• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar kızlaaar son bir saattir en az 10 defa sancim oldu ilk defa bu kadar çok oldu ve belime de giren ağrılar acaba sıra bana mı geldi :halay: takipteyim bakalım inşallah yalancı sancılar değildir dayanamicak kadar agridiginda hastaneye gitmeyi düşünüyorum :KK76: su veya Nişan yok şuan..oglumdada doktor patlattiydi suyumu doğumda :)

oğluşum da sanki kardesinin geleceğini hisseder gibi karnıma sarıldı ayrılmıyor :D

Neredeyse aynı durumdayız 12 kasım Sezeryan tarihim bebeğim döneli çok oldu kafası da aşağoda ama kanala girmedi sanırım bi ara erken doğum riskim vardı ama şu an keyfi yerinde reflü üst seviyede wc bazı günler çok sık gidiyorum bazen çok az kez gidiyorum ve kafamız 40. Haftayı çoktan doldurdu kilomuz da bayağı iyi Maaşallah, çatından normal çıkacak boyutu geçmiş dedi Dr 12 kasım sezaryen dedik, normali çok istiyordum ama şu an bebeğin sağlığından önemli bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı:dua:

Evet canım insan bir yerden sonra zaten kendinden geçiyor ve bebeğe sağlıkla kavuşmayı hedefliyor. Nasıl olursa olsun diyor yani. Sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebişler:dua:

Tarihi belli olan doğum yapıcı bütün arkadaşlara allah ağrısız sancısız doğum nasip etsin inşallah. ..sağlıkla bebislerine kavuşsun herkes.son günler geldikçe herkes benim gibi korkuyor mu acaba bilemedim

Tarihi belli olan doğum yapıcı bütün arkadaşlara allah ağrısız sancısız doğum nasip etsin inşallah. ..sağlıkla bebislerine kavuşsun herkes.son günler geldikçe herkes benim gibi korkuyor mu acaba bilemedim
canim ben varim bende cok korkuyorum normal dogumdan ama normal yapmak istiyorum kendimi hep dunya varoldugundan beri milyarca kadin doktorsuz evde ilacsiz bu dogumlari gerceklestirmis diye sakinlestirmeye calisiyorum nasipse herkes nasil yaptiysa bizde yapicaz guzel
dusunelim guzel olsun

Elbet bu bebisler dünyaya gelicek :)))ama işte insan ister istemez stres oluyor. Her doktora gittiğimde bebek iyi demesine rağmen acaba iyimi diye düşünen bi psikopata dönüşmek çok zor

Bizde bugün kontroldeydik 39.haftadayiz ama sanci 20lerdeydi bebek hala yukarda gogsumun altında hissediyorum kilomuz boyumuz suyumuz ıyi sukur bu haftada beklicez gelmezse pazartesi sezeryanla alcak suni sanci verebilirim dedi ama benim gözüm korktu bizde sezeryan günümüzü aldik hayirlisiyla

Benim açılma çıkmadı canım bakalim ağrı sancı nisan şu gelmesi bişey olmazsa cuma gel dedi dr um ınsallaj o zamana açılma da olur da dogururum ya bu arada benim çok canım yanyo açıklık için muayene ederken sizde de öyle mi canim çıktı bildiğin
Canim doktor bir parmak açıklık var dedi. Çok canim yandı kanadı muayenden sonra da kanama ve akinti geldi baya. Gözlerim yaşardı ya herkesde ayni değildir ama cidden agriya dayanamadim.

M Masal_ayaz hayırlı olsun canım, gözün aydın, Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin yavruna da sana da

canim ben varim bende cok korkuyorum normal dogumdan ama normal yapmak istiyorum kendimi hep dunya varoldugundan beri milyarca kadin doktorsuz evde ilacsiz bu dogumlari gerceklestirmis diye sakinlestirmeye calisiyorum nasipse herkes nasil yaptiysa bizde yapicaz guzel
dusunelim guzel olsun
Aynen, ne kadar pozitif ve olumlu düşünürsek, hem psikolojimiz hem vücudumuz ona hazırlanır, doğum yapınca insan yeniden doğmuş giBi oluyor, sonrasını düşünerek sancı çekmiştim ben, kızım doğacak, kime benzeyecek vs bunları düşünüp, dua ederek...

Kızlar kızlaaar son bir saattir en az 10 defa sancim oldu ilk defa bu kadar çok oldu ve belime de giren ağrılar acaba sıra bana mı geldi :halay: takipteyim bakalım inşallah yalancı sancılar değildir dayanamicak kadar agridiginda hastaneye gitmeyi düşünüyorum :KK76: su veya Nişan yok şuan..oglumdada doktor patlattiydi suyumu doğumda :)

oğluşum da sanki kardesinin geleceğini hisseder gibi karnıma sarıldı ayrılmıyor :KK70:
Hadi hayırlısı:) benim de sancim var gibi eger siddetlenirse haber vercem size (:

Kizlar çatı muayenesinden sonra kanli akinti geldi gunduz. Hemsire gelebilir demisti. Baya da yürüdüm. Sonra kesildi ogleddn sonda. Az once lavaboya gityim parmak kadar uzun kalin kanlı bir mukus gelmiş. Akinti degil. Bu muayeneden mi? Yoksa nişan mi geldi ?

Çatı muayenesinden sonra benden 2 gün kan geldi. 2. Günü baya yoğun geldi bende korkup doktoru aradım ama sıkıntı olmadığını bir ped dolacak kadar gelebilir dedi. Nisan sanırım açık pembe oluyor ama yinede bi doktorunu ara istersen canim

Çatı muayenesinden sonra benden 2 gün kan geldi. 2. Günü baya yoğun geldi bende korkup doktoru aradım ama sıkıntı olmadığını bir ped dolacak kadar gelebilir dedi. Nisan sanırım açık pembe oluyor ama yinede bi doktorunu ara istersen canim
Canim akinti degil kati bir seydi uzuyordu

Benden gelen de baya yoğun ve kirmiziydi ama katimiydi onu bilmiyorum daha önce çocuk sahibi olanlar nisan nasıl bişey daha iyi anlatirlar

Bira mayası tableti çok iyimiş ama okuduğuma göre acaip kilo aldırıyormuş ya. Hatta kilo alamayan insanlarada veriyorlarmış. Zaten 25 kilo aldım onu nasıl vericem derdindeyim onu kullanırsam heralde yürüyen balina olurum :( ama sütün o kadar yoğun gelmesi harikaymış yahu

Back