• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya arkadaşlar bir şey aklıma takılıyor. Herkesin bebeği kanala yerleşti mi ya da yerleşicek pozisyonu aldı mı?
Benim sanırım hala yanda, mide ağrılarım geçmedi sık idrara hala anormal şekilde çıkmıyorum. Yani sorun bende değil mi? Allahın izniyle 8 gün sonra sezaryenle bebeğime kavuşucam çünkü doktorum normal doğum destekçisi olsa bile oturduk konuştuk yerleşmesi çok zor dedi kafada 2 hafta ileride olduğu için ama doğru karar mı verdim acaba diye kendimi suçluyorum nedense :(

Ya arkadaşlar bir şey aklıma takılıyor. Herkesin bebeği kanala yerleşti mi ya da yerleşicek pozisyonu aldı mı?
Benim sanırım hala yanda, mide ağrılarım geçmedi sık idrara hala anormal şekilde çıkmıyorum. Yani sorun bende değil mi? Allahın izniyle 8 gün sonra sezaryenle bebeğime kavuşucam çünkü doktorum normal doğum destekçisi olsa bile oturduk konuştuk yerleşmesi çok zor dedi kafada 2 hafta ileride olduğu için ama doğru karar mı verdim acaba diye kendimi suçluyorum nedense :KK43:
Benim bebis 20 hafta civarinda bas aşağı döndü yanlış hatirlamiyorsam. Son kontrolde de kanala iyice yaklaşmış pozisyon almış dedi. Ama sık idrara çıkma yok bende de. Gectigimiz haftalarda çatı kemigimde daha çok baski hissediyordum, sanki simdi biraz daha azaldi gibi. Yoğun bulantilarim var, ben mideme ayakları yapıyor sanıyordum. Karnın aşağı inmis, bebeğin midenden uzakta, aşağı bastikca ondan oluyor bulantı dedi. Ama herkesin belirtisi aynı olmaz. Sanırım bu haftadan sonra dönmez, artık alanları daraldı, hem 2 hafta önde baş riske atmaya değmez, Allah korusun doğumda sıkıntı olabilir. Çatı muayenesi yaptı mı? Bazı kadınlar 5 kilo bebegi bile rahatlıkla dogurabilecek kemik yapısına sahiptir dedi

İnşallah canım Allah'a emanet kuzular hayırlısıyla geleceği vakitleri bekliyor onlar da. Tatlı biseyler ye istersen uzan sırt üstü beline yastık falan koy takip et bebisinin hareketini. Ben bugün öyle yaptım icim rahat etmedi bekledim ufacık hareketinde mutlu oldum. Demekki hazırlık yapıyor az kaldı inşallah diye düşündüm sonra..
Aynen oyle. Kendileri belirliyor zaten zamanını. Kısa zamanda sağ salim gelirler insallah (:

Benim sanırım hala yanda, mide ağrılarım geçmedi sık idrara hala anormal şekilde çıkmıyorum. Yani sorun bende değil mi? Allahın izniyle 8 gün sonra sezaryenle bebeğime kavuşucam çünkü doktorum normal doğum destekçisi olsa bile oturduk konuştuk yerleşmesi çok zor dedi kafada 2 hafta ileride olduğu için ama doğru karar mı verdim acaba diye kendimi suçluyorum nedense :KK43:
Canim benim ilk dogumumda suyumu patlattiktan sonra ebe kizim kanala girmisti yani dogum yaptigim gun.
Bu gebeligimde de en son kontrolum persembe gunuydu henuz kanala girmedigini soyledi doktor.

Bebegin sağlığı ve kilisu iyiyse bekle belki sancı ile yerlesecek. Bilemezsin. Sezeryan düşünme. Gercekten normal dogum taraftarı olan bir doktor da bekler zaten. Sorun yoksa asla düşünme. Bak benim bebegim iri. Doktor kafası aşağıda kanalda suni sanci verelim 4 u bulmasın diyor. Senin doktor olsa iri hemen ameliyat diyecek demek ki.

