2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Normal doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra sancilariniz oldu mu hiç benim dün geceden beri arada sanci giriyor karnıma geçiyor ama canımı sıkıyor normal mi acaba bu durum?

Ve benim cimcime sürekli memede uyumak istiyor tam yatiriyorum yerine biraz geçmeden basıyor çığlığı meme verince susuyor. Sütüm cok az geliyor yetmiyor sanırım ama kakasını falan iyi yapıyor dolu dolu.. yetiyormudur acaba ya :KK43: üç gündür uykusuzum yanıma yatirinca kalkmıyor hanımefendi ama beşiğe yatirinca başlıyor ağlamaya bnde uykusuzum diye istemeden uyurum falan diye yanıma aldığımda başında bekliyorum öyle. Keşke uyusa şöyle bir iki saat bnde uyusam dinlensem azcik
Bebeginin suan bildigi tek sey yemek altini pisletmek ve uyumak yani normal.olani yapiyor oglum eve geldiginden beri bu sekilde yasiyorum ve hic yadirgamadim sende her istedigi de memeni ver dusun sen susadiginda yada aciktiginda simdi degil 2 saat sonra dense ne hissedersin. Annelere uyku yokmus bunu anladim. Tek amacim oglumu beslemek oldu sukurler olsun harika bir duyguymus emzirmek emzirebilmek

Bebeginin suan bildigi tek sey yemek altini pisletmek ve uyumak yani normal.olani yapiyor oglum eve geldiginden beri bu sekilde yasiyorum ve hic yadirgamadim sende her istedigi de memeni ver dusun sen susadiginda yada aciktiginda simdi degil 2 saat sonra dense ne hissedersin. Annelere uyku yokmus bunu anladim. Tek amacim oglumu beslemek oldu sukurler olsun harika bir duyguymus emzirmek emzirebilmek
Çok haklısın canım. ama böyle yapınca bnde sanıyorum ki sütüm gelmiyor ister istemez üzülüyorum çığlık çığlığa ağlıyor meme isteyince doymuyor mu acaba diyorum bnde

Çok haklısın canım. ama böyle yapınca bnde sanıyorum ki sütüm gelmiyor ister istemez üzülüyorum çığlık çığlığa ağlıyor meme isteyince doymuyor mu acaba diyorum bnde
Doyup doymadigi bez sayisindan anlasilir canim bu da 40 gun icinde 3 tane 1 tl buyuklugunde kaka ve 5-6 yumurta agirliginda cisli beze tekabul ediyor. Yalanci emzik verme gecici tokluk hisdi vermekten baska bir ise yaramiyormus su an icin tek hedef emzirmek sarilik olmamasi icin cok uyutmamak ve kilo aldirmak olmali su 40 gunu atlattik mi insallah biraz daha rahat olucaz gerci 3 ay diyorlar ama. Ben yinede 40 gunu baz aldim kendime:KK48:

Doyup doymadigi bez sayisindan anlasilir canim bu da 40 gun icinde 3 tane 1 tl buyuklugunde kaka ve 5-6 yumurta agirliginda cisli beze tekabul ediyor. Yalanci emzik verme gecici tokluk hisdi vermekten baska bir ise yaramiyormus su an icin tek hedef emzirmek sarilik olmamasi icin cok uyutmamak ve kilo aldirmak olmali su 40 gunu atlattik mi insallah biraz daha rahat olucaz gerci 3 ay diyorlar ama. Ben yinede 40 gunu baz aldim kendime:KK48:
Ay evet doğumu bekle bekle sonra da.40 gün dolsun die bekle sonra 3 aylik olsun die . Oy Oy . ;) allahım sağlık versin

Canım daha ne kadar beklemeyi düşünüyor doktorun benim doktorum 40+1 de sunı sancı vericek ama ben 2 3 gün daha beklemek istiyorum soru yoksa demekki durabilir senin bebiş durduğuna göre.
Annede ve bebekte sorun görünmüyorsa 41 hatanın üzerine bi 3-4 gün daha bekletebiliyorlar.

Eğer bir problem yoksa, ben de olması gerekenin normal doğum olduğunu düşünüyorum. Ama bu tamamen annenin kendinde bu gücü hissetmesiyle alakalı. Herkes nasıl doguruyorsa, ben de en doğal şekilde öyle doguracagim diyen bir hamile, yani sağlıklı ruh haline sahip olan biri, çok güzel doğurur.
Ama sürekli panikleyen, doğum anını düşününce bile eli ayağı çözülen, doktorun muayene masasında kendini kurbanlık koyun gibi hisseden biri, normal doğum yapacak gücü kendinde bulamıyor malesef :KK43: neticede doğum anında da annenin psikolojisi ve gücü çok onemli. Doktorum sırf panikten ve korkudan, dış dünyayla iletisimi kesen, bizi duymayan, ikinamayan, duz duvara tırmanan yani delirium dediğimiz aşamaya geçen hastalarimiz oluyor dedi. Malesef.. Kimse bu duruma düşmek istemez eminim. Ama kişinin kendini tanıması ve buna uygun davranması da önemli.
Anne ve bebek sağlıklı olsun da, insallah kimin gönlünde ne varsa o olsun

Katılıyorum tatlım, bence her şeyden önce annenin psikolojisi geliyor. Birde yazını okuyunca geçen aylarda Japonya da sanırım bir kadın normal doğuma zorluyorlar diye intihar etmişti. Hastane odasının camından atmıştı kendini. Yani aslında bu korku gerçekten küçümsenecek bir şey değil. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin diye dua ediyorum hep hepimiz için.

