2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hepinize teşekkür ederim kızlar,tek tek alıntı yapamadım.grip etkilemez dedi anestezi doktoru,oksurugum yoktu çok şükür.doguma girmeden yarım saat önce bir şırınga antibiyotik karışımı bir ilaç verdirdi doktor grip için.bir doz da ameliyat sonrası yaptırdi.bana doping gibi geldi.burnum fln akmıyor çok şükür.

Bu arada sondayi odada taktırdım,çok acimadi bu defa,öncekine göre daha rahattim.spinal anestezi oldum,anestezi doktoru iğneyi yaptı,sol bacagim uyuştu,sağ bacak gayet hisleri yerindeydi,panik yaptım benim sağ ayağım uyuşmadi dedim. çok düşük doz yaptım dedi.hemen ameliyat olacağı için dedi.hicbirsey hissetmedim gayet rahat geçti çok şükür ameliyat.doktorumla anestezi doktoruyla muhabbet ede ede oldu bitti çok şükür.ayaga kalkarken de zorlanmadim.oncedrn yatağı baya oturur pozisyona getirdim kendimi hazirladim hemşire gelmeden.

Bu arada boyu 50 cm ,kilosu 3100 gr boyu bizi çok şaşırttı,doktor ben de şaşırdım bu kadar uzun beklemiyordum dedi,2-3 hafta geriden geldiği için.kilosu perşembe günü 3120 Gr di.ben grip olduğumdan belki kilo almadi hiç bikac günde diye düşünüyorum.ccok şükür sağlıklı dogdu yanımda ,besler buyuturum insallah

Kızlar bebeğim iki saate yakındır inanılmaz hareketli hiç durmadan oraya buraya vuruyor endişe etmeye başladım. O vurdukça nefes alamıyorum bi sıkıntı mı var acaba

utkumuz hayırlı olsun bebişin çok sevindim senin adına Allah analı babalı büyütsün :)

Bende hala tık yok iyi ki sezaryen günü almışım yoksa hayatta geleceği yokmuş benim oğlanın hiç bir belirti falan yok :)

Merhaba

aslında ben aralık annesi olacaktım ama sanırım kasım annesi olacagım, su an hastanedeyim kanamam oldugu ıcın benı tedbir amaclı bır gecelıgıne yatırdılar

sancılarım varmıs ama ben cok hıssetmemıstım, kanama esas endıse duymamıza sebep oldu, 35. haftada karnım cok kaskatıydı sancı varmıs meger, catı muayenesi yapıldı ve o gunden beri kanama var , bugun en son doktor artık hastaneye gel dedı , ve benı yatırdılar

bakalım umarım erken dogum olmaz , bugun 35+4teyim , 2 hafta daha sabretse bebısım cok mutlu olacagım .. hayırlısı , gelirse de saglıkla gelır ınsallah

Gözün aydın, allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine.

Kızlar bebeğim iki saate yakındır inanılmaz hareketli hiç durmadan oraya buraya vuruyor endişe etmeye başladım. O vurdukça nefes alamıyorum bi sıkıntı mı var acaba
Benim kızım da çok hareketli. Doktor hareket etsin, hareket etmesi mutlu olduğunu iyi olduğunu gösterir demişti. Merak etme, allah korusun hareket etmezse o çok önemli.

Kızlar bu akıntı sizde de ani gelen islaklik hissine sebep oluyor mu yoksa bu başka bişey mi bende söyle oluyor bi anda avucumun içi kadar camasirimda islaklik ve sumugumsu Afedersiniz ama akıntı geliyor rengi de beyazimsi bi yeşil koku yok kaşıntı yok 2 gündür daha çok geliyor sanki daha önce de geldi ama

Maşallah paşaya ne güzel bak hiç korktuğun çekindiğin gibi olmadı boyu kilosu ne güzel maşallah

utkumuz canım gözünuz aydın kilosuda boyuda çok iyi maşallah kuzunun darısı bizim başımıza inşallah artık. Allah analı babalı büyütsün

Cok sessizlesti buralar çünkü az kişi kaldık aktif doguramayanlar olarak Hayırlısıyla bizde doguraydik bir an önce sağlıklı sıhhatli

Kızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
Ay ne güzel maşallah gözünüz aydın benim ilk dogumumda da sütüm ilk iki üç gün çok az geliyordu sonra oglusumda sarılık var diye 20 dk bir emzirdim öyle öyle gelmeye başladı o emdikce çoğaldı şükür. Özellikle bişey yemedim içmedim yani bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım. Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Kızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
Maşallah gözünüz aydın ❤ doğru pozisyonda sık sık emzir, bol su iç, dereotu, kuru incir, taze üzüm, süt yapan humana vs gibi çaylar. Sağdıgında az süt geliyorsa, sutum az diye düşünme. Sagmakla bebeğin emmesi çok farklı. Bebeğin günde 5 kere falan bezini kirletiyorsa ve emerken yutkunuyorsa, sutun geliyordur. Sagdigin miktarı düşünme.

Doktor carsamba cagirdi 4 e yaklaşırsa gun verecek suni sancı icin. Ama ben yarin sabah gidecegim. Kızım com hareketlidir. Bu gun hic hareket etmedi .

eflatunseker canım emzirme dersinde en önemli şeyin çocuğun sık sık emmesi demişlerdi bize, sonrası ise bol su içmek...
Ben doğumdan sonra öyle bir kilo almıştım ki hurma, incir, dereotu, bulgur yemiştim sürekli d faydası da oldu..

sonra verdim bütün kiloları çocuk hareketlenince, biraz da ben dikkat edince gitti hepsi, iyi ki de yemişim diyorum şimdi
Duş almak ve uyuyup dinlenmek de artırıyor
utkumuz canım maşallah kilosu da boyu da iyi, biz korktugumuzla kaldık, beklenenin üstünde olunca nasıl sevinmissindir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…