• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
utkumuz utkumuz canım gözünuz aydın kilosuda boyuda çok iyi maşallah kuzunun :nazar:darısı bizim başımıza inşallah artık. Allah analı babalı büyütsün

Cok sessizlesti buralar çünkü az kişi kaldık aktif doguramayanlar olarak :anneadayı: Hayırlısıyla bizde doguraydik bir an önce sağlıklı sıhhatli:anne:
İnşallah ya beklemek cok zor.

Kızlar kızım bu gun neredeyse hic hareket etmedi. Ben kızım deyince hemen kipirdanir normalde tepki vermiyor. Kotu bir sey olmus olsbilir mi ?

Kızlar kızım bu gun neredeyse hic hareket etmedi. Ben kızım deyince hemen kipirdanir normalde tepki vermiyor. Kotu bir sey olmus olsbilir mi ?
Canım benim ilk dogumumda da oğluşum doğumdan bir gün önce hiç hareket etmedi ertesi gün doktor kontrolum var diye pek panik yapmamistim o günün gecesi sancilarim başlamıştı sabaha doğru hastaneye gitmiştim ve dogdu kuzum ertesi gün :) bugün bizimkide pek hareketli değildi hatta yine öyle mi olcak falan diye düşünmeye başladım ki hıçkırdi bı saat önce fln. Eğer için rahat etmicekse acile gidip baktirabilirsin canım şahsen ben hiç hissetmeseydim öyle yapacaktım bu akşam.

Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Gözün aydın masallllaaaaahhhh. Daha da günün varmış. Planlı sezeryan mi olucaktin günün belli mıydı. Su gelince tarih mi Değişti. Ya çok sordum ama benim de doktor 38+6 ya gün verdi de o güne kadar bekler mi bebem bilmiom m er ak ediom

Canım benim ilk dogumumda da oğluşum doğumdan bir gün önce hiç hareket etmedi ertesi gün doktor kontrolum var diye pek panik yapmamistim o günün gecesi sancilarim başlamıştı sabaha doğru hastaneye gitmiştim ve dogdu kuzum ertesi gün :) bugün bizimkide pek hareketli değildi hatta yine öyle mi olcak falan diye düşünmeye başladım ki hıçkırdi bı saat önce fln. Eğer için rahat etmicekse acile gidip baktirabilirsin canım şahsen ben hiç hissetmeseydim öyle yapacaktım bu akşam.
Teşekkür ederim icimi rahatlattn sabah erkenden doktora gitmeyi dusunuyorum. Esimi de telaslandirmak istemiyorum. Ne yapacagimi da bilemedim. Insallah geleceği icin enerji topluyordur:)

Teşekkür ederim icimi rahatlattn sabah erkenden doktora gitmeyi dusunuyorum. Esimi de telaslandirmak istemiyorum. Ne yapacagimi da bilemedim. Insallah geleceği icin enerji topluyordur:)
İnşallah canım Allah'a emanet kuzular hayırlısıyla geleceği vakitleri bekliyor onlar da. Tatlı biseyler ye istersen uzan sırt üstü beline yastık falan koy takip et bebisinin hareketini. Ben bugün öyle yaptım icim rahat etmedi bekledim ufacık hareketinde mutlu oldum. Demekki hazırlık yapıyor az kaldı inşallah diye düşündüm sonra..

Kızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşaAllah, Bulgur pilavı, tahin helvası, 2 3 çatal helvadan ekmeksiz ye üzerine 2 bardak su ic harika süt yapiyo, hurma, ve aktardan rezene çayı

eflatunseker eflatunseker utkumuz utkumuz tebrik ederimm gozunuz aydin kizlarr darisi bizim basimiza boyle saglikli dogan bebekleri ve iyi durumda olan anneleri duymak bana moral oluyor ve korkum azaliyor biraz ben bugun 37+3 teyim 1 cm aciklik var bebek tamamen assagida ama karnimin arada sertlesmesi disinda hicbiseyim yok sanki hic dogurmucakmisim gibi hissediyorum

Bircok arkadasimizin bebisi beklediği tarihten erken geldi diye sanırım biz zamanı daralanlar olarak sabırsızlanıyor ve korkuyoruz bir yandan.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Benimde zaman geçtikçe korkularim arttı. suni sancı alırsam açılma olmaz sezeryana alinirsam veya bebiş kakasını yaparsa fln. Ama sonra düşünüyorum da tek önemli olan bebislerimizle sağlıkli bir sekilde bu macerayi bitirmemiz..boşuna dememisler Sabrın sonu selamet diye..sabredelim pozitif bir enerji ile :)

Kızlar ben 12:47de normal dogumla ogluşumu kucağıma aldım sütüm az geliyor ne önerirsiniz ?
Canım hayırlı olsun.Daha iki gün önce kim önce doğum yapacak diye konuşuyodık. Bizim vaktimiz dolmadı demek ki daha.
Süt için su,incir,üzüm ve humana steal tea diye öneriyorlar

