- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.441
Ayy masallah yaaaa. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Kolay bi dogum muydu?Kızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
İnşallah ya beklemek cok zor.utkumuz canım gözünuz aydın kilosuda boyuda çok iyi maşallah kuzunun darısı bizim başımıza inşallah artık. Allah analı babalı büyütsün
Cok sessizlesti buralar çünkü az kişi kaldık aktif doguramayanlar olarakHayırlısıyla bizde doguraydik bir an önce sağlıklı sıhhatli
Iki gündür benim de ağrılarım cok oldu. Yarin gidicem doktora bakalim ne diyecek. Kızımın hareket etmemesi beni korkutuyor.Benimde aynı hatta nst değerleri 04 08 arası nerdeyse sürekli ama evdeyken bazen doğuracak gibi sancım oluyor.
Gözün aydın hurma yemeni öneririm ramazanda yediğümiz hurma çok işe yaradı bende inş hemen iner sütünKızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
Canım benim ilk dogumumda da oğluşum doğumdan bir gün önce hiç hareket etmedi ertesi gün doktor kontrolum var diye pek panik yapmamistim o günün gecesi sancilarim başlamıştı sabaha doğru hastaneye gitmiştim ve dogdu kuzum ertesi gün :) bugün bizimkide pek hareketli değildi hatta yine öyle mi olcak falan diye düşünmeye başladım ki hıçkırdi bı saat önce fln. Eğer için rahat etmicekse acile gidip baktirabilirsin canım şahsen ben hiç hissetmeseydim öyle yapacaktım bu akşam.Kızlar kızım bu gun neredeyse hic hareket etmedi. Ben kızım deyince hemen kipirdanir normalde tepki vermiyor. Kotu bir sey olmus olsbilir mi ?
Gözün aydın masallllaaaaahhhh. Daha da günün varmış. Planlı sezeryan mi olucaktin günün belli mıydı. Su gelince tarih mi Değişti. Ya çok sordum ama benim de doktor 38+6 ya gün verdi de o güne kadar bekler mi bebem bilmiom m er ak ediomKızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Teşekkür ederim icimi rahatlattn sabah erkenden doktora gitmeyi dusunuyorum. Esimi de telaslandirmak istemiyorum. Ne yapacagimi da bilemedim. Insallah geleceği icin enerji topluyordur:)Canım benim ilk dogumumda da oğluşum doğumdan bir gün önce hiç hareket etmedi ertesi gün doktor kontrolum var diye pek panik yapmamistim o günün gecesi sancilarim başlamıştı sabaha doğru hastaneye gitmiştim ve dogdu kuzum ertesi gün :) bugün bizimkide pek hareketli değildi hatta yine öyle mi olcak falan diye düşünmeye başladım ki hıçkırdi bı saat önce fln. Eğer için rahat etmicekse acile gidip baktirabilirsin canım şahsen ben hiç hissetmeseydim öyle yapacaktım bu akşam.
İnşallah canım Allah'a emanet kuzular hayırlısıyla geleceği vakitleri bekliyor onlar da. Tatlı biseyler ye istersen uzan sırt üstü beline yastık falan koy takip et bebisinin hareketini. Ben bugün öyle yaptım icim rahat etmedi bekledim ufacık hareketinde mutlu oldum. Demekki hazırlık yapıyor az kaldı inşallah diye düşündüm sonra..Teşekkür ederim icimi rahatlattn sabah erkenden doktora gitmeyi dusunuyorum. Esimi de telaslandirmak istemiyorum. Ne yapacagimi da bilemedim. Insallah geleceği icin enerji topluyordur:)
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşaAllah, Bulgur pilavı, tahin helvası, 2 3 çatal helvadan ekmeksiz ye üzerine 2 bardak su ic harika süt yapiyo, hurma, ve aktardan rezene çayıKızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
Canım hayırlı olsun.Daha iki gün önce kim önce doğum yapacak diye konuşuyodık. Bizim vaktimiz dolmadı demek ki daha.Kızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
ayni stresi bende yasiyorum canim bi de benim ilk bebegim deneyimimde yok hersey guzel olucak yuzduk yuzduk kuyruguna geldikBircok arkadasimizin bebisi beklediği tarihten erken geldi diye sanırım biz zamanı daralanlar olarak sabırsızlanıyor ve korkuyoruz bir yandan.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Benimde zaman geçtikçe korkularim arttı. suni sancı alırsam açılma olmaz sezeryana alinirsam veya bebiş kakasını yaparsa fln. Ama sonra düşünüyorum da tek önemli olan bebislerimizle sağlıkli bir sekilde bu macerayi bitirmemiz..boşuna dememisler Sabrın sonu selamet diye..sabredelim pozitif bir enerji ile :)
canim hormonlardan duygusal gel gitlerden hepimiz normal olmayan seyler dusunuyoruz sakin aklina kalbine kotu seyler getirme cok haklisin stres olmakta ama kendi kendine olumlu dusunmen lazim ki bebeginde etkilenmesin ben eminim ki sanada bebegede bisey olmucak suslere gelince eger esinde senin kadar istekliyse odayi susle bence eger en kotu ihtimal bebegin kuveze bile girse sagsalim cikicak buna inan dualarim ve kalbim seninle....Benim psikolojim ara ara çöküyor. Bazen çok güçlü hissediyorum kendimi, en kötüsünü bile düşünsem, ben anneyim, oğlum için her şeyi göğüslerim diyorum. Bazen de aklıma gelen ufacık şeyde çöküp kalıyorum. Biraz önce eşime hüngür hüngür ağlayıp, bana birşey olursa babamın aldığı yere defnedin başka yer istemiyorum, sonra da evlen falan dedim. Yazık adam da neye uğradığını şaşırdı.
Bir yandan, dogumdan sonra eve bebeksiz dönme ihtimalini düşünmek istemiyorum. Biliyorum ki, kuvoze girse bile geçici bir süre, elbette çıkacak. Ama süslü hastane odasında, süslü pijama taçlarla ben ve bebek yok, aslında oda bomboşacaba hic birsey goturmesem mi diyorum, bebeğimi sağlıkla yanıma versinler varsın süs püs olmasın. Kuvoze girerse de, gözümüze batmasin onlar. Eve gelince en büyük şenlikleri yaparız zaten. Kafa komple gitti yani son haftaların psikolojisi de bi degisikmis. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, evladiyla sınamasın
SenGözün aydın masallllaaaaahhhh. Daha da günün varmış. Planlı sezeryan mi olucaktin günün belli mıydı. Su gelince tarih mi Değişti. Ya çok sordum ama benim de doktor 38+6 ya gün verdi de o güne kadar bekler mi bebem bilmiom m er ak ediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?