- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #30.801
Islaklik gostergesi var ama gerek yok zaten bariz belli oluyor islandigi kocaman okuyor bez sisiyor ne bileyim ben sevemedim hediye geldi banada yoksa prima kullanmayi hic dusunmemistim ve yenidogan boyu oldugu halde cok buyuk bir bez. Yani o kadar ovuluyor ki bu olumsuzluklari gorunce baya sasirdim burayada yazmak istedi.Ay değişmiş mi premium care acababen de oğlumda premium caredan çok memnun kaldım, ince ve emiciliği fazla diye aldım yeni bebeğe de ama paketi hiç açıp bakmadım.. Oğluma halen daha premium care kullanıyorum (başka bez kullanamadım zaten cildi hep kızardı) ama evdeki stoktan gidiyorum bayadır. Yeni çıkanlar değişmiş mi? Islaklık göstergesi vardı, artık yenilerde yok mu? 2 yaşında oğlum ve gece uykusunda 10 saate yakın değiştirmeden kaldığında bile ıslaklık olmuyor teninde, yeniler böyle değil mi? Bez konusunda çok sıkıntı yaşadım oğlumda ya, kabusum olmuştu resmen bez konusu.. 2 sene önce sleepy çok sertti, böyle kalıp gibiydi ve kalındı. Şimdi düzeltmişler mi, dokusu yumuşak mı sleepynin?