıyorum. Her an tamam şimdi doğurucam derken geçiyor. Hayırlısı ile gelsinlerde inşallah. Vardır bi hayır .
Amin canım. SağolCanm benmde sancm yoktu hıc az az suyumun gelmesıyle hastaneye gıttm bıraz kendı sancm ve sunı sancıyla normal dogum oldu ssukuro yuzden ılk ılla sancı olacak dıye bısey yok rabbım yardımcınız olsn
Benim oğlumda oldu canım birkaç gün sürdü geçtiDogum yapan annelere sorum bebeğinizde yenidogan döküntüsü oldu mu kızıöda bugün ufak ufak alerji gibi şeyler oldu sandık meger o yenidogan döküntüsüymüş. Yaşayanlar oldu mu aranızda
bende ayni durumdayim sizin gibii cook gerginim resmen gunler gectikce stresim artiyorAynı hisleri yaşıyorum tam beni tarif etmişsiniz![]()
Bunu ben de merak ediyorum F FatimasevketÇok zordu derken sancı çekme suresimi sonrasımı zor olan kısım en çok hangisiydi canim
Canım daha ne kadar beklemeyi düşünüyor doktorun benim doktorum 40+1 de sunı sancı vericek ama ben 2 3 gün daha beklemek istiyorum soru yoksa demekki durabilir senin bebiş durduğuna göre.Bugün 40+5 oldum ayrıca benim bebek kanala da erken girmişti. Sürekli kasılma ve yalancı sancılar yaşıyorum. Her an tamam şimdi doğurucam derken geçiyor. Hayırlısı ile gelsinlerde inşallah. Vardır bi hayır .
Canım doğum yaptın mı ben mı gözden kaçırdım bilmiyorum ama msjını göremedim bugün meral ettim.Kizlar o sancilar gitti sanki surekli bir agri var. Gelen mukus nişan miydi bilmiyorum ama çatı muayenesinden sonra normalse benim sancılar yine yalancı çıktı herhalde offf bıktım beklemekten
bunu ben de merak ediyorum 37+0 da ayrıldım izin rapor bilgilerime baktım internetten 21 kasım işe dönüş tarihi yazıyor sistemde, daha doğurmadıysak nolacakKızlar birşey soracağım. Ben şimdi Doğuma kadar çalışamaz raporu aldım. 37. Haftada. Doğumumuz geç olduğunda ne yapacağız. Tekrardan mı rapor alacağız
PembeLokum canim nasilsin oglun nasil oldu daha iyidir inşAllah
Benim oglumda da oldu hatta 2 gun oncesine kadar yuzunde bir kaybolup bir cikiyordu bugun hic cikmadi. Yani bir sure sonra geciyor canim merak etmeDogum yapan annelere sorum bebeğinizde yenidogan döküntüsü oldu mu kızıöda bugün ufak ufak alerji gibi şeyler oldu sandık meger o yenidogan döküntüsüymüş. Yaşayanlar oldu mu aranızda
21 kasım ise dönüş nasıl yazıyor hocam 16 hafta izin hakkın var doğumu ne zaman yaparsan yap isyerine doğum yaptı raporu vermen yeterlibunu ben de merak ediyorum 37+0 da ayrıldım izin rapor bilgilerime baktım internetten 21 kasım işe dönüş tarihi yazıyor sistemde, daha doğurmadıysak nolacak
ben de anlamadım 3 hafta doğum öncesi izin görünüyor doğum yapıp doğum belgesi götürülünce başlıyor galiba 13 hafta ama ya gecikirse o aradaki süreç resmi olarak noluyor bilemedim21 kasım ise dönüş nasıl yazıyor hocam 16 hafta izin hakkın var doğumu ne zaman yaparsan yap isyerine doğum yaptı raporu vermen yeterli
Aynı şey bende de oluyor son 2 muayenede hele eve geri gelince moralim bozuluyor benim de cuma var muayene 40 hafta doluyor ve artık eve gitmek istemiyorum stres yaptım hatta yine eve yollar mo diye simdidenYarın doktor kontrolüm var daha 38+2 yim ama doğum yapasım var her gittiğimde hastanede tutsun doguriym diyorum:)
Canım benim de mebbiste Doğum izni 21gün yazıyo. O tarih de doğum olup olmayacağı belli değil. Çalıştığımız 5 haftayı Eklemeyi nasıl neye göre yapacaklar?21 kasım ise dönüş nasıl yazıyor hocam 16 hafta izin hakkın var doğumu ne zaman yaparsan yap isyerine doğum yaptı raporu vermen yeterli
21 kasım ise dönüş nasıl yazıyor hocam 16 hafta izin hakkın var doğumu ne zaman yaparsan yap isyerine doğum yaptı raporu vermen yeterli