- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.381
evet canım ya gelsin artık hayırlısıyla amma nazlı cikti cimcime. abisi 39+3 de gelmiştiMiadiniz doluyor artik gelsin o zilli bir an once:)))
Amin canım inşallah aynen bende öyleyim babamlardayim dediğin gibi toparlanmaya da bağlı hayırlısıyla bi an evvel doğurup toparlaniriz insallahSenle aynıymıs hrrseyımız ya.benm esımde uzaktaydı bı hafta oldu tayını cıktı 1 saatlık uzaklıga geldı sukur de hafta sonları gelıp gıdıyo yanımıza bızde 10 gunluk ızın den sonra gıdıcez evımıze bı de benm toparlanmama baglı tabı.ben annemler de kalıyorm suan.rabbım kavustursn ıns canm
Ah bu kizlarrBende sizdenim kızlarbenimde kız ve halen bir dogum belirtisi yok. Beklemedeyiz öyle..
Canim hadi gozun aydin. Sende atlatmissin sukur. Bu arada sonda isini nasil yaptin insallah kolay geçmiştir daha yeni konusmustuk konusunu. Ağrıların nasil umarım fazla sıkıntın yoktur.Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Gözünaydın canm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebişinizKızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Aa sürpriz olmuş canım ne güzel. Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsun, darısı başımıza. Kilosu boyu nasıl son kontrolle uyumlu çıktı mı?Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Ahh canım benim kaşla göz arasında süpersin valla hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınKızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.
Cok sağol canim bende salatalık balı deneyeyim belki şifa olur insallah. Yarın tekrar tahlil vereceğiz insallah faydası olur cok sağolSık emzirmek canım birde ben kendim salatalığı bala batırıp yedim faydası olduğu nu duydum inşaallah tehlikeyi atlatırsınız bende çok korkmuştum
Dr önerdikleri merdiven çıkmak-ilişki-bağdaş kurarak oturmak ya da sandalyeye ters oturmak- çömelme haraketleri- çözmelerek iş yapma yer halı silme gibi- göğüs masajı ve vajina yağlamaDogumu başlatmak için ne olsa yapacak kıvama geldim kızlar tavsiyeleriniz var mı acaba mesela tuvalete çömelir givi comeliyorum hep alaturka tuvalet kullanıyorum açma hareketleri yapyorum bazen dans bile ediyorum başka ne yapayım havalar çok bozdu yuruyemiyorum
Amın canm ıns.Amin canım inşallah aynen bende öyleyim babamlardayim dediğin gibi toparlanmaya da bağlı hayırlısıyla bi an evvel doğurup toparlaniriz insallah
Benim 15. Günüm canım ilaç vs kullanmadım dikiş için hala acıma ve yanma var otururken özellikle bayaa bi acıyo bugün küçük bi ip parçası gördüm sanırım yeni yeni düşmeye başlıyo dikiş sabretmekten başka çare yok bide ben doğumdan sonra 5 gün hastanenin önünde arabada yattım kalktım belki ondan bu kadar geç iyileşiyordur sıcak su rahatlatıyor eğer evinde küvet varsa 10 dakika falan sıcak suda bekleyebilirsinKizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?