2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın Kızlar ilk defa böyle kabus gibi bir akşam geçirdim . Yemek yedikten sonra üstüme bir ağırlık çöktü ve resmen nefes alamamaya başladım bir yandan da kalp çarpıntısı başladı. Bi yandan da ishal oldum tuvalet üstüne tuvalet. Ben fena oldukça bebekte karnımda deli gibi tam dört saat kendini bi oyana bi bu yana vurdu. Normalde asla bu kadar hareket etmezdi. Öyle güçlü tekmeler attıki ne oturtabildim ne yatabildim. Hareket etmesi en güzeli ama size nasıl tarif edeyim sanki kendini oradan oraya vuruyordu geceye kadar. Yarın kontrol var inşallah bi sıkıntı yoktur.

Tansiyonun oynamıs olabilir canım dün sabah bende kotu oldum çarpıntım falan aynı sekılde ama ishal değildim inşallah bişey cıkmaz

Benim ilk doğumumda öyle olmuştu canım doğum yapacağım gün tuvaletten çıkamamıştım meğersem doğum belirtisiymiş sonra da nişan gelmişti zaten hadi hayırlısı

Benim ilk doğumumda öyle olmuştu canım doğum yapacağım gün tuvaletten çıkamamıştım meğersem doğum belirtisiymiş sonra da nişan gelmişti zaten hadi hayırlısı
Sancılar şuan on dk bir geliyor .dayanılmayacak gibi değil tam..o yüzden daha geçmedik hastaneye nişan da gelmedi ..ne yapacam bilmiom dua edin

Tansiyonun oynamıs olabilir canım dün sabah bende kotu oldum çarpıntım falan aynı sekılde ama ishal değildim inşallah bişey cıkmaz
İnşallah canım Allah yaşatmasın bi daha öyle bi akşam.. bi an önce alsaydık bebekleri kucağımıza böyle her gün panik atak geçiriyorum sanki artık

Canım kilo ile yoğun bakımın hiç alakası yok. Benim kızlar yoğun bakımdan taburcu olduğunda biri 2 kg idi diğeri 2 kg bile yoktu. Solunum sıkıntısı ve emme refleksinde sorun olmadıkça kolay kolay kuvöze almıyorlar. Kuvöz yoğun bakım aynı şey. Yoğun bakımda kuvöz içinde kalıyorlar sonuçta. Allahın izniyle sıkıntı olmaz. Hastane değişimi için bir şey diyemeyeceğim. Ben güvendiğim doktorumu bırakamazdım sanırım.

Doğumdan önceki iki gün ben de öyleydim. İshalden sürekli tuvaletteydim. Doğum belirtisiymiş sonradan anladım onu.

Hayırlı sabahlar herkese

Sancılar şuan on dk bir geliyor .dayanılmayacak gibi değil tam..o yüzden daha geçmedik hastaneye nişan da gelmedi ..ne yapacam bilmiom dua edin
Canım ılık duş doğumu kolaylaştırıyor, istersen bi ılık duş al, dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtulursun
Ben sancım dayanılmayacak olana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, orda çekeceğim sancıyi evde çekerim diye düşünüyorum, bebeğimde bi sıkıntı olmadığı sürece

Hayirli gunler canlar
Eflatunseker arkadasimizdan bir haber var mi gecmisi okumaya firsatim bile yok.
Bende bugun doktorumu aradim yarin sabah 9 gibi doguma girecegim insallah.
Dedim ki sondayi ameliyathanede taksak olur mu. Nasil istersen oyle yapariz dedi. İcime su serpildi vallahi. Simdi rahat rahat doguma girebilirim. Yarin 3 kisi varız diye biliyorum doguma girecek olan burada.

Ben de bildiklerini arasında miyim bilmiyorum ama inş yarın ben de gireceğim. Allah yardımcımız olsun hepimizin. İnş. sağlıcakla alırız kucaklarimiza bebislerimizi

Günaydın kızlar kontrolüm vardı bugün. Çatı muayenesi yaptı doktor normal doğuma uygunmuşum yalnız hiç açılma yok. Nst'de sancı da çıkmadı. Gününü beklicek gibi görünüyor inşallah geçmez. Doktor sabah akşam 1 er saat yürü dedi bi de günde 5 defa çömelme hareketleri yap dedi.

Ya
yani günde 2saat mi yürü dedi. Çok değil mi.

Maaşallah canım boyu da kilosu da çok iyi, hiç korktuğun gibi çıkmamış çok şükür. Gelişimleri aynı yine benim de bugün bebek ultrasonda 3200 gr 50 cm çıktı : )

Benimde moralim yerlerde kizlar doktordan ciktm gecen hafta gittigim ayni doktora gittim herseyine 38 haftalik demisti kilosuna 3200. Bugun ise kafasina 34 baska bi ölcümune 36 haftalik kilosuna 2700 dedi.. Bu nasl oluyor. Tahmini doguma 10 kasim dedi neden byle dedm ôlcmleri minyondur dedi.

Muhtemelen ölçümde hata vardır. Ya geçen haftakinde ya da bugünkünde. Ben hiç güvenmiyorum bu ölçümlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…