R Rebelion18 benimki de yeri göğü delerdi, artık hareketleri daha sakin. Sanırım hareket alanları azaldı. Doktorum iki saat içinde hiç hareket hissetmezsen karnına hafifce vur, biraz salla falan, birşeyler yap, yine hareket etmezse mutlaka gel demişti. Hani doktorlar şekil değiştirsin diye ultrasonla biraz vuruyorlar ya, sanırım zararsizdir. Bebeği biraz rahatsiz ederek hareketini saglayabilirsin
Denedim canim ya tik yok. :( yarin sabah doktora gidicem. Eskisi gibi hareket etmesini beklemiyorum tabi. 1 ay once tekmeleriyle uykudan uyandırdığı olurdu. Yeti daraldi ama hic kıpırdamıyor. Kizim için hic nornal bise degil :(

Denedim canim ya tik yok. :KK43: yarin sabah doktora gidicem. Eskisi gibi hareket etmesini beklemiyorum tabi. 1 ay once tekmeleriyle uykudan uyandırdığı olurdu. Yeti daraldi ama hic kıpırdamıyor. Kizim için hic nornal bise degil :KK43:
canim son iki saatte hicmi kipirdamadi? oyleyse arayabilorsen simdi ara ve sol tarafina yat elllerinle bastir cek ozaman hareket eder

Kızlar karnım ağrıyor .. çok afedersiniz sürekli büyük ve küçük tuvalete çıkıyorum,gaz sancım var sürekli ..sizce üşüttüm mü ? Yoksa sancı mı bunlar?? Akıntım falan yok 39+2 haftalığız

Kızlar karnım ağrıyor .. çok afedersiniz sürekli büyük ve küçük tuvalete çıkıyorum,gaz sancım var sürekli ..sizce üşüttüm mü ? Yoksa sancı mı bunlar?? Akıntım falan yok 39+2 haftalığız
Canim hic dogum yapmadim ama ishal de dogum belirtileri arasında agrilarin kac dakika ara ile oluyor. Belin agriyor mu? Bellu araliklarla geliyorsa dogum sancısı olabilir

Canim hic dogum yapmadim ama ishal de dogum belirtileri arasında agrilarin kac dakika ara ile oluyor. Belin agriyor mu? Bellu araliklarla geliyorsa dogum sancısı olabilir
Adet ağrısı gibi canım çok hafif belden ama genel olarak karnım ağrıo..adet dönemindeki gaz sancısı gibi ve hafiften mide bulantısı da var ..uzun süreli ağrıyor..ağrı bi gelip bi gitmiyor yani

Empatii Empatii Hafta sonu benim de surekli agrim omdu dedigin gibi ama tik yak malesef. Inslah seninki dogum belirtisidir. Ama bence bevek yerlesiyor da olabilir. Benimki oyleydi sanirim iki gun agrim vardı. Simdi yok

Empatii Empatii Hafta sonu benim de surekli agrim omdu dedigin gibi ama tik yak malesef. Inslah seninki dogum belirtisidir. Ama bence bevek yerlesiyor da olabilir. Benimki oyleydi sanirim iki gun agrim vardı. Simdi yok
Hayırlısı olsun cnm cümlemiz hakkında ..ilkkez oldu bana böyle ..Rabbim hayırlı zamanda kolay ve sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla Amin ..

Hayırlısı olsun cnm cümlemiz hakkında ..ilkkez oldu bana böyle ..Rabbim hayırlı zamanda kolay ve sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla Amin ..
Amin canim. Az kaldi oyle ya da boyle çıkacaklar dışarı da son gunler insanın sabrı kalmıyor iste. :)

Amin canim. Az kaldi oyle ya da boyle çıkacaklar dışarı da son gunler insanın sabrı kalmıyor iste. :)
Korkuyla karışık heyecan içerisindeyim bende :) anneme diyorum ben normal doğurursam herkes doğurur diye :) canm çok tatlıdır en küçük ağrıda bile hoplarım..adet dönemlerim de hastanelik olurum ..o yüzden doğum korkutuyor gözümü..inşallah kolay olur

Korkuyla karışık heyecan içerisindeyim bende :) anneme diyorum ben normal doğurursam herkes doğurur diye :) canm çok tatlıdır en küçük ağrıda bile hoplarım..adet dönemlerim de hastanelik olurum ..o yüzden doğum korkutuyor gözümü..inşallah kolay olur
Insallah canim allah bir avazda kurtarsın hepimizi (: benim korkum yoktu aslinda ama vakit yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım.

canim son iki saatte hicmi kipirdamadi? oyleyse arayabilorsen simdi ara ve sol tarafina yat elllerinle bastir cek ozaman hareket eder
Canim sanki ellerini azicik oynatti gibi. Yada ayaklarini. Yine cok az haretleri en azindan orda oldugunu belli etti. Sabah ilk is doktora gidicem. Her hafta doktor soruyor ben iyi diyordum. Kizim deyince hafif poposunu oynatır ayaklarini vururdu. Gun boyu kızım kızım ses yok. Zorla azıcık kipirdadi. Insallah dogum icin enerji topluyordur

Back