2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun.

Kizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana
Canım doktoruna bi danış istersen iltihap kapmış olabilir pansuman yapıyosun dimi her gün benim pansuman yapmama rağmen bi süre sonra şişlik falan olmuştu oturup kalkmakta zorlanmıştım dikişlerimi aldı doktorum ondan sonra rahatladım senin de belki merhem falan verir doktorun
Canım doğum bu kadar yaklaşmışken doktor değiştirmek ne kadar doğru olur bilmiyorum kesin yoğun bakıma giricek mi bebişin belki girmicek bile beraber aynı hastaneden taburcu olcaksınız kötü düşünme lütfen zaten diğer hastaneye kaldırılırsa sen doğum yaptığın hastaneden taburcu olmuş olursun onu da düşün

Msallah ya darisi bize. Allah analı babalı buyutsun.

Anladım canım, benim de göğüsucu hic yoktu, emerek çıkardı kızım... humana stil tea çok güzel süt yapıyor diyorlar bilginiz olsun...

utkumuz canım gözün aydın, hayırlı evlat olur inş...

F filmgibi canım önceden de yazmıştım benim kızım 37+6 da ultrasonda 2.500gr görünürken 2.230 gr doğdu, çok şükür kuvözde vs kalmadı hiç, kiloya takılma, sağlıklı olması önemli...
bir de kuvöz ve yoğun bakım arasındaki farkı bilmiyorum,ama bence ikiniz için de, özellikle doğumdan sonra bebegin tüm kontrolleri için uygun olan hastanede doğum yapmanı öneririm

Kizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana

Canım benim bebeğim 25 günlük, daha herşey geçeli 4-5 gün oluyor ki ara ara devam ediyor sızlama vs.

kizlar hangi caylar sut yapiyor simdiden alip koyum lazim olunca elimin altinda olsun.

Humananın emziren anneler için olan çayından ve kimyonlu rezenesinden çok memnunum ben.

kızlar hala isim konusunda kararsız kaldık kızımız olacak hazar nefes azra bu 3 isim ne düşünürsünüz hangisi kulaga guzel geliyor sizce

Canım bence kafan bu kadar karışıkken güvendiğin doktorunu değiştirme. Yabancı biriyle bu stresli süreci yaşamakta seni gerecektir çünkü. Zaten illa ki diğer hastanedeki sistem gerekecek diye bir şey yok ki inşallah gerekmez hiç bir ekstra bakım direk senin yanına verirler inşallah

Canım bence kafan bu kadar karışıkken güvendiğin doktorunu değiştirme. Yabancı biriyle bu stresli süreci yaşamakta seni gerecektir çünkü. Zaten illa ki diğer hastanedeki sistem gerekecek diye bir şey yok ki inşallah gerekmez hiç bir ekstra bakım direk senin yanına verirler inşallah

Ben 35+5 te doğum yaptım. Bebeğim plasentam ayrıldığı için oksijensiz kaldı ve 2600 gram ile yani sınrıım üstünde iken küvözde kaldı 7 gün. Küvöz demek zaten yenidoğan yoğun bakım demek.
Yine bir diğer arkadaşım 37.haftada 2100 gram doğurdu bebişini
Ama onun bebişi küvöze girmedi.
Doktorunu değişmeni önermem ben. Açıkçası seni tanıyan bilen bir doktor. Doktorun diğer şubelerinde doğum yaptırtamıyormu bence bu konuda ikna et. Sonuçta aynı hastane sadece şube farklı. Eminim anlayacaktr seni ve tatmin edecektir.
Sıkma canını her bebiş küvöze girmiyor.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)

Kızlar karnım sertlesiyor sonra normale dönüyor bu yalancı sancı givi bişey mi
Belinden başlayıp bağırsak sancısı gibi olan ve sonunda kasıklarına vuran bir ağrı da eşlik ediyorsa yada sadece bağırsak sancısı gibi bi sancı hissediyor isen haftandan ötürü bi dr.a görün hemen derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…