R Rebelion18 benimki de yeri göğü delerdi, artık hareketleri daha sakin. Sanırım hareket alanları azaldı. Doktorum iki saat içinde hiç hareket hissetmezsen karnına hafifce vur, biraz salla falan, birşeyler yap, yine hareket etmezse mutlaka gel demişti. Hani doktorlar şekil değiştirsin diye ultrasonla biraz vuruyorlar ya, sanırım zararsizdir. Bebeği biraz rahatsiz ederek hareketini saglayabilirsin

Benim psikolojim ara ara çöküyor. Bazen çok güçlü hissediyorum kendimi, en kötüsünü bile düşünsem, ben anneyim, oğlum için her şeyi göğüslerim diyorum. Bazen de aklıma gelen ufacık şeyde çöküp kalıyorum. Biraz önce eşime hüngür hüngür ağlayıp, bana birşey olursa babamın aldığı yere defnedin başka yer istemiyorum, sonra da evlen falan dedim. Yazık adam da neye uğradığını şaşırdı.
Bir yandan, dogumdan sonra eve bebeksiz dönme ihtimalini düşünmek istemiyorum. Biliyorum ki, kuvoze girse bile geçici bir süre, elbette çıkacak. Ama süslü hastane odasında, süslü pijama taçlarla ben ve bebek yok, aslında oda bomboş :( acaba hic birsey goturmesem mi diyorum, bebeğimi sağlıkla yanıma versinler varsın süs püs olmasın. Kuvoze girerse de, gözümüze batmasin onlar. Eve gelince en büyük şenlikleri yaparız zaten. Kafa komple gitti yani :( son haftaların psikolojisi de bi degisikmis. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, evladiyla sınamasın

Bircok arkadasimizin bebisi beklediği tarihten erken geldi diye sanırım biz zamanı daralanlar olarak sabırsızlanıyor ve korkuyoruz bir yandan.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Benimde zaman geçtikçe korkularim arttı. suni sancı alırsam açılma olmaz sezeryana alinirsam veya bebiş kakasını yaparsa fln. Ama sonra düşünüyorum da tek önemli olan bebislerimizle sağlıkli bir sekilde bu macerayi bitirmemiz..boşuna dememisler Sabrın sonu selamet diye..sabredelim pozitif bir enerji ile :)
ayni stresi bende yasiyorum canim bi de benim ilk bebegim deneyimimde yok hersey guzel olucak yuzduk yuzduk kuyruguna geldik

Benim psikolojim ara ara çöküyor. Bazen çok güçlü hissediyorum kendimi, en kötüsünü bile düşünsem, ben anneyim, oğlum için her şeyi göğüslerim diyorum. Bazen de aklıma gelen ufacık şeyde çöküp kalıyorum. Biraz önce eşime hüngür hüngür ağlayıp, bana birşey olursa babamın aldığı yere defnedin başka yer istemiyorum, sonra da evlen falan dedim. Yazık adam da neye uğradığını şaşırdı.
Bir yandan, dogumdan sonra eve bebeksiz dönme ihtimalini düşünmek istemiyorum. Biliyorum ki, kuvoze girse bile geçici bir süre, elbette çıkacak. Ama süslü hastane odasında, süslü pijama taçlarla ben ve bebek yok, aslında oda bomboş :KK43: acaba hic birsey goturmesem mi diyorum, bebeğimi sağlıkla yanıma versinler varsın süs püs olmasın. Kuvoze girerse de, gözümüze batmasin onlar. Eve gelince en büyük şenlikleri yaparız zaten. Kafa komple gitti yani :KK43: son haftaların psikolojisi de bi degisikmis. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, evladiyla sınamasın
canim hormonlardan duygusal gel gitlerden hepimiz normal olmayan seyler dusunuyoruz sakin aklina kalbine kotu seyler getirme cok haklisin stres olmakta ama kendi kendine olumlu dusunmen lazim ki bebeginde etkilenmesin ben eminim ki sanada bebegede bisey olmucak suslere gelince eger esinde senin kadar istekliyse odayi susle bence eger en kotu ihtimal bebegin kuveze bile girse sagsalim cikicak buna inan dualarim ve kalbim seninle....

Gözün aydın masallllaaaaahhhh. Daha da günün varmış. Planlı sezeryan mi olucaktin günün belli mıydı. Su gelince tarih mi Değişti. Ya çok sordum ama benim de doktor 38+6 ya gün verdi de o güne kadar bekler mi bebem bilmiom m er ak ediom
Sen
Evet planlı sezaryen olacakti bu cuma ya da en geç pazartesi. Ama bebej geçen hafta doğum kanalına yerleşmiş,her an doğum olabilir demişti doktor.su gelip sancı başlayınca kısmet bugüne imiş 37+4 te oldu.ama ilk doğumun değilse 38+4 baya uzun bi tarih açıkçası :)))

Back