2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Amin canım inşallah aynen bende öyleyim babamlardayim dediğin gibi toparlanmaya da bağlı hayırlısıyla bi an evvel doğurup toparlaniriz insallah

Bu arada benim kızda aşırı bi hareketlilik mevcut hemen doğacak mi acaba diye düşünmeye başladım alt tarafimda da aşırı baskı karincalanma batma hissediyorum sanmıyorum ama inşallah doğum belirtisidir

Dün kntrolüm vardı,nst de hep sancı çıkıyor,doktor haftaya cuma günü alabiliriz dedi.Yarın tekrar çağırdı,sık sık çağırıyorum ki hazırlıksız yakalanmayalım,bebekte dönmemiş,döneceğide yok,tüm hamileliğim boyunca kafası sağ tarafımdaydı,hala öyle.Hiç mi yorulmazsın,sıkılmazsın be çocuk :)

Yarın ne diyecek bakalım.Sancı durumuna göre cumadan da önce olabilirmiş.Planlı olsun istiyor.Yoksa aniden gelirse anestezi için açlık gerektiği için belki yemek yemiş olursun,oda sıkıntı yaratır dedi...

Kızlar ben de doğum yaptim.sabah 10 gibi bir ıslaklık hissiyle uyandım.suyum gelmeye başladı az az.hastabeye geldik nstde sancı da çıktı.doktorumu çağırdık.hemen sezeryana alindim.bebek doğunca nefes alıp vermesi çok hızlı diye bir saat gözetim altında tutuldu yoğun bakımda sonra getirdiler yanıma.simdi ikimiz de iyiyiz çok şükür.emzirmeye çalışıyorum bol bol.

Kızlar yine ben bu gün ani sicak basmasi oluyor bende çok değil belki 10 sn sürüyor boynumdan itibaren gözle görülür de kizarma olup geçiyor Ayy hiç duymadım ama doğum belirtisi olsa keşke üsütme grip vs yok çok şükür

Canim hadi gozun aydin. Sende atlatmissin sukur. Bu arada sonda isini nasil yaptin insallah kolay geçmiştir daha yeni konusmustuk konusunu. Ağrıların nasil umarım fazla sıkıntın yoktur.

Gözünaydın canm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Darısı başımıza

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebişiniz

Aa sürpriz olmuş canım ne güzel. Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsun, darısı başımıza. Kilosu boyu nasıl son kontrolle uyumlu çıktı mı?

Kizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana

Ahh canım benim kaşla göz arasında süpersin valla hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın Allah hepinize sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür naip etsin darısı başımıza ne güzel sen kurtuldun

Sık emzirmek canım birde ben kendim salatalığı bala batırıp yedim faydası olduğu nu duydum inşaallah tehlikeyi atlatırsınız bende çok korkmuştum
Cok sağol canim bende salatalık balı deneyeyim belki şifa olur insallah. Yarın tekrar tahlil vereceğiz insallah faydası olur cok sağol

Dr önerdikleri merdiven çıkmak-ilişki-bağdaş kurarak oturmak ya da sandalyeye ters oturmak- çömelme haraketleri- çözmelerek iş yapma yer halı silme gibi- göğüs masajı ve vajina yağlama
Bana 35. Haftada bunları söyledi ama benim doğumum Kasım sonu hala izne ayrılmadığım için çoğunu yapmıyorum açıkçası ama bana özellikle düzenli ilişki ve göğüs ve vajina yağlamasını 3er kez önermişti

Kuvoz ve yoğun bakım arasında ne fark var? Malum bizim oğluşcuk epey küçük son 3 haftadır hic kilo almadi desek yanlış olmaz. Ctesi kontrol var yine kilo almadiysa daha fazla içerde tutmanın anlamı yok. Zaten ctesi 38.hafta olacak. Ama 2 buçuk kilonun altında bekliyoruz.
Sorum şu ki, benim hastanemde bebek yoğun bakımı yok. Arabayla 15 dk mesafede benim hastanemin başka bir şubesinde var. Acil durumlarda kuvoz ambulansla oraya gönderiyorlarmış bebekleri. Acaba direk doğumu orada mı yapsam diye düşünüyorum. Hem istanbul hali, yol uzar mı, vakit kaybeder miyiz diye düşünüyorum. Hem de, bebegimle aynı hastanede olmak daha mı iyi olur? Tabii 9 aydır memnun olduğum doktorumdan vazgeçmiş olacağım
Bir de, doktorum sadece düşük kilonun bir yoğun bakım sebebi olmadığını söylüyor. Yani 2 kilo doğan bebekte de, 4 kilo doğan bebekte de eğer solunum sıkıntısı varsa yogun bakima alinir, kilosu azsa ama bir problemi yoksa alınmaz diyor. Doktoruma göre de, bebeğin şu an görünen bir problemi yok, düşük kilo dışında. Düşük kilo da yoğun bakım sebebi değildir diyor. Of galiba hep ayni cümleleri tekrar ediyorum. Doktorum çok olumlu bir kadın. Ama bebek doğduktan sonra işi bitecek, nasıl bir çocuk doktoruyla karşı karşıya olacağımızı da bilmiyoruz. Yoğun bakımı olan bir hastane doğum için daha mı uygun olur

Kizlar normal dogum yapanlara bir sorum var dikisleriniz nasil benim bugun 5 gunum afedersiniz dikislerimde bi yanma var ki anlatama o yuzden yuruyemiyorum ne yapmaliyim bi akkil verin bana
Benim 15. Günüm canım ilaç vs kullanmadım dikiş için hala acıma ve yanma var otururken özellikle bayaa bi acıyo bugün küçük bi ip parçası gördüm sanırım yeni yeni düşmeye başlıyo dikiş sabretmekten başka çare yok bide ben doğumdan sonra 5 gün hastanenin önünde arabada yattım kalktım belki ondan bu kadar geç iyileşiyordur sıcak su rahatlatıyor eğer evinde küvet varsa 10 dakika falan sıcak suda bekleyebilirsin

utkumuz canim hadi gözün aydın hem bebegin de artık çıkmak istemiş guzel olmus inşallah iyisinizdir bu arada sk sen hastaydin nasil oldun bi sıkıntı cıkardı mi hastalığın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…