- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.401
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun.Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Canım doktoruna bi danış istersen iltihap kapmış olabilir pansuman yapıyosun dimi her gün benim pansuman yapmama rağmen bi süre sonra şişlik falan olmuştu oturup kalkmakta zorlanmıştım dikişlerimi aldı doktorum ondan sonra rahatladım senin de belki merhem falan verir doktorunKizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana
Canım doğum bu kadar yaklaşmışken doktor değiştirmek ne kadar doğru olur bilmiyorum kesin yoğun bakıma giricek mi bebişin belki girmicek bile beraber aynı hastaneden taburcu olcaksınız kötü düşünme lütfen zaten diğer hastaneye kaldırılırsa sen doğum yaptığın hastaneden taburcu olmuş olursun onu da düşünKuvoz ve yoğun bakım arasında ne fark var? Malum bizim oğluşcuk epey küçükson 3 haftadır hic kilo almadi desek yanlış olmaz. Ctesi kontrol var yine kilo almadiysa daha fazla içerde tutmanın anlamı yok. Zaten ctesi 38.hafta olacak. Ama 2 buçuk kilonun altında bekliyoruz.
Sorum şu ki, benim hastanemde bebek yoğun bakımı yok. Arabayla 15 dk mesafede benim hastanemin başka bir şubesinde var. Acil durumlarda kuvoz ambulansla oraya gönderiyorlarmış bebekleri. Acaba direk doğumu orada mı yapsam diye düşünüyorum. Hem istanbul hali, yol uzar mı, vakit kaybeder miyiz diye düşünüyorum. Hem de, bebegimle aynı hastanede olmak daha mı iyi olur? Tabii 9 aydır memnun olduğum doktorumdan vazgeçmiş olacağım
Bir de, doktorum sadece düşük kilonun bir yoğun bakım sebebi olmadığını söylüyor. Yani 2 kilo doğan bebekte de, 4 kilo doğan bebekte de eğer solunum sıkıntısı varsa yogun bakima alinir, kilosu azsa ama bir problemi yoksa alınmaz diyor. Doktoruma göre de, bebeğin şu an görünen bir problemi yok, düşük kilo dışında. Düşük kilo da yoğun bakım sebebi değildir diyor. Of galiba hep ayni cümleleri tekrar ediyorum. Doktorum çok olumlu bir kadın. Ama bebek doğduktan sonra işi bitecek, nasıl bir çocuk doktoruyla karşı karşıya olacağımızı da bilmiyoruz. Yoğun bakımı olan bir hastane doğum için daha mı uygun olur
Msallah ya darisi bize. Allah analı babalı buyutsun.Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Anladım canım, benim de göğüsucu hic yoktu, emerek çıkardı kızım... humana stil tea çok güzel süt yapıyor diyorlar bilginiz olsun...İlk 3-4 gün sütüm gelmeyince makine almıştım süt damarlarını açar demişlerdi. Göğüs ucum olmadığı için bebek tutup alamıyordu göğsümü. Daha sonra geldi sütüm çok şükür. Silikon uçla emziriyorum şuan. Sağdıkça daha çok gelir dediler o yüzden sağmaya devam ediyorum. Hem sütümde artış olup olmadığını kontrol ediyorum.
Kizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana
kizlar hangi caylar sut yapiyor simdiden alip koyum lazim olunca elimin altinda olsun.
Kuvoz ve yoğun bakım arasında ne fark var? Malum bizim oğluşcuk epey küçükson 3 haftadır hic kilo almadi desek yanlış olmaz. Ctesi kontrol var yine kilo almadiysa daha fazla içerde tutmanın anlamı yok. Zaten ctesi 38.hafta olacak. Ama 2 buçuk kilonun altında bekliyoruz.
Sorum şu ki, benim hastanemde bebek yoğun bakımı yok. Arabayla 15 dk mesafede benim hastanemin başka bir şubesinde var. Acil durumlarda kuvoz ambulansla oraya gönderiyorlarmış bebekleri. Acaba direk doğumu orada mı yapsam diye düşünüyorum. Hem istanbul hali, yol uzar mı, vakit kaybeder miyiz diye düşünüyorum. Hem de, bebegimle aynı hastanede olmak daha mı iyi olur? Tabii 9 aydır memnun olduğum doktorumdan vazgeçmiş olacağım
Bir de, doktorum sadece düşük kilonun bir yoğun bakım sebebi olmadığını söylüyor. Yani 2 kilo doğan bebekte de, 4 kilo doğan bebekte de eğer solunum sıkıntısı varsa yogun bakima alinir, kilosu azsa ama bir problemi yoksa alınmaz diyor. Doktoruma göre de, bebeğin şu an görünen bir problemi yok, düşük kilo dışında. Düşük kilo da yoğun bakım sebebi değildir diyor. Of galiba hep ayni cümleleri tekrar ediyorum. Doktorum çok olumlu bir kadın. Ama bebek doğduktan sonra işi bitecek, nasıl bir çocuk doktoruyla karşı karşıya olacağımızı da bilmiyoruz. Yoğun bakımı olan bir hastane doğum için daha mı uygun olur
Kuvoz ve yoğun bakım arasında ne fark var? Malum bizim oğluşcuk epey küçükson 3 haftadır hic kilo almadi desek yanlış olmaz. Ctesi kontrol var yine kilo almadiysa daha fazla içerde tutmanın anlamı yok. Zaten ctesi 38.hafta olacak. Ama 2 buçuk kilonun altında bekliyoruz.
kızlar hala isim konusunda kararsız kaldık kızımız olacak hazar nefes azra bu 3 isim ne düşünürsünüz hangisi kulaga guzel geliyor sizce
Üçü de güzel isimler ama Azra bence :)kızlar hala isim konusunda kararsız kaldık kızımız olacak hazar nefes azra bu 3 isim ne düşünürsünüz hangisi kulaga guzel geliyor sizce
Nefes Azra çok güzel ikisi birden :)kızlar hala isim konusunda kararsız kaldık kızımız olacak hazar nefes azra bu 3 isim ne düşünürsünüz hangisi kulaga guzel geliyor sizce
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Belinden başlayıp bağırsak sancısı gibi olan ve sonunda kasıklarına vuran bir ağrı da eşlik ediyorsa yada sadece bağırsak sancısı gibi bi sancı hissediyor isen haftandan ötürü bi dr.a görün hemen derim canımKızlar karnım sertlesiyor sonra normale dönüyor bu yalancı sancı givi bişey mi
Belki de düzenli kasılma olabilir canım. Devam ederse dakika tut her kasılma başlayıp bittiğinde. Bakalım düzenli miKızlar karnım sertlesiyor sonra normale dönüyor bu yalancı sancı givi bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?