• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar merhaba öncelikle 5 günlük kizim var ama sarılık tehlikemiz var siz sarılık tehlikesi icin ne yaptınız nasıl bir yöntem izlediniz acaba.

Selamun aleykum kızlar. Benim 2-3 gundur kahvrengi ve ya arada sarı jelimsi akntım oluyor. Hatta ilk gun yogun katı ve bir avuc icini dolduracak kadrdi. Kusura bakmayn boyle anlatyrm ama daha iyi anlamanz icin.. nişan geldi dedim ilk herhalde . Cunku cok farklydi. Netten bakıncada garantiledim. Ama hala devam etmesi tuhaf degil mi ? Agrım szım yok. Kafam karstı
Nişanın gelmiş canım bazı kişilerde parça parça gelebiliyormuş benim ilk doğumumda çok yoğun geldikten 3 gün sonra tekrar geldi ve o gece doğumum oldu ama herkeste farklı oluyor bu süre Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Merakımdan soruyorum, sürekli emiyorsa neden sütünü sağma gereği duyuyorsun canım ?
İlk 3-4 gün sütüm gelmeyince makine almıştım süt damarlarını açar demişlerdi. Göğüs ucum olmadığı için bebek tutup alamıyordu göğsümü. Daha sonra geldi sütüm çok şükür. Silikon uçla emziriyorum şuan. Sağdıkça daha çok gelir dediler o yüzden sağmaya devam ediyorum. Hem sütümde artış olup olmadığını kontrol ediyorum.

Nişanın gelmiş canım bazı kişilerde parça parça gelebiliyormuş benim ilk doğumumda çok yoğun geldikten 3 gün sonra tekrar geldi ve o gece doğumum oldu ama herkeste farklı oluyor bu süre Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Anladım canm. Korktum acıkcasi mantar enfeksyondan felan

Benim gibi bekleyen arkadaşlar bebisle rın cinsiyet leri ne benim ki kız herkes kız beklemez dedi ama gayet de duruyo kızım sizlerin cinsiyet ler ne merak ettim

Dogumu başlatmak için ne olsa yapacak kıvama geldim kızlar tavsiyeleriniz var mı acaba mesela tuvalete çömelir givi comeliyorum hep alaturka tuvalet kullanıyorum açma hareketleri yapyorum bazen dans bile ediyorum başka ne yapayım havalar çok bozdu yuruyemiyorum

verygoody verygoody slm canm senle gunumuz aynı ve benımkıde kız ama bende de durum aynı ne sancı var ne bısey aynı seylerı bende yapıyorm tık yok rabbım yardm etsn.gun gwctıkce stres oluyorm
Aleyküm selam canım aynen ya bi de eşim yanımda değil benim doğum başlayınca alacak babalik iznini sonra bizi alıp gidicek 2 aydır uzaktayiz çok zor oluyor artık sabirsizliktan napcan imi şaşırdım yarın nst gircem sancı çıkmazsa uzulcem ya

verygoody verygoody slm canm senle gunumuz aynı ve benımkıde kız ama bende de durum aynı ne sancı var ne bısey aynı seylerı bende yapıyorm tık yok rabbım yardm etsn.gun gwctıkce stres oluyorm
Bi de son 10 günü saymayin diyolardi önceki aylarda bırak son 10 u saymamayi nerdeyse +10 saycaz :anneadayı:hayirla gelsin miniklerimiz biraz tembel çıktı bu kızlar

Arkadaşlar merhaba öncelikle 5 günlük kizim var ama sarılık tehlikemiz var siz sarılık tehlikesi icin ne yaptınız nasıl bir yöntem izlediniz acaba.
Sık emzirmek canım birde ben kendim salatalığı bala batırıp yedim faydası olduğu nu duydum inşaallah tehlikeyi atlatırsınız bende çok korkmuştum

Dogumu başlatmak için ne olsa yapacak kıvama geldim kızlar tavsiyeleriniz var mı acaba mesela tuvalete çömelir givi comeliyorum hep alaturka tuvalet kullanıyorum açma hareketleri yapyorum bazen dans bile ediyorum başka ne yapayım havalar çok bozdu yuruyemiyorum
Canım benim erkek bende de belirti yok. Aynıyız yürüyorum çömelerek oturuyorum ama tık yok

Selamun aleykum kızlar. Benim 2-3 gundur kahvrengi ve ya arada sarı jelimsi akntım oluyor. Hatta ilk gun yogun katı ve bir avuc icini dolduracak kadrdi. Kusura bakmayn boyle anlatyrm ama daha iyi anlamanz icin.. nişan geldi dedim ilk herhalde . Cunku cok farklydi. Netten bakıncada garantiledim. Ama hala devam etmesi tuhaf degil mi ? Agrım szım yok. Kafam karstı
Canim nisan dogumdan bir kac gun once de gelebiliyormus dogumun yakin gibi. Hastaneye git bi muayene ol belki açılma vardir. Doktorun daha iyi bilir

Aleyküm selam canım aynen ya bi de eşim yanımda değil benim doğum başlayınca alacak babalik iznini sonra bizi alıp gidicek 2 aydır uzaktayiz çok zor oluyor artık sabirsizliktan napcan imi şaşırdım yarın nst gircem sancı çıkmazsa uzulcem ya
Senle aynıymıs hrrseyımız ya.benm esımde uzaktaydı bı hafta oldu tayını cıktı 1 saatlık uzaklıga geldı sukur de hafta sonları gelıp gıdıyo yanımıza bızde 10 gunluk ızın den sonra gıdıcez evımıze bı de benm toparlanmama baglı tabı.ben annemler de kalıyorm suan.rabbım kavustursn ıns canm

Benim gibi bekleyen arkadaşlar bebisle rın cinsiyet leri ne benim ki kız herkes kız beklemez dedi ama gayet de duruyo kızım sizlerin cinsiyet ler ne merak ettim

Canım benimki kız ve dün doldu takvimimiz hala bekliyoruz. :anneadayı:

Bende sizdenim kızlar :rapci: benimde kız ve halen bir dogum belirtisi yok. Beklemedeyiz öyle..:anneadayı:

Back