Selam canım oğlum Hale’n daha yoğunbakımda, ciğerleri epey iyileşti nefes alırken biraz zorlanıyor ama makineye bağlı değil iki gündür filan, yarın protez damak için muayene olacak ve cuma inşallah operasyon olup takılacak sonra yoğunbakıma geri dönecek uyum sağlama süreci olacakmış protezin

Senin evladın nasıl çıktı mı duruyor mu hala? Ne güzel sizde her gün ziyaret varmış ben haftada iki gün görüyorum anne baba beraber giriyor

Allah sabır versin içim acıyor yavrunu düşündükçe seni düşündükçe. Küçücük meleğim neler yaşadı doğduğundan beri. İnşallah bol huzurlu bereketli bir yaşamı olur, bu yaşadıklarına bedel olarak

Sanırım Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar yazmıştı süt olması için bira mayası. Acaba iştah açıyormu? Bende duymuştum ve son 15 gündür kullanıyorum hazırlık olsun diye ama iştahım çok açıldı. Acaba ondan mı? Bilen var mı?

Ben araştırdım onu, çok güzel süt yapaliyormuş ama asıl vasıflarından biriside kilo aldırmasıymış. Kilo alamayan kişiler yoğunluklu kullanıyorlar onu. 1-2 ayda 10 kilo filan aldırıyor yani dikkat etmekte fayda var ipin ucu kaçarsa sıkıntı:rolleyes:

Ben araştırdım onu, çok güzel süt yapaliyormuş ama asıl vasıflarından biriside kilo aldırmasıymış. Kilo alamayan kişiler yoğunluklu kullanıyorlar onu. 1-2 ayda 10 kilo filan aldırıyor yani dikkat etmekte fayda var ipin ucu kaçarsa sıkıntı:rolleyes:
Teşekkür ederim :( normalde çok iştahlı değildim ama son günlerde saatte bir birşeyler atıştırmak istiyorum. En iyisi 2 günde bir alayım. Çünkü süt te arttırıyormuş , bundan da vazgeçmek istemiyorum.

Selam canım oğlum Hale’n daha yoğunbakımda, ciğerleri epey iyileşti nefes alırken biraz zorlanıyor ama makineye bağlı değil iki gündür filan, yarın protez damak için muayene olacak ve cuma inşallah operasyon olup takılacak sonra yoğunbakıma geri dönecek uyum sağlama süreci olacakmış protezin

Senin evladın nasıl çıktı mı duruyor mu hala? Ne güzel sizde her gün ziyaret varmış ben haftada iki gün görüyorum anne baba beraber giriyor
Rabbim şifa versin insallah

Sanırım Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar yazmıştı süt olması için bira mayası. Acaba iştah açıyormu? Bende duymuştum ve son 15 gündür kullanıyorum hazırlık olsun diye ama iştahım çok açıldı. Acaba ondan mı? Bilen var mı?
B vitaminleri bende iştah açıyor normalde de ama bu sefer ciddi dikkat ediyorum (hamilelikte 28 kilo aldım şimdilik 11 kilom gitti daha) o yüzden yemiyorum, yesem sanırım dağları yerim ama vitamin falan da kullanıyorum ondan da olabilir ya da pis boğazımdan da :KK45:iştahım açık evet.

Dogum yapmadiniz di mi? Hamileyken kullaniyorsunuz yani. Ay ben de sorayim doktoruma bari, cok iyi fikirmis

Dogum yapmadiniz di mi? Hamileyken kullaniyorsunuz yani. Ay ben de sorayim doktoruma bari, cok iyi fikirmis
Evet bi hemşire bayan vardı tanıdık o da son 1 ay kullanmaya başladım demişti., bende doğum yapmadım ama başladım. Araştırdığımda süt arttırıcı etkisi olduğunu okudum çok yerde.

Selam kızlar. Saat 22.12 de oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım çok şükür. Darısı bekleyen hamişlerin başına. Şuan tek sıkıntımız sütüm yok. Bebiş az az emmeye calısıyo ama onunda gücü yetmiyo. Ztn hemsire suan sütün yok bir iki güne gelir dedi mama veriyolar. Napmam lazım sütümün gelmesi için doğum yapmıs anneler tavsiyenize ihtiyacım var.

Selam kızlar. Saat 22.12 de oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım çok şükür. Darısı bekleyen hamişlerin başına. Şuan tek sıkıntımız sütüm yok. Bebiş az az emmeye calısıyo ama onunda gücü yetmiyo. Ztn hemsire suan sütün yok bir iki güne gelir dedi mama veriyolar. Napmam lazım sütümün gelmesi için doğum yapmıs anneler tavsiyenize ihtiyacım var.
Ben humana still tee içiyorum 2 gündür bu gece fark ettim elime alamadım gögsümü ilginç bir şekilde dolmuş gögsüm rezene içenler fln var daha önceki sayfalarda konuşulmuştu galiba. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişe inşallah.

Ben humana still tee içiyorum 2 gündür bu gece fark ettim elime alamadım gögsümü ilginç bir şekilde dolmuş gögsüm rezene içenler fln var daha önceki sayfalarda konuşulmuştu galiba. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişe inşallah.
Bende yanımda getirmiştim humana still tea. 1 bardak içtim devam edeyim ozaman içmeye

Allahım şifa versin bebeğine inşallah operasyondan sonra kısa sürede toparlar yanına gelir.

B vitaminleri bende iştah açıyor normalde de ama bu sefer ciddi dikkat ediyorum (hamilelikte 28 kilo aldım şimdilik 11 kilom gitti daha) o yüzden yemiyorum, yesem sanırım dağları yerim ama vitamin falan da kullanıyorum ondan da olabilir ya da pis boğazımdan da :KK45:iştahım açık evet.
11 kiloyu cok iyi vermişsiniz kac gunde gitti bende epey bi aldımda 23 kiloyla tamamlayacagım galiba özel bişey yaptınızmı